|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אפשר פרטים ???
מיקום ? עלות פגישה ? בונים תוכנית אימון ? בונים תפריט תזונה ? יש שם מדד לאחוז שומן ? (קליפר או מכשיר) מי שהיה יכול להסביר איך נערך המפגש ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() מצטרף,
ד"א, האם זאת ה"שיטה של ישראל בודי" המדוברת באתרים השונים? תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() אני מציע שתתקשר ותשאל....הכי הרבה ינשכו אותך
![]() אתה שואל אלות שיוכלו לענות לך עליהן רק בטלפון ידידי והמשתמש החדש ששאל את השאלה הזאת-כן זאת השיטה של ישראלבודי שהוכיחה את עצמה המון פעמים אני אישית ראיתי[בתור מדריך כושר] מתאמנים שעובדים עם ישראלבודי אצלי בחדר כושר והתוצאות ממש ממש טובות וזה בלי לדבר עלך זוכי המקומות הראשונים בתחרויות מר ישראל האחרונות אז אני מזמין את כל המלעיזים להסתיר את הכרס שלהם מאחורי המקלדת שלהם והבדיחות הציניות שלהם ולהמשיך להיראות כמו "פח זבל" [כהגדרתם]ולהיות קהילה של כמה לא יוצלחים שלא יצא ולא ייצא מהם כלום ![]()
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv
|
![]() השיטה עובדת.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: אכילה מרובה ^.^
|
![]() ציטוט:
אתה מגיע לאחד הסניפים ופוגש עם מדריך של החברה. מסכמים על תכנית אימונים ותפריט שאתה יכול לעמוד בו עם אורח החיים שאתה מנהל. מודדים היקפים ומשקל ושולחים אותך לעבוד קשה. תוצאות לפנים קילו בשבועיים במקרה שלי (עליה במסה). על המחיר מדברים בטלפון והוא לכתוב באתר אז אני גם לא אכתוב אותו כאן. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() גמני הייתי בפגישה בישראל בודי..
הייתי בפגישה אחת בנתיים..ויש לי עוד שבועיים עוד אחת.. אני בחיטוב והאמת שהשיטה עובדת (שלוש שבועות חיטוב - שקלתי לפני 90 קילו...ועכשיו אני שוקל 85-86 קילו) וכמובן השריר נשמר
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה יכול להסביר איך הפגישה נערכת ? פותחים לך תיק מעקב ? מודדים לך אחוז שומן עם קליפר ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בפגישה הוא שאל אותי מה המטרה שלי, אמרתי לו מאסה ואז הסביר לי שבגלל שיש לי אחוז שומן גבוה בשביל מאסה...אני חייב חיטוב ואח''כ מאסה. עשה לי היקפים בטבור ,וביד.. ושקל אותי שאל אותי איך התאמנתי לפני כן ומה אכלתי.. - בנה לי תפריט תזונה + תוכנית אימונים למכון כושר והמליץ לי לקחת אבקת חלבון מי גבינה לשימור על המאסת שריר והתאוששות.. נ.ב אחלה בנאדם הביא לי את המספר שלו ואמר שכל שאלה שיש לי שאני יתקשר ובאמת אני מתקשר אליו מידי פעם..והוא מדריך אותי
![]() נערך לאחרונה על ידי Big_D, 05-09-09 בשעה 02:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() ואללה? כמה אחוז שומן אתה?
לי יש אחוז גבוהה לדעתי והוא לא אמר לי לעשותחיטוב... אני מסוקרן לדעת מתי זה הזמן לעשות חיטוב אצלו |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם הוא לא אמר לך לעשות חיטוב הוא יודע מה הוא אומר ![]() לגבי מתי לעשות חיטוב? אתה יכול להתקשר לשאול אותו או בפגישה הבאה איתו ציטוט:
![]() |
![]() |
#12 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() איזה גרייט שייפ אתה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#14 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() לשאלתכם , מומלץ לא להמשיך מסה אם אתה 20 אחוז שומן או יותר כי בסביבת האחוז הזה קשה לצבור מסת שריר.
מציע לכם במפגש לשאול שאלות כמו למה אתה מביא לי ככה ומה זה נותן שתצברו ידע אישי |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כי אם אני יכנס למאסה עם האחוז שומן שיש לי?? אני ישמין בטירוף
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() בכל אופן אני על איזה 16-18 והולך עלמאסה כי אם אני יעשה חיטוב אני יצא איזה 63 קילו שזה משקל של בחורה אז אין מה לעשות...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() פיי איך אפשר להגיע לראשון
אני מירושלים |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
מייסד הפורום
כללי:: גיל גרנות
גיל:: מצוות הנהלת הפורום.מדריך כושר מוסמך ממכללת וינגייט - מאמני חדר כושר.יועץ לתזונת ספורט,מתמחה בפיתוח ג
עוסק ב:: יועץ תזונה וכושר
|
![]() יש סניפים נוספים, ר"ג, ת"א, כפר סבא.
הסניף בר"ג ממוקם ממש ליד תחנת הרכבת ( כמה דקות הליכה), ככה שזה הכי קל להגיע לשם. לגבי השיטה: אין קסמים! מי שמקפיד יראה תוצאות. זה המפתח להצלחה.
לעיתים אני לא מספיק להגיב בזמן להודעות שמופנות אלי בפוסטים אותם אני פותח או מגיב, מראש סליחה! אתם מוזמנים לפנות אלי גם במייל. צוות ישראלבודי- הנהלה יועץ לתזונת ספורט, תוספי מזון ופעילות גופנית. GilGranot@israelbody.org - ליעוץ, תמיכה ושאלות |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() מצטער על הבורות אבל איך אני מגיע לשמה לר"ג
לוקח אוטובוס לתל אביב ואז רכבת לר"ג ? מה אני צריך להביא איתי לפגישה הראשונה? |
![]() |
![]() |