|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: בלונדיני חטוב עם עיניים כחולות.
חדר כושר: פיטנס- בת ים
|
![]() לא קשור לחדר כושר אלא לחיי היומיום.
מישהו יודע מה הקשר בין כדורי אבץ וברזל בקשר לגביהה? הייתי אצל תזונאית (דיי מוסמכת, לא כל החרטות שמסתובבות בארץ) והיא אמרה לי שיש איזה מסלול שהגובה שלי היה אמור ללכת על פיו, וסטיתי קצת מהמסלול בגלל דברים מסויימים.. והיא אומרת בכדי שאוכל לחזור למסלול ולהגיע לגובה המקסימלי שלי עלי לקחת 2 כדורי אבץ אחרי ארוחת צהוריים, וכדור ברזל אחרי ארוחת לילה. אל תתפסו אותי במילה במה שרשמתי פה, כי אולי לא הבנתי אותה נכון, אבל הפואנטה פה שהיא אומרת שאם אקח את הכדורים האלה אמשיך לגבוהה. רציתי לדעת את דעתכם בנושא, ואם זה לא מתנגש עם המכון או חומרים אחרים כמו אבקת חלבון/אלכוהול |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Fat bastard
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תודה(: מישהו יכול להגיד לי לגבי הקטע עם הגובה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מנהל מקצועי
|
![]() אולי היא חושבת שיש לך מחסור בהם.מחסור בברזל גורם לאנמיה(ובכך תפקוד נמוך של הרקמות) ואבץ חשוב להתפתחות תקינה של הגוף(תחפש אבץ בגוגל תמצא המון מידע.) בכל אופן,היא תזונאית אז קח את זה בעירבון מוגבל.
ברמה עקרונית יש קו גדילה שבעזרתו רואים אם לילד/נער יש בעית גדילה כלשהי,הקו מצוייר על תרשים משבצות ונמדד ביחס לגובה והמשקל(עליה,התמתנות,ירידה). תזונאית היא לא הכתובת לעניין,אם יש בעיה כלשהי הולכים לאנדוקרינולוג והוא יאבחן את הבעיה אם יש בכלל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם תרצה אעלה תמונה.. ואני לא חושב שיש לי מחסור בברזל למה אני חובב בשר מושבע.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
היא לא עברה קורס נביאים ולא יכולה לנבא לאיזה גובה תגיע |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מנהל מקצועי
|
![]() הגרף הזה מתעדכן כל חודש או יותר,זה לא בפעם אחת.הרופא בודק אם יש עצירה או האטה.ותזונאית לא יודעת להתעסק עם זה מי יודע מה.(בלי לזלזל בתזונאית)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
http://www.siz.co.il/my.php?i=tyimigk5jonz.jpg על הגרף הזה אתה מדבר נכון? אל תתייחס לכתוב למטה.. אם זה עוזר- יש לציין שבעבר שקלתי הרבה, והרעבתי את עצמי וקרעתי את עצמי באירובי (בדיעבד אני יודע שיצאתי פארש אבל אין מה לעשות) בכדי לרדת במשקל.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
מנהל מקצועי
|
![]() הגדילה שלך מאוד איטית.אני לא רופא אבל צריך לבדוק את התזונה/שינה/הורמונים.מה המצב איתם..אני הייתי פונה לרופא.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ובאמת התפתחתי מצויין עד לקטע של ההערבה הזאת ומשם התחלתי להעיצר.. שינה אני יושן בסביבות ה6-7 שעות בלילה.. אם זה משנה אני יושן עוד איזה שעתיים בצהריים אבל אמרו לי שזה לא קשור.. והורמונים אני לא מבין בזה.. עכשיו היא אמרה לי שאם הייתי ממשיך רגיל הייתי מגיע לגובה 1.80 בערך, ובגלל שסטיתי מהמסלול אני לא גובה טוב. (יש ציור מוחשי על הגרף) נערך לאחרונה על ידי בובדילן94, 30-11-09 בשעה 00:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
מנהל מקצועי
|
![]() תתחיל לאכול כמו שצריך ולישון..הייתי ממליץ לך להוריד את השנת צהריים ולישון 8-9 שעות בלילה.
תמשיך ככה ותגיע לגובה שאתה צריך..לא יודע אם עשית נזק בלתי הפיך עם ההערבה..זה תלוי בגוף שלך ובזמן שדפקת לעצמך את הגוף. בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל כן, זה דיי דופק לי את היום ואת הגוף וגורם לי לעשות דברים רק בלילה.. אנסה לעשות שינוי הדרגתי ולהפתר מההרגל הזה. תודה רבה. |
|
![]() |
![]() |