|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: חיל האוויר - קריה
|
![]() ואי שנים לא הייתי פה...
בכל אופן באתי לדון איתכם לגבי התוסף המופלא(?) הזה, ומה דעתכם לגבי השימוש בו.... תראו אני כבר שנים לוקח את התוסף באופן די קבוע ובמינון של כ6-9 כמוסות ליום (ע"פ המלצתו של יואב THEKID, של לייל מקדונל בספריו ושל חברי הפורום) וכמובן תמיד היללתי את תועלותיו הבריאותיות, רשימה ארוכה שאינה נגמרת. אך לאחרונה שמעתי כל מיני דיעות וסתירות בנושא, מהחדשות בטלויזיה, מהאינטרנט (לדוגמא כאן) ומאנשים שונים על כך שהמוצר אינו יעיל ואף מסוכן, ומוסיפים שכל הרעש בתועלות המוצר הן תעמולת פרסום. עכשיו אני רוצה לשמוע אתכם מה דעתכם בנושא, מועיל? לא מועיל? מזיק? מי צודק? ונקודה נוספת, האם מישהו מכם הרגיש את יעילות השימוש במוצר אצלו או אצל קרוביו? (שימו לב שבתור אנשים שצורכים את המוצר אנחנו עיוורים לגבי החסרונות, וגם אם היינו בטוחים שהמוצר לא מועיל לא היינו מודים בזה, אנא נסו להיות אובייקטיבים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() 6-9 כמוסות ביום?! שתהיה בריא , כמה מ"ג זה יוצא ?
בכל מקרה מה שבטוח במינון שאתה לוקח , זה בטוח כבר לא נראה לי בריא. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() 9 כמוסות= 9 גרם שמן, פחות מ2 כפיות שמן זית
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אחי עזוב את הגרם שומן
חוץמזה יש באומגה הרבה חומצות וכל אלו ואסור לקחת הרבה מינונים מהאומגה |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה ההבדל בין לצרוך 9 גרם שמן מהכמוסות, או לאכול דג שמכיל 9 גרם שמן ? ובבקשה אם אפשר לאמר על מה אתם מתבססים.
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() כי בנוסף לשומן שיש בכמוסות יש שם גם חומצות כמו dha וכל השאר שזה גורם לשפי דם אם לוקחים הרבה
תיסתכל על הקופסא ותיראה מה רשום לך.בקיצור אחי אין בזה רק שומן אומגה 3! יש שם עוד דברים אחרים שאסור להפריז איתם! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הכמוסות מכילות שמן דגים, וויטמין E. מרכיב הכמוסה (המעטפת) ג'לטין,גליצרין, מים. מעבר לזה אין כלום, החומצות שאתה מדבר עליהם זה חלק מהשמן שהגיע וקיים גם בדג, והם לא מוספות לטבליה. ואגב החומצות האלו הם מאוד חשובות, הם בעצם הסיבה שלוקחים את הטבליות האלו מלכתחילה. ובכל שמן החומצות האלו קיימות (מסוגים שונים) בשמן זית לדוגמא יש חומצה אוליאית (אומגה 9) שעוזרת להוריד את הכולטרול הרע ומעלה את הטוב. אבל שוב, זה עדיין לא מסביר שהכמוסה אינה מועילה בכלל אני מחפש לדעת האם אתם חושבים שכל רשימת היתרונות של אומגה 3 מוטלת בספק?
![]() |
![]() |
#8 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() זה מה שמרכיב את חומצת השומן שנקראת אומגה 3 ידידי.....
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אוקי..אז החומצות האלו או מה שיש בתוך הכמוסה עושה שטיפי דם אם לוקחים מהם הרבה
זה מה שקרה לי שלקחתי המון והרופא שלי הסביר לי שזה בגלל הקפסולות של האומגה 3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() לי אישית זה שיפר דרסטית את הזיכרון הן לטווח קצר והן לטווח ארוך, וכמו כן את הריכוז.
יכול להיות שזה לא קשור למוצר, שכן הניסוי הוא לא ניסוי מעבדה בו מבודדים את הגורם אותו רוצים לבדוק, אבל מהרגע שהתחלתי לצרוך אומגה 3 אני צריך ללמוד פחות מחצי מהזמן למבחנים, ובנוסף אני זוכר הכל לפרטי פרטים. אם זה האומגה 3 או ההתפתחות אני לא יודע, אבל אני לא שואל שאלות וממשיך לקחת.
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() חבל שאתה צורך כלכך הרבה (כלכלית) תקח 4-6 ביום וזה מספיק.
מניסיון אישי באמת עזר לי בהרבה מאוד דברים, ככה שמבחינתי זה בגדר חובה בשבילי לפני כל דבר תזונתי אחר.
![]() |
#12 | |||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ותודה, גם אני חושב שזה בין התוספים החשובים שיש.
![]() |