ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   אומגה 3, האומנם? (https://israelbody.com/showthread.php?t=52777)

LGhell 24-04-09 11:08

אומגה 3, האומנם?

ואי שנים לא הייתי פה...
בכל אופן באתי לדון איתכם לגבי התוסף המופלא(?) הזה, ומה דעתכם לגבי השימוש בו....
תראו אני כבר שנים לוקח את התוסף באופן די קבוע ובמינון של כ6-9 כמוסות ליום (ע"פ המלצתו של יואב THEKID, של לייל מקדונל בספריו ושל חברי הפורום) וכמובן תמיד היללתי את תועלותיו הבריאותיות, רשימה ארוכה שאינה נגמרת. אך לאחרונה שמעתי כל מיני דיעות וסתירות בנושא, מהחדשות בטלויזיה, מהאינטרנט (לדוגמא כאן) ומאנשים שונים על כך שהמוצר אינו יעיל ואף מסוכן, ומוסיפים שכל הרעש בתועלות המוצר הן תעמולת פרסום.
עכשיו אני רוצה לשמוע אתכם מה דעתכם בנושא, מועיל? לא מועיל? מזיק? מי צודק? ונקודה נוספת, האם מישהו מכם הרגיש את יעילות השימוש במוצר אצלו או אצל קרוביו?
(שימו לב שבתור אנשים שצורכים את המוצר אנחנו עיוורים לגבי החסרונות, וגם אם היינו בטוחים שהמוצר לא מועיל לא היינו מודים בזה, אנא נסו להיות אובייקטיבים)

Aviv669 24-04-09 12:03

6-9 כמוסות ביום?! שתהיה בריא , כמה מ"ג זה יוצא ?
בכל מקרה מה שבטוח במינון שאתה לוקח , זה בטוח כבר לא נראה לי בריא.

LGhell 24-04-09 12:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי aviv669 (הודעה 816007)
6-9 כמוסות ביום?! שתהיה בריא , כמה מ"ג זה יוצא ?
בכל מקרה מה שבטוח במינון שאתה לוקח , זה בטוח כבר לא נראה לי בריא.

9 כמוסות= 9 גרם שמן, פחות מ2 כפיות שמן זית

ג'קי בן סימון 24-04-09 12:25

אחי עזוב את הגרם שומן
חוץמזה יש באומגה הרבה חומצות וכל אלו ואסור לקחת הרבה מינונים מהאומגה

LGhell 24-04-09 12:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ג'קי בן סימון (הודעה 816027)
אחי עזוב את הגרם שומן
חוץמזה יש באומגה הרבה חומצות וכל אלו ואסור לקחת הרבה מינונים מהאומגה

שמע אני לא אוכל אומגה 3, אני לוקח שמן דגים, שמכיל אומגה 3.
מה ההבדל בין לצרוך 9 גרם שמן מהכמוסות, או לאכול דג שמכיל 9 גרם שמן ?

ובבקשה אם אפשר לאמר על מה אתם מתבססים.

ג'קי בן סימון 24-04-09 19:03

כי בנוסף לשומן שיש בכמוסות יש שם גם חומצות כמו dha וכל השאר שזה גורם לשפי דם אם לוקחים הרבה
תיסתכל על הקופסא ותיראה מה רשום לך.בקיצור אחי אין בזה רק שומן אומגה 3! יש שם עוד דברים אחרים שאסור להפריז איתם!

LGhell 25-04-09 09:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ג'קי בן סימון (הודעה 816367)
כי בנוסף לשומן שיש בכמוסות יש שם גם חומצות כמו dha וכל השאר שזה גורם לשפי דם אם לוקחים הרבה
תיסתכל על הקופסא ותיראה מה רשום לך.בקיצור אחי אין בזה רק שומן אומגה 3! יש שם עוד דברים אחרים שאסור להפריז איתם!

ידידי, זה לא מדוייק.
הכמוסות מכילות שמן דגים, וויטמין E.
מרכיב הכמוסה (המעטפת) ג'לטין,גליצרין, מים.
מעבר לזה אין כלום, החומצות שאתה מדבר עליהם זה חלק מהשמן שהגיע וקיים גם בדג, והם לא מוספות לטבליה.
ואגב החומצות האלו הם מאוד חשובות, הם בעצם הסיבה שלוקחים את הטבליות האלו מלכתחילה.
ובכל שמן החומצות האלו קיימות (מסוגים שונים) בשמן זית לדוגמא יש חומצה אוליאית (אומגה 9) שעוזרת להוריד את הכולטרול הרע ומעלה את הטוב.

אבל שוב, זה עדיין לא מסביר שהכמוסה אינה מועילה בכלל אני מחפש לדעת האם אתם חושבים שכל רשימת היתרונות של אומגה 3 מוטלת בספק?

hypertrophy 25-04-09 13:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ג'קי בן סימון (הודעה 816367)

זה מה שמרכיב את חומצת השומן שנקראת אומגה 3 ידידי.....

ג'קי בן סימון 25-04-09 13:17

אוקי..אז החומצות האלו או מה שיש בתוך הכמוסה עושה שטיפי דם אם לוקחים מהם הרבה
זה מה שקרה לי שלקחתי המון והרופא שלי הסביר לי שזה בגלל הקפסולות של האומגה 3

Masquerade 25-04-09 15:01

לי אישית זה שיפר דרסטית את הזיכרון הן לטווח קצר והן לטווח ארוך, וכמו כן את הריכוז.
יכול להיות שזה לא קשור למוצר, שכן הניסוי הוא לא ניסוי מעבדה בו מבודדים את הגורם אותו רוצים לבדוק,
אבל מהרגע שהתחלתי לצרוך אומגה 3 אני צריך ללמוד פחות מחצי מהזמן למבחנים, ובנוסף אני זוכר הכל לפרטי פרטים.
אם זה האומגה 3 או ההתפתחות אני לא יודע, אבל אני לא שואל שאלות וממשיך לקחת.

boris19 25-04-09 15:16

חבל שאתה צורך כלכך הרבה (כלכלית) תקח 4-6 ביום וזה מספיק.

מניסיון אישי באמת עזר לי בהרבה מאוד דברים, ככה שמבחינתי זה בגדר חובה בשבילי לפני כל דבר תזונתי אחר.

LGhell 25-04-09 19:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ג'קי בן סימון (הודעה 816927)
אוקי..אז החומצות האלו או מה שיש בתוך הכמוסה עושה שטיפי דם אם לוקחים מהם הרבה
זה מה שקרה לי שלקחתי המון והרופא שלי הסביר לי שזה בגלל הקפסולות של האומגה 3

תראה אתה צודק שיש קשר בין אומה 3 לבין דילול דם (בעיקר עם תרופות מדללות דם כמו אספרין) אבל עדיין לא אמרת לי האם זה לא מועיל.

ציטוט:

פורסם במקור על ידי masquerade
לי אישית זה שיפר דרסטית את הזיכרון הן לטווח קצר והן לטווח ארוך, וכמו כן את הריכוז.
יכול להיות שזה לא קשור למוצר, שכן הניסוי הוא לא ניסוי מעבדה בו מבודדים את הגורם אותו רוצים לבדוק,
אבל מהרגע שהתחלתי לצרוך אומגה 3 אני צריך ללמוד פחות מחצי מהזמן למבחנים, ובנוסף אני זוכר הכל לפרטי פרטים.
אם זה האומגה 3 או ההתפתחות אני לא יודע, אבל אני לא שואל שאלות וממשיך לקחת.

תודה.

ציטוט:

פורסם במקור על ידי boris19
חבל שאתה צורך כלכך הרבה (כלכלית) תקח 4-6 ביום וזה מספיק.

מניסיון אישי באמת עזר לי בהרבה מאוד דברים, ככה שמבחינתי זה בגדר חובה בשבילי לפני כל דבר תזונתי אחר.

כרגע העניין הכלכלי הוא לא האישו, אני אתקיל אותך בשאלה אחרת, מי אומר שהכמות שאתה לוקח היא לא מעטה מידיי? אולי 5-6 כמוסות (ככפית שמן) לא משפיעה בצורה משמעותית על תפקוד הגוף?

ותודה, גם אני חושב שזה בין התוספים החשובים שיש.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:06.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ