|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני עושה אימוני כח בלי אירובי כבר חודשיים ויותר ומשום מה אין שינוי ביד. מבחינה גנטית כנראה לא התברכתי. מטבעי הגוף שלי הוא ארוך, מטר 87 וצר. יש לי כתפיים צרות וידיים ארוכות. במהלך האימון ידיים אני מגוון. פעם עליות מתח הפוכות פעם מוט פעם פטישים ופעם התרגיל ששמים את המרפק על הברך ומרימים שכחתי את השם. יום כן יום לא. הידיים שלי דקיקות ו"שטוחות" כך שיד גדולה כמעט ועוטפת לי את הזרוע והיתי חייב לעשות עם זה משו..אבל משום מה אין שינוי..מישו יכול להסביר אולי?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() איזה משקלים אתה מרים בכל תרגיל? כמה חזרות? וכמה אתה אוכל כל יום?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() יש לך תכנית אימונים מסודרת? תפריט תזונה מסודר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() תרים יותר ותאכל יותר רק ככה תהיה גדול - תמיד תקשיב לסבתא.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אתה מתאמן רק על הידיים? זאת הסיבה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() לא מתאמן רק על היידים. אני מרים בין 7 ל9 קילו. ואין לי תפריט כתוב. יש לי שעות מסודרות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחח ידי ספגטייייייייייייי !!!!!!!
תקשיב ספגטי...עקב מצבך הנואש אני בכלל מציע לך לשקול לשנות את אורך החיים שלך וההפצרות שלי בך הן: א.בלי תזונה מסודרת לא תגיע לשום מקום שום מקום!!!!!!!!ושאני אומר לאכול מסודר זה להכניס את הערך הקלורי היומי המתאים לנתונים שלך בין אם מדובר בחיטוב או בעליה במסה...במקרה שלך?לפי מה שרשמתה בהודעה העצובה הזאת אתה צריך לישון במקרר. ב.אתה לא נימצא בשלב של guns traning אין לך סיבה...סתם מאמץ אותם יותר מדי...המסה שלך פיצית וזעירה...ככה שאני הייתי אומר לך קודם כל לעשות תוכנית אם תרגילים מורכבים כמו ss כמה שריפטו הומו ושמן מטומטם אם זקן של gays ואני בטוח שהוא מצלם בעירום את כל הקטינים בבית ספר המטופש שלו...התוכנית הזאת עובדת!ואם תאכל ותעמיס הרבה תעשה ss אתה תיתחזק ותגדל ומן הסתם גם שרירי הידיים שלך שעובדים איזומטרית בכל התרגילים שתקבל בתוכנית הזאת,יגדלו ויגדלו ויקבלו מסה ועובי! ביום שתהיה על משקל של 3 ספרות אז תתחיל לחשוב על לבודד קצת את הידיים כי הגירויי מהאימונים שלך לא מספיק לך כדי לקדם אותם כמו במקרה שלי. אבל לי יש היקף יד 53 כרגע ויש ורידים יפים אז יש הבדל ע-נ-ק !!! המון המון בהצלחה... אממ....ביי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם הוא עובר לss שאחרי חודש יוסיף גם 2 -3 סטים לידיים ואני מראש אומר אולי יפתח על זה פה דיון אפשר להביא הרבה מחקרים שלא יצדיקו את זה אבל אני ועוד כמה אנשים שאני מכיר לא גדלו להם הידיים רק מss בלי עבודה מבודדת מניסיון |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
או בשפה המדוברת, לעשות מתח בסופינציה עם תוספת משקל זה גירוי ופאמפ ממש טוב לבייספס :-P |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
והידיים לא גודלות(ושאר הגוף כן) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אני עדיין עושה- חדשיים
ואחרי חדש עשיתי מדידה כדי לקבל אינדיקציה אם הידיים גודלות וההיקף ירד ב2סנטימ |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
כללי:: tom
עוסק ב:: בלחשוב איך אני באדיבילדר יותר טוב
|
![]() למה דמעה דמעה קפואה??
איך קוראים לך? אבי ביטר? יוסי עדן? תמיר גל? חח גלעד שאתה מתעצבן ככה על אנשים אתה מזכיר לי את ריפטו בסירטונים המצויירים האלה שהוא מקלל את הילד שעושה בייספס בתוך הכלוב של הסקאווט... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() *לא סנטימטר טעות שלי מילימטר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
יכול להיות גנטי יש אנשים שפשוט צריכים נפח קצת יותר גבוה כדי לגדול, וזה גם משתנה בין חלקי גוף.
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() יכול להיות אם חושבים על זה הגב הכתפיים והרגליים גדלו יותר בטווח הזה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
חדר כושר: הזה בבית לברון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() שמע יש אנשים שתוכניות כמו ss פשוט לא עובדות להם באותה צורה כמו לאנשים אחרים, תן לתוכנית עוד זמן כי אם אתה עולה במשקלי עבודה ואוכל כמו שצריך לא אמורות להיות בעיות ,במידה ואחרי עוד פרק זמן הגיוני (וזאת בהנחה שאתה באמת עובד עם התוכנית כמו שצריך) לא תהיה מרוצה מהתוצאות תחזור ללוח השרטוטים ותמצא תוכנית עם נפח קצת יותר גבוה.
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עיקרון אבל עם נפח טיפה יותר גבוה אבל בנתיים אני בסדר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
קייק לידיים | itaiprz1 | לוגי אימונים | 38 | 25-03-08 22:59 |
בקשר לידיים חזה | thc | אימונים | 2 | 12-01-08 16:53 |
[שאלה] אני חושב שאני לא עושה מספיק תרגילים לידיים. | hasman90 | אימונים | 11 | 18-12-07 22:00 |
קיק לידיים ? | שחר | אימונים | 5 | 09-11-07 16:16 |
שאלה בקשר לידיים.. | keen12 | אימונים | 3 | 06-01-07 17:20 |