|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני עושה קארב סייקלינג לעלייה במסה ורציתי לדעת משהו בנוגע לפחמימות במוצרים..
במידה ורשום לי על מוצר מסויים (בעיקר מוצרי חלב ויוגורטים שהוספו להם סיבים תזונתיים) x פחמימות, ו-y סיבים תזונתיים.. האם כדי לדעת כמה פחמימות נטו צריך להחסיר לחשב x-y? כי זה לא מצויין כמו בארצות הברית שרשום סה"כ פחמימות מתוכם סיבים תזונתיים.. איך אפשר לדעת אם כמות הפחמימות הכללית כולתת את הסיבים או שהם לא כוללים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אז כשאני מסתכל על הגבינה או על היוגורט שמכיל נגיד 8 גרם פחמימות ו-4 גרם סיבים תזונתיים
לחשב 8 גרם או 4 גרם פחמימות? (8-4)? כי אני יודע שבארצות הברית למשל הסימון התזונתי שעל המזון כתוב את כמות הפחמימות ומתוכן את כמות הסיבים.. ואז מחסרים מכמות הפחמימות הכללית את הסיבים התזונתיים ומקבלים את כמות הפחמימות שמי שמחשב פחמימות בתזונתו צריך להחשיב.. בארץ זה לא כל כך ככה בסימון התזונתי.. רושם פחמימות וסיבים בשורות נפרדות.. איך להתייחס לזה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אבל השאלה אם הסיבים בארץ מחושבים בנפרד או שהם מכלל הפחמימות?
כי לא רשום נגיד כמו באמריקה "פחממות ומתוכם סיבים".. בארץ זה נמצא בשורות נפרדות אז מה אתה מציע? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() נגיד אכלתי גבינה שמנת 5% שומן בתוספת סיבים תזונתיים
על האריזה רשום ל-100 גרם קלוריות: 102 חלבון: 20 פחמימות: 4 שומן: 5 שומן רווי: 2 סיבים תזונתיים: 2.5 איך להתייחס לזה? כ-4 גרם פחמימות או כ- 1.5 גרם פחמימות? זה דיי קריטי בשבילי כי אני נלחם על כל גרם.. אני על 30 גרם ביום |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
אבל למה אתה על 30 גרם ביום זה מעט מאוד מאוד אפילו אם אתה עושה תפריט דל פחמימה ואז העמסה זה מאוד מאוד נמוך תנוע לפחות בין 60-80 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() חח מה ההבדל ביני לבינך?אתה בטוח שאני יכול לחשב את זה כ-1.5?
ומה בנוגע לסוכרים אלכוהוליים? מה דעתך על החטיפי חלבון שיש בהם 30 גרם פחמימות מתוכם 26 רב כהליים ו-2 גרם סיבים ואומרים שאפשר לחשב את זה כ-2 גרם פחמימות? אפשר להתייחס לזה באמת כ-2 גרם? או שהיית מחשב את זה כ-30? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() מקפייייץץץץ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אני אוכל 30 גרם פחמימות ליום אם אני מוריד את הסיבים מכמות הפחמימות הכללית..
אם אני לא מוריד את הסיבים אני אוכל בערך 50 גרם ליום.. אם מישהו יכול לענות לי על השאלה זה מה זה יעזור לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]()
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
משתמע מכך שלא לחשב פחמימות רב כהליים וסיבים תזונתיים.. כלומר לחסר מסך הפחמימות את שני אלה.. אתה תומך בגישה זו? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() אני נוטה להאימן לרוב מה שאדימניה כותב חח
![]() |
#16 |