|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: חיים
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: ברמת גן...
|
![]() המטרה שלי זה מאסה
תוכנית אימונים אני עושה שבוע אחד ABA,שבוע שני BAB, ככה מחליף כל שבוע A- חזה לחיצת חזה בשכיבה במוט רגיל 4X10 עליון 3X10 תחתון 3X10 פרפר 3X10 - כתפיים לחיצת כתפיים עם משקולות 3X10 חתירה בעמידה 2X10 הרמה מלפנים 3X8 - יד אחורית לחיצה צרפתית 3X12 Cable bent-over triceps extension- 3X12 B- רגליים פשיטת ברכיים 4x12 כפיפת ברכיים 4x12 ותאומים 3X12 גב פולי עליון 4X10 / שני מצבים ( 2 קדימה 2 אחורה) חתירה ביד אחת בהטיית גב 4X10 חתירה בישיבה בכבל 3X10 יד קדמי כפיפת מרפקים עם משקולית יד 4X10 מוט 3X10 W |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() איך התוכנית,למה לא עונים??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
חדר כושר: בסיס?
|
![]() אתה עושה בשבועיים 39 סטים חזה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() אתה צריך 6-9 סטים לשריר גדול ו5-6 סטים לשריר קטן
הגזמת מאוד |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
חדר כושר: בסיס?
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() A- חזה
לחיצת חזה בשכיבה במוט רגיל 3X10 עליון 3X10 - כתפיים לחיצת כתפיים עם משקולות 3X10 - יד אחורית לחיצה צרפתית 3X12 B- רגליים סקוואט/דד 3x12 כפיפת ברכיים 4x12 ותאומים 3X12 גב פולי עליון/חתירה 4X10
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה זה התוכנית הגרועה הזו?
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה עובד 3 פעמים בשבוע אז הייתי ממליץ לך לעשות תכנית fbw. תעבוד על כל הגוף: 2 תרגילים לשריר גדול (4-5 סטים), ותרגיל לשריר קטן (2-3 סטים) וזהו.
או שיש לך אפשרות לעשות ab ויום אחד שהוא fbw בקשר לתכנית עצמה, אז : תוריד את הפרפר ותחליף את הלחיצת חזה תחתון במקבילים או פרפר בקרוס. בחירת התרגילים באימון רגליים ממש גרועה, תעשה סקוואט בהתחלה, תוריד את התאומים ושים במקום זה פשיטת ברך/לחיצת רגליים/לאנג'ים.
![]() |
#11 |
|
![]()
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() למה אתה מנסה להכריח את כולם לעבוד עם כמו סטים מינימאלית ? אני יכול להבין ת' 3 סטים לידיים , אבל תהרוג אותי אני לא יודע מה יתן תרגיל חתירה של 4 סטים לגב.
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
הסיבה העיקרית שאני תמיד ממליץ פה ווליום נמוך זה בגלל שווליום נמוך הוכח בזה שהוא עובד על הרבה יותר אנשים מווליום גבוה איך אני יודע שהבחור הזה הוא אחד שלא מתאים לא ווליום גבוה? אם הוא היה מתקדם מווליום גבוה הוא לא היה בא לפה לשאול את הדברים שהוא שואל, כנ"ל לגבי 95% מהאנשים שפותחים פוסטים כמו "איך התכנית שלי?" אני שמח שווליום גבוה עובד בשבילך אבל אתה במיעוט, במיוחד באתר הזה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() ציטוט:
לדוגמא?דניס וולף עבד בצורא כזאת במשך שנתיים אם מילוש סקראב והוא התקדם בן ![]() ![]() ![]() ![]() היה עושה אימון גב?סט אחד לכל תרגיל אבל עושה איזה 15 תרגילים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גלעד: אל תשווה את דניס לאנשים טבעים וקטנים , השיטות שלהם זה השיטות שלהם חוץ מזה אתה לא יודע מה הוא באמת עושה חוץ מזה שהוא מציג לך כמות סטים שהוא עושה באימון. בחור ושמו קורן , אולי חלאס עם הרצועות? יש גבול...
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
אבל קצת הגזמת פה...מה שכתבת מתאים יותר לfbw יותר מאשר לab [למרות של-fbw זה יותר מידי סטים לשרירים הגדולים] בנוסף...שמת לב שזה לא מאוזן בכלל?? 6 סטים לחזה ורק 4 לגב? לתת תגריל ליד אחורית אבל לא לתת תרגיל ליד קידמית? ועוד במיוחד כשהנפח של החזה גדול יותר מהגב [אם נסתכל על הגירוי העקיף שמקבלים לידיים] קיצר תכנית לא מתאימה...
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
|
![]() ציטוט:
ברור שזה רחוק מאופטימלי, עדיין יותר טוב מהמקור :d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() לא ממש...פשוט מקיצוניות אחת הלכת לאחרת....אם כבר עוזרים אז לעזור לגמרי...
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |