|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() אני עושה באותו אימון רגליים גב ויד קדמית
כפיפות ריכוז אני עושה בסוף האימון , וכשאני עושה אותן ממש ממש כואבות לי הרגליים ורועדות במהירות אדירה, אני עוצר בגלל הרגליים לא בגלל הבייספס... אני לא יכול לוותר על התרגיל הזה כי בכפיפות מרפקים פשוטות בעמידה האמה גורמת לי לעצור לפני הבייספס... יש לכם עצות כלשהן למנוע את זה ? אגב, היום קמתי מאוחר אז אכלתי ארוחת בוקר ולא רציתי להתאמן מאוחר שלא יהיה רותח (אין לי מזגן ![]() נערך לאחרונה על ידי GnR, 23-07-09 בשעה 12:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כמה אתה מתבכיין אלוהים ישמור , לא נוח לך תחליף לתרגיל אחר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() לא נמאס לך להתעסק בקקי ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() לא נמאס לכם להכנס לאשכולות ולהגיב תגובות שלא רק לא עוזרות, אלא גם מעצבנות ?
כמה אני מתבכיין ? כשתעבוד על שריר מסוים ותגמור את הסט בגלל שריר אחר אם לא תבין שמשהו לא בסדר אתה אידיוט. יש לך הצעה לאיזה תרגיל להחליף ? אני מבקש מכל מי שלא עוזר לא להגיב. (ובמיוחד לא לצוטט משפטים שהוא שמע כמו ההוא למעלה שעושה את זה בפאקינג גיל 20) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
אזהרה ראשונה - פרסום אתרים מתחרים על גבי הפורום
|
![]() בסדר אחי תשמע לפעמים נמאס וזה קיץ עכשיו,אבל צריך לדחוף כי זה משתלם בסוף,נראה לי חסר לך קצת מוטיבציה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() פשוט לאף אחד לא אכפת שה"כפיפות ריכוז" המסכנות שלך כואבות לך ברגליים.
זה כולה כפיפה במרפק, לא נוח לך תעשה את זה בצורה אחרת. ממילא אתה מתאמן רק לחודשיים לא ? אז הרבה הבדל זה לא יעשה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מה זה כפיפות ריכוז? תודה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אתה באת לזיין את השכל ולעצבן בניגוד אליי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
קח הפסקה של חודש מאימונים, כי לא היה מזגן והיה אימון חרא. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() צה זה לעזאזל כפיפות ריכוז??
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: הכנת אוכל,אכילה
חדר כושר: המרגנית
|
![]() ציטוט:
2)אם אתה מתאמן בשביל המשקלים אני לא רואה טעם שלא תתאמן בסגנון כוח וחאלס (אני מניח שהמטרה שלך זה לא כוח אז חאלס להתרכז במשקלים ותתרכז בתוצאות- הגזמה לא מועילה בשום דבר-במיוחד לא לך- וכדאי שתפנים את זה בזמן). באימונים אין מקום לגאווה!!! לכל אחד יש אימונים לא מוצלחים מאלף ואחת סיבות. תקשיב לגוף שלך- אם 5 קילו מספיק לגרות את השריר ולהביא אותו לקושי הרצוי אז תשתמש ב5 קילו. כל המטרה של האימון היא לגרות את השריר ובדרך כלל עושים את זה עם משקולות-זאת המשמעות היחידה שלהם. אתה לא תחזיק מעמד הרבה זמן בתחום עם הגישה הזאת. או שתשנה אותה או שתפרוש כי חבל על העוגמת נפש. 3)אם האמה שלך קורסת קודם אז תעשה את אותו תרגיל עד שהיא תקבל מספיק זעזוע. לפי מה שאמרת יש חוסר פרופורציה בין האמה לבייספס וחבל שכבר בתחילת הדרך תגדיל את הפער-ימנע ממך לפתח את הבייספס בעתיד ויצור מראה מוזר של היד עריכה: 4)"התאמצתי כמו שבחיים לא התאמצתי"- אני מניח שאתה מתכוון שהגעת לכשל.... אין שום טעם להגיע לכשל ברמתך. הגירוי הנוסף שעוזרת חזרה אחת או שתיים יותר היא כלום לעומת הפגיעה הרצינית בהתאוששות מהאימון. כדי לחזור למשקלים הרגילים שלך (התאוששות מלאה של מערכת העצבים והשרירים) עליך לתת מנוחה ארוכה מהרגיל , ושוב, זה לא שווה את זה. אם לא תיתן מנוחה רצינית יותר תתקע בלופ חוזר של האימון הזה (שוב ושוב ירידה במשקלים ובהרגשה ובהתאוששות) נערך לאחרונה על ידי ניר.מ., 24-07-09 בשעה 01:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() כולה תרגיל לבייספס, תחליף אותו באחד אחד אלוהים ישמור
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
2)אני לא מתאמן בשביל משקלים, אני ראיתי שאם אני לא מעלה את המשקלים אני לא גודל 3)האמה שלי חזקה ביחס לגוף, ביוחד יחסית לשאר המתאמנים, רק בתרגיל הזה יש לי בעיה, בעבר הייתי מבודד אמות בכלל 4)לא, לא הגעתי לכשל. אם אתה במצב רגיל 6 חזרות לדוגמא יביאו אותך לכשל. אבל אם אתה במצב מטורף 9 חזרות יעשו את זה (עם אותו משקל) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: הכנת אוכל,אכילה
חדר כושר: המרגנית
|
![]() ציטוט:
|| || |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
|
![]() מה תחליף ? אמרתי בעבר
מה החסרון בלקרוע את עצמך ? לא כיף ? עוד מעט תלך למתאמני הארדקור אמיתיים ותגיד להם שזה לא יעיל |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |