ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 17-11-09, 08:31   #1
hag
חבר פעיל

ברירת מחדל אימון לבן אדם ממש שמן

אני כרגע ממש שמן ובתפריט להרזיה.
אני עוד רחוק מהקטע של חיטוב ומאסה וכל זה אני צריך להוריד עשרות קילוגרמים של שומן.
ברור לי שאני צריך לעשות הרבה אירובי, אבל אין לי כל כך מושג איזה אימונים אנאירוביים מומלצים לי.

בכל זאת ממה שהבנתי ממחקר באנטרנט, מה שבן אדם במצב שלי צריך זה אימוני כוח.
אני מחפש תוכנית אימונים ביתית, זאת אומרת ציוד כמה שיותר מינימלי אם בכלל.

אם אפשר תכתבו לי קווים מנחים לתוכנית אימונים יעילה לאדם במצב שלי, או שתפנו אותי למקורות באנטרנט שיסבירו לי על הנושא.

בתודה מראש.
hag מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-11-09, 10:54   #2
Punisher:D
חבר פעיל

כללי:: בחור כארז

שמן זה עניין יחסי חח כמה תשוקל מה הגובה ואם אפשר תמונה של הגוף בלי זה יהיה קשה לעזור לך
אם אתה ממש שמן גם אין טעם באימוני כוח כי אתה תעלה הרוב שומן ולא תגיע לשום מקום
Punisher:D מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-11-09, 12:20   #3
נעל
חבר פעיל

עוסק ב:: מדריך חדר כושר

Punisher אתה ליצן.

ולנושא אימון של כל הגוף 3 סטים לשריר גדול 2 לקטן 3 פעמים בשבוע ככה axaxaxx [ראשון שלישי חמישי או שני רביעי שישי] יהיה אידיאלי, בסוף האימון אפשר לשלב אירובי.
המטרה של אימונים אנאירוביים במהלך תפריט דל קלוריות [חיטוב] היא לשמר על מאסת השריר ולא לבנות מאסת שריר [punisher הוא לא אמר שהוא יעשה מאסה] וגם יהיה שיפור עצבי ככה שתסיים חיטוב אתה תיהיה גם חזק יותר ממה שהיית לפני [ברוב המקרים].
אירובי הייתי ממליץ לך על משהו שלא על בסיס משקל גוף [משהו כמו אופניים יהיה טוב] בהליכון עם משקל גוף גבוה אתה יכול להגיע לעומסים רציניים ולכל מני בעיות בסגנון.
התרגילים עדיף שיהיו מורכבים, זה גם תלוי אם יש לך נטייה ללחץ דם גבוה וכו'..
ישן 17-11-09, 12:42   #4
חבר פעיל

השם שלך מתאר אותך במילה אחת ואתה מוכיח את זה.
לא ראיתה תבנאדם אתה לא יודע מה הנתונים שלו ואתה ישר קובע לו עניינים ראיתי מספיק שחיפים שהתלוננו שיש להם כרס בבטן והם לא עברו ת12%שומן דבר שני הסברתה לו שהמטרה היא לשמור על המסת שריר
ברגע שבנאדם "שמן" בלי עבר של אימונים עושה חיטוב הוא יכול גם לצבור מסת שריר תוך כדי ולקבל תוצאות שיכבדו אותו מאוד עם חיטוב נכון . במקומך הייתי מוריד מהפרופיל ת"מדריך חדר כושר" כי בנתיים אתה הליצן היחיד פה
ישן 17-11-09, 12:44   #5
jfolk
חבר פעיל

עוסק ב:: תלמיד תיכון

מה הגובה והמשקל שלך?
jfolk מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-11-09, 12:48   #6
sason
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי punisher:d צפה בהודעה
שמן זה עניין יחסי חח כמה תשוקל מה הגובה ואם אפשר תמונה של הגוף בלי זה יהיה קשה לעזור לך
אם אתה ממש שמן גם אין טעם באימוני כוח כי אתה תעלה הרוב שומן ולא תגיע לשום מקום

תפרוש.

לנושא תן נתונים ובכל מקרה בבית זה בעיתי לעשות אימונים עם ציוד מינימלי.
תרשם לחדר כושר ותתחיל לקחת את עצמך בידיים, תבנה לך תפריט חיטוב במקרה ואתה צריך,(תעבור על המדריך יש באתר) ותתחיל מתוכנית fbw.
sason מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-11-09, 16:04   #7
hag
חבר פעיל

גובה מטר 87, משקל 135, מבנה גוף רחב מאוד.
hag מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-11-09, 16:37   #8
jonathan
מנהל מקצועי

הייתי ממליץ לך להתחיל עם הליכות+כמה צעדי ריצה,בשילוב עם אימוני משקולות(תסתכל באתר תרגילים) אתה צריך זוג משקולות לידיים(מתברגות) מוט ארוך,ולפלטות להבריג במוטות(הקצרים והארוכים)
עם אימונים ואירובי,תוריד כמויות אוכל,תאכל הרבה סלטים,פייבר 1 ,גבינות,עוף ביצים,ותמנע מלאכול כשאתה לא רעב.
אחרי שבועיים שלושה אתה תראה כבר ירידה של כמה קילוגרמים,בו בזמן תקרא מאמרים ותשאף לבנות תפריט שיתאים לך.
לגבי אימונים בהמשך,יש באתר המון תרגילים שאתה יכול ליישם בבית עם הציוד שרשמתי.
בהצלחה!הכי חשוב להתמיד.

נערך לאחרונה על ידי jonathan, 17-11-09 בשעה 16:40.
jonathan מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-11-09, 18:31   #9
נעל
חבר פעיל

ציטוט:
השם שלך מתאר אותך במילה אחת ואתה מוכיח את זה.
לא ראיתה תבנאדם אתה לא יודע מה הנתונים שלו ואתה ישר קובע לו עניינים ראיתי מספיק שחיפים שהתלוננו שיש להם כרס בבטן והם לא עברו ת12%שומן דבר שני הסברתה לו שהמטרה היא לשמור על המסת שריר
ברגע שבנאדם "שמן" בלי עבר של אימונים עושה חיטוב הוא יכול גם לצבור מסת שריר תוך כדי ולקבל תוצאות שיכבדו אותו מאוד עם חיטוב נכון . במקומך הייתי מוריד מהפרופיל ת"מדריך חדר כושר" כי בנתיים אתה הליצן היחיד פה
הוא ציין בפוסט אחר שהוא שוקל 135, אז תשב בשקט.
ואתה שוב מוכיח את טיפשותך, גם מתאמן מתחיל לא יכול לצבור מאסת שריר על תפריט דל קלוריות, אפילו שיש עלייה בכוח זאת עלייה ביכולת של גיוס יחידות מוטוריות.
גם על סייקל אי אפשר לצבור מאסת שריר בחיטוב, במקום לזרוק דברים על ימין ועל שמאל תלמד מאנשים שיודעים טיפה יותר ממך [לא בהכרח אני] לפני שאתה מדבר.
ישן 17-11-09, 21:21   #10
mrkrabxD
Banned

אחי אני הייתי נרשם למכון כי בבית אי אפשר לעשות הרבה דברים עם ציוד מינימלי,תעשה אנאירובי פעם ביומיים בערך 40דקות-שעה ואחרי זה אירובי,ותאכל נכון ואל תתפתה לשטויות
mrkrabxD מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-11-09, 22:02   #11
חבר פעיל

מה יצאתם עלי חשבתיי שהבנאדם מתלבט עם לעשות מסה או חיטוב לא שמתי לב לשאלה
ולנעל בית שהגיב לי למעלה מצטער לבסר לך אבל כן בנאדם שמן ללא עבר באימונים מתחיל להתאמן גם בחיטוב
עם תפריט מסודר וארוך טווח כן יצבור שריר ואפילו כמות יפה אז אל תשחק לי אותה מבין גדול אתה עוד יותר הורס תשם שיצא על המדריכי כושר ואני לא מדבר על תוכנית כוח
ישן 18-11-09, 01:04   #12
נעל
חבר פעיל

ציטוט:
מה יצאתם עלי חשבתיי שהבנאדם מתלבט אם לעשות מסה או חיטוב לא שמתי לב לשאלה
ולנעל בית שהגיב לי למעלה מצטער לבשר לך אבל כן בנאדם שמן ללא עבר באימונים מתחיל להתאמן גם בחיטוב
עם תפריט מסודר וארוך טווח כן יצבור שריר ואפילו כמות יפה אז אל תשחק לי אותה מבין גדול אתה עוד יותר הורס תשם שיצא על המדריכי כושר ואני לא מדבר על תוכנית כוח
בוא ותוכיח לי מחקרית שאפשר לצבור מאסת שריר בתפריט דל קלוריות, שם רע למדריכים עלאק, זה לא קשור לחומר המלומד במוסדות [שגם כן מציינים שאי אפשר לצבור מאסה בתפריט שלילי].
אתה חיי בסרט שאפשר לעלות במאסה בחיטוב, בוא תנסה בחיטוב הבא שלך תגיד לי כמה גדלת, במקרה הטוב תתחזק.

ואני עם החיטוב שלי שמרתי על הכוח שלי והוא היה חיטוב מדוייק מבחינת כמויות, הגוף לא יכול לצבור מאסת שריר במצב דל קלוריות-שלילי.
ומה הכוונה מתחיל להתאמן גם בחיטוב? מישהו אמר שיעשה מאסה? תפסיק לדבר שטויות ותשכיל לפני שאתה מבלבל תשכל, תיכף תגיד לי שיש לך תוכנית לעיצוב הגוף וחיטוב תוך כדי עלייה במאסה, חשבתי הבן אדם היחיד בעולם שמסוגל לעלות במאסת שריר תוך כדי ירידה במאסת השומן זה sugarzaza אבל מסתבר שיש עוד.
בכל מקרה אתה ליצן.
ומה הקשר תוכנית כוח, מי דיבר על תוכנית כוח בכלל?