|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() קראתי מאמר באתר שנקרא - אימון רגליים להוספת מסה .
הוא שהאימון רגליים הוא כזה - לעשות סקוואט 20 חזרות , עכשיו לא רשום כמה סטים , הכוונה שזה סט אחד ? עכשיו אני יודע שבסווקאט ההמסטרינג גם עובד , אבל לא יווצר פערים בין הירך הקדמית להמסטרינג אם אני יעשה רק סקוואט ? אם מישו ניסה את התוכנית אימונים הזאת , שהיא מימה שאני הבנתי , לעשות סט אחד של 20 חזרות סקוואט , אני ישמח לשמוע את דעתו על התוכנית , תודה . |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
איך שרוב האנשים עושים סקוואט ה4 ראשי דומיננטי, אם אתה עושה סקוואט אני מציע לך לעשות גם דדליפט או תרגיל האמסטרינג כבד אחר שלא אהיו פערים הניסיון שלי אם התכנית זה התקדמות מהירה לתקופה קצרה, תכניות של 20 חזרות סקוואט מאוד כבדות מערכתית, אתה יכול לשרוף את הcns הרבה לפני אימון יתר שרירי
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא כל כך מבין בתחום אז לא כל כך הבנתי למה התכוונת ב2 שורות האחרונות שלך , מזה אומר לשרוף את הcns הרבה לפני אימון יתר שרירי ?
כביכול אתה אומר שסט אחד של 20 חזרות סקוואט , ועוד סט אחד של דד ליפט , כפיפת ברכיים או כל תרגיל אחר לרגליים שמיועד להמסטרינג יספיק לי כאימון רגליים ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
כן, SLDL/GHR/Pullthrough עדיף בהרבה מכפיפות ברכיים
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה אחי , שיהיה יום טוב .
|
![]() |
![]() |