ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   שאלה בקשר לידיים (https://israelbody.com/showthread.php?t=61382)

דמעה קפואה 23-11-09 17:38

שאלה בקשר לידיים

אני עושה אימוני כח בלי אירובי כבר חודשיים ויותר ומשום מה אין שינוי ביד. מבחינה גנטית כנראה לא התברכתי. מטבעי הגוף שלי הוא ארוך, מטר 87 וצר. יש לי כתפיים צרות וידיים ארוכות. במהלך האימון ידיים אני מגוון. פעם עליות מתח הפוכות פעם מוט פעם פטישים ופעם התרגיל ששמים את המרפק על הברך ומרימים שכחתי את השם. יום כן יום לא. הידיים שלי דקיקות ו"שטוחות" כך שיד גדולה כמעט ועוטפת לי את הזרוע והיתי חייב לעשות עם זה משו..אבל משום מה אין שינוי..מישו יכול להסביר אולי?

yair3333 23-11-09 17:57

איזה משקלים אתה מרים בכל תרגיל? כמה חזרות? וכמה אתה אוכל כל יום?

avishav1 23-11-09 18:46

יש לך תכנית אימונים מסודרת? תפריט תזונה מסודר?

Tapit 24-11-09 01:56

תרים יותר ותאכל יותר רק ככה תהיה גדול - תמיד תקשיב לסבתא.

Dark_Muse 24-11-09 07:57

אתה מתאמן רק על הידיים? זאת הסיבה.

דמעה קפואה 25-11-09 09:59

לא מתאמן רק על היידים. אני מרים בין 7 ל9 קילו. ואין לי תפריט כתוב. יש לי שעות מסודרות

Pro_XXL_Universe 25-11-09 10:59

חחחחחחחחחחחחחחח ידי ספגטייייייייייייי !!!!!!!
תקשיב ספגטי...עקב מצבך הנואש אני בכלל מציע לך לשקול לשנות את אורך החיים שלך וההפצרות שלי בך הן:
א.בלי תזונה מסודרת לא תגיע לשום מקום שום מקום!!!!!!!!ושאני אומר לאכול מסודר זה להכניס את הערך הקלורי היומי המתאים לנתונים שלך בין אם מדובר בחיטוב או בעליה במסה...במקרה שלך?לפי מה שרשמתה בהודעה העצובה הזאת אתה צריך לישון במקרר.
ב.אתה לא נימצא בשלב של guns traning אין לך סיבה...סתם מאמץ אותם יותר מדי...המסה שלך פיצית וזעירה...ככה שאני הייתי אומר לך קודם כל לעשות תוכנית אם תרגילים מורכבים כמו ss
כמה שריפטו הומו ושמן מטומטם אם זקן של gays ואני בטוח שהוא מצלם בעירום את כל הקטינים בבית ספר המטופש שלו...התוכנית הזאת עובדת!ואם תאכל ותעמיס הרבה תעשה ss אתה תיתחזק ותגדל ומן הסתם גם שרירי הידיים שלך שעובדים איזומטרית בכל התרגילים שתקבל בתוכנית הזאת,יגדלו ויגדלו ויקבלו מסה ועובי!
ביום שתהיה על משקל של 3 ספרות אז תתחיל לחשוב על לבודד קצת את הידיים כי הגירויי מהאימונים שלך לא מספיק לך כדי לקדם אותם כמו במקרה שלי.
אבל לי יש היקף יד 53 כרגע ויש ורידים יפים אז יש הבדל ע-נ-ק !!!

המון המון בהצלחה...
אממ....ביי.

Dr. Muscle 25-11-09 12:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי pro_xxl_universe (הודעה 947957)
חחחחחחחחחחחחחחח ידי ספגטייייייייייייי !!!!!!!
תקשיב ספגטי...עקב מצבך הנואש אני בכלל מציע לך לשקול לשנות את אורך החיים שלך וההפצרות שלי בך הן:
א.בלי תזונה מסודרת לא תגיע לשום מקום שום מקום!!!!!!!!ושאני אומר לאכול מסודר זה להכניס את הערך הקלורי היומי המתאים לנתונים שלך בין אם מדובר בחיטוב או בעליה במסה...במקרה שלך?לפי מה שרשמתה בהודעה העצובה הזאת אתה צריך לישון במקרר.
ב.אתה לא נימצא בשלב של guns traning אין לך סיבה...סתם מאמץ אותם יותר מדי...המסה שלך פיצית וזעירה...ככה שאני הייתי אומר לך קודם כל לעשות תוכנית אם תרגילים מורכבים כמו ss
כמה שריפטו הומו ושמן מטומטם אם זקן של gays ואני בטוח שהוא מצלם בעירום את כל הקטינים בבית ספר המטופש שלו...התוכנית הזאת עובדת!ואם תאכל ותעמיס הרבה תעשה ss אתה תיתחזק ותגדל ומן הסתם גם שרירי הידיים שלך שעובדים איזומטרית בכל התרגילים שתקבל בתוכנית הזאת,יגדלו ויגדלו ויקבלו מסה ועובי!
ביום שתהיה על משקל של 3 ספרות אז תתחיל לחשוב על לבודד קצת את הידיים כי הגירויי מהאימונים שלך לא מספיק לך כדי לקדם אותם כמו במקרה שלי.
אבל לי יש היקף יד 53 כרגע ויש ורידים יפים אז יש הבדל ע-נ-ק !!!

המון המון בהצלחה...
אממ....ביי.

תרגום: תזונה יותר חשובה מאימונים. כנראה שבמסה הנוכחית שלך כל סוג אימון ישפיע עליך מצויין, אבל מה שאתה צריך לעשות זה להתרכז באוכל שאתה מכניס לגוף שלך (כמות ואיכות). כשכל הגוף שלך יגדל, הידיים יגדלו בהתאם.

ao-ao 25-11-09 15:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Pro_XXL_Universe (הודעה 947957)
התוכנית הזאת עובדת!ואם תאכל ותעמיס הרבה תעשה ss אתה תיתחזק ותגדל ומן הסתם גם שרירי הידיים שלך שעובדים איזומטרית בכל התרגילים שתקבל בתוכנית הזאת,יגדלו ויגדלו ויקבלו מסה ועובי!

המתח בתוכנית ושאר התרגילים לא נותנים מספיק גירוי לידיים כדי לגדול ואני חוויתי את זה על בשרי
אם הוא עובר לss שאחרי חודש יוסיף גם 2 -3 סטים לידיים
ואני מראש אומר אולי יפתח על זה פה דיון אפשר להביא הרבה מחקרים שלא יצדיקו את זה
אבל אני ועוד כמה אנשים שאני מכיר לא גדלו להם הידיים רק מss בלי עבודה מבודדת מניסיון

Dark_Muse 25-11-09 15:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ao-ao (הודעה 947981)
המתח בתוכנית ושאר התרגילים לא נותנים מספיק גירוי לידיים כדי לגדול ואני חוויתי את זה על בשרי
אבל אני ועוד כמה אנשים שאני מכיר לא גדלו להם הידיים רק מss בלי עבודה מבודדת מניסיון

אם יש משהו שאני יכול להגיד בוודאות על ss מנסיון, זה שהידיים גדלו בסדר גמור גם מבלי לעבוד עליהם בכלל.
או בשפה המדוברת, לעשות מתח בסופינציה עם תוספת משקל זה גירוי ופאמפ ממש טוב לבייספס :-P

ao-ao 25-11-09 17:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dark_muse (הודעה 947986)
אם יש משהו שאני יכול להגיד בוודאות על ss מנסיון, זה שהידיים גדלו בסדר גמור גם מבלי לעבוד עליהם בכלל.
או בשפה המדוברת, לעשות מתח בסופינציה עם תוספת משקל זה גירוי ופאמפ ממש טוב לבייספס :-p

אז אתה כנראה יחיד סגולה אני וגם אנשים מהחד"כ שלי היו עושים מתח בסופינציה בתוספת משקל
והידיים לא גודלות(ושאר הגוף כן)

galSH 25-11-09 18:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ao-ao (הודעה 947981)

כמה זמן עשית ss?

ao-ao 25-11-09 19:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי galsh (הודעה 948030)
כמה זמן עשית ss?

אני עדיין עושה- חדשיים
ואחרי חדש עשיתי מדידה כדי לקבל אינדיקציה אם הידיים גודלות וההיקף ירד ב2סנטימ

תום ג'יי 25-11-09 20:25

למה דמעה דמעה קפואה??
איך קוראים לך?
אבי ביטר?
יוסי עדן?
תמיר גל?
חח גלעד שאתה מתעצבן ככה על אנשים אתה מזכיר לי את ריפטו בסירטונים המצויירים האלה שהוא מקלל את הילד שעושה בייספס בתוך הכלוב של הסקאווט...

ao-ao 25-11-09 20:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ao-ao (הודעה 948051)
אני עדיין עושה- חדשיים

*לא סנטימטר טעות שלי מילימטר

arbel2 25-11-09 21:25

ציטוט:

אני עדיין עושה- חדשיים

יכול להיות גנטי
יש אנשים שפשוט צריכים נפח קצת יותר גבוה כדי לגדול, וזה גם משתנה בין חלקי גוף.

ao-ao 25-11-09 22:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2 (הודעה 948093)
יכול להיות גנטי
יש אנשים שפשוט צריכים נפח קצת יותר גבוה כדי לגדול, וזה גם משתנה בין חלקי גוף.

יכול להיות אם חושבים על זה הגב הכתפיים והרגליים גדלו יותר בטווח הזה

Danish94 25-11-09 22:05

ציטוט:

אני עדיין עושה- חדשיים

זאת כניראה הסיבה...
אחרי חודש המישקלים הם עוד לא כאלה גדולים (אגב, יועיל לידע הכללי אם תיכתוב אותם)
אם היית אומר 3 זה כבר היה משהו אחר...

arbel2 25-11-09 22:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ao-ao (הודעה 948108)
יכול להיות אם חושבים על זה הגב הכתפיים והרגליים גדלו יותר בטווח הזה

שמע יש אנשים שתוכניות כמו ss פשוט לא עובדות להם באותה צורה כמו לאנשים אחרים, תן לתוכנית עוד זמן כי אם אתה עולה במשקלי עבודה ואוכל כמו שצריך לא אמורות להיות בעיות ,במידה ואחרי עוד פרק זמן הגיוני (וזאת בהנחה שאתה באמת עובד עם התוכנית כמו שצריך) לא תהיה מרוצה מהתוצאות תחזור ללוח השרטוטים ותמצא תוכנית עם נפח קצת יותר גבוה.

ao-ao 25-11-09 22:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2 (הודעה 948117)
שמע יש אנשים שתוכניות כמו ss פשוט לא עובדות להם באותה צורה כמו לאנשים אחרים, תן לתוכנית עוד זמן כי אם אתה עולה במשקלי עבודה ואוכל כמו שצריך לא אמורות להיות בעיות ,במידה ואחרי עוד פרק זמן הגיוני (וזאת בהנחה שאתה באמת עובד עם התוכנית כמו שצריך) לא תהיה מרוצה מהתוצאות תחזור ללוח השרטוטים ותמצא תוכנית עם נפח קצת יותר גבוה.

אני לא עוזב את ss אם אני אפסיק לגדול בה אני אעבור לתוכנית בעלת אותו
עיקרון אבל עם נפח טיפה יותר גבוה אבל בנתיים אני בסדר

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:10.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ