|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Gay lord
|
![]() התפריט עם השייק :
בוקר: כוס וחצי צ'ריוס כוס וחצי חלב 3% 4 משמשים מיובשים ביניים: 4 פרוסות לחם מלא 2 כפות חומוס 2 כפיות צ'ילי מתוק צהריים: 200 גרם חזה עוף 2 כוסות אורז לבן מבושל ארוחה לפני אימון: נס קפה 2 כפיות סוכר שליש כוס חלב ארוחה אחרי אימון: 2 כוסות שיבולת שועל 2 כוסות חלב 3% כף גדושה חמאת בוטנים 2 כפיות דבש ארוחת ערב: טונה במים מלפפון אחד עגבניה אחת ארוחה לפני שינה: יוגורט 1.5 2 כפיות דבש בננה ערכים: קלוריות - 3045 פחמימות - 366 חלבונים - 172 שומנים - 86 סיבים - 43.7 איך התוכנית? תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() נראה סבבה..מה ה bmr שלך ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Gay lord
|
![]() Bmr - 1720
ודניאל אחי אני לא שומר כשרות.. אז התוכנית סבבה? גם הארוחה אחרי אימון?(שייק שיבולת שועל: 2 כוסות חלב,2 כוסות ש"ש,כף חמאת בוטנים,2 כפיות דבש) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() ניראה לי כבד השייק שלאחרי האימון, אתה לא יכול לארגן אבקת חלבון ולהוסיף פחממה?
וחבל תישמור כשרות ![]()
![]() |
#6 |
Gay lord
|
![]() אני כרגע שותה את השייק הוא מגעיל רצח!
אבקת חלבון כנראה שאי אפשר לקנות כרגע(יקר).. יש לך רעיון לארוחה אחרי אימון? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() האמת שאפעם לא השקעתי מחשבה או זמן בלימצוא משהו לאחרי אימון תמיד הייתי צורך אבקת חלבון ומוסיף לזה פחממות..
תריץ חיפוש בגוגל ,אני גם ינסה לחשוב על משהו.
![]() |
#8 |
Gay lord
|
![]() השייק ממש דוחה!
אני ישים משהו אחר אחרי אימון, אני יחפש בגוגל. תנסה לחשוב גם אתה לחשוב אחי, תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Gay lord
|
![]() אוקיי הנה רעיון ראשון לארוחה אחרי אימון:
אריזת טונה במים שתי ביצים(מקושקשת) כף שמן זית(לטיגון החביתה) חצי אריזת קוט'ג 5% שני לחם מלא מה אתה אומר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אחי תאכל אחרי אימון טונה\קוטג' עם איזה 4 פרוסות לחם לבן\בננות ואחרי שעה דפוק ארוחה גדולה !! אחלה של דבר .. אל תסתבך יותר מדי אחי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אתה תעלה ממש מלוכלך אם הbmr שלך הוא 1720, לא חבל ? תוריד תכמות ל 2300-2500 ככה
|
![]() |
![]() |