|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אהלן
![]() נתקלתי בתוכנית הזו באתר של ישראלבודי http://www.israelbody.org/Index.asp?...yID=206&Page=1 האם היא טובה לפי דעתכם? אני מתאמן כ5 חודשים, עובד על מסה, שוקל כ85 קילו 1.85 בן 20. הייתי גם רוצה לדעת מה ההבדל בין תוכנית 1 ל2 ו-3 שמפורטות שם באתר. ומה עדיף בשבילי. תודה רבה מראש ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() ושאלה אחרונה ששכחתי, אני מחפש כבר חצי שעה בגוגל ופה בפורומים אבל לא מצאתי תשובה. מה זו בדיוק תוכנית ss? אני רואה שממליצים אותה פה הרבה לחברה שעובדים על מסה, אם מישהו יוכל להסביר לי פחות או יותר מה מיוחד בה ומה התוכנית עצמה או שיביא לי לינק חיצוני אני אשמח.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() ss - תוכנית שכל אימונים מבצעים 3 תרגילים מורכבים במוט אולימפי (מוט ברזל ארוך שמוסיפים לו פלטות משקולות בצדדים) ללא מכונות , עבודה מאוד עצימה (עבודה ל5 חזרות) בתרגילים שכוללים הרבה מאוד שרירים גדולים וקטנים ומאוד כוללניים מבחינת גיוס שרירים לתרגיל וההפך הגמור מתרגיל מבודד לשריר ספציפי מאוד. חשוב לציין שיש להקדיש זמן ללמידה של הטכניקה לתרגילים האלה. התוכניות תורמת המון להעלאת הכוח של המתאמן חשוב לציין.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
חדר כושר: הזה בבית לברון
|
![]() תחפש- starting strength
וזה ספר שבתוכו יש תוכנית, כעיקרון עושים 5 תרגילי בסיס (שלושת התחרותיים+ לחיצה מעל הראש+פאוורקלין, ולמקרה שאין לך אופציה לעשות פאוורקלין אז עושים מתח) עולים מהר מאוד במשקלי עבודה וגם במסה. צריך לאכול הרבה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה תודה רבה, אני אבדוק את זה יותר לעומק...
ולגבי התוכנית הקיימת שציינתי פה, היא טובה? היא תתאים לי למסה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מה דעתכם על התוכנית הבאה: | hadash | אימונים | 19 | 06-11-09 20:41 |
מישהו יכול להסביר לי מזה התוכנית ss מזה בעצם ועל מה זה עובד והאם כדאי | digidigi | אימונים | 18 | 20-09-09 20:33 |
איך התוכנית והאם כדאי להחליף אותה | itaiprz1 | אימונים | 4 | 24-01-08 13:02 |
מה דעתכם על התוכנית הבאה? (fbw) | EyalHa | אימונים | 18 | 22-12-07 20:42 |
מה דעתכם על התוכנית הבאה : | Nick | אימונים | 3 | 15-11-07 13:42 |