|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שמתי לב שהתחיל להצטבר הרבה שומן במותניים בגלל המאסה... יש לי מותניים די רחבות והשומן רק עושה את המצב יותר גרוע....אני סה"כ חודש במאסה
גם אצל האחרים זה ככה? כי ביינתים המותניים שלי גדלות מהר יותר מהגב...
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תנסה לשחק טיפה עם התפריט עד שתשים לב שאתה עולה במסה וכמעט ולא בשומן.
![]() |
![]() |
#3 |
גולש עם אזהרה
|
![]() אם אני עושה מאסה מלוכלכת ואז מוריד הכל בחיטוב איטי, האם יישאר שומן במותניים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אם בחיטוב אתה יורד לאחוז שומן נמוך, אז לא יהיה לך שומן במותניים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() ציטוט:
אתה יודע מה זה מסה נכון ??? חחחחחחחחחחחח ואחי מה אתה רוצה שנגיד יש 2 אפשרויות 1.אתה עליתה נוזלים וזה יושב בצדדים ,בנקרה כזה אין מה לעשות עד סוף המסה 2.מקרה שני זה שלא הבנתה מה זה מסה וכל פעם שאתה רואה ממתק אתה אומר ייאלה מסה, אתה רואה פלאפל יאללה פלאפל וככה על כל הגנק פוד, אם זה מה שקורה אז תפסיק לאכול ג'נקפוד!!11! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() ואחי אפשר לעלות במסה עם עלייה מינימלית של שומן... אם זה מפריע לו לעלות מלוכלך אז או שיעשה חיטובון כל פעם שהוא מגיע ל 15% או שיעלה במסת שריר נקי כמעט בלי שומן.
![]() |
![]() |
#7 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() תוריד קצת קלוריות (תהיה במאזן חיובי של 300 )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() שים לב שאתה לא עולה מלוכלך...
ויש אנשים שנוטים להשמין במותניים יש כאלה בחזה יש כאלה בבטן ויש כאלה ברגל... יכול להיות שזה גם עניין כזה |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() האמת שאני משתדל לא לגעת בשוקולד ושטויות כאלה... וג'אנק פוד אני אוכל פעם בשבוע שבועיים.יכול להיות שהתפריט עצמו עמוס מידי..הקטע שאני לא יכול להדבק לתפריט כי אני משתגע(לדוגמא לאכול כל ערב 2 ביצים עם 4 פרוסות לחם) אז אני אוכל דברים שלפי דעתי הם שווי ערך קלורי. יכול להיות שזאת הבעיה?
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
אתה יכול לאכול חבילת שוקולד וזה יהיה שווה ערך קלורי נגיד ל2 חתיכות חזה עוף וצלחת פסטה (סתם דוגמא) אבל זה לא יהיה שווה בערך התזונתי.. בקיצור אין מה לעשות תיהיה על התפריט ותנסה כמה שפחות לאכול זבל |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() לא ניסחתי את עצמי טוב כלכך...התכוונתי שווים בערך התזונתי(אני מבין ששוקולד לא יכול להחילף חזה עוף או טונה). התכוונתי שאני מחליף לדוגמא 2 ביצים וארבע פרוסות לחם ככה עם 3-4 חתיכות חזה עוף עם אורז.... השאלה אם כאן הבעיה באמת?או שיכול להיות שפשוט יש לגוף שלי נטייה לצבור שומן במותניים?
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
כשאני משמין אני משמין בעיקר בחזה בבטן וברגליים, יש לי חבר שמשמין בבטן ובפנים.. הרגליים שלו לא משמינות מי יודע מה.. |
|
![]() |
![]() |