|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() התחלתי עם תוכנית חדשה תנו את הדעות שלכם...
A - חזה כתפיים ויד קידמית לחיצת חזה במוט 6,9,12 פרפר בשיפוע חיובי עם משקולות יד - 10*3 מקבילים רחב - 3*13 לחיצת חזה בישיבה עם משקולות יד 7,10,13 בישיבה הרמה מלפנים עם משקולות יד 11*3 הרחקה לצדדים עם כבל בעמידה 3*10 כפיפת מרפק בעמידה עם פולי עליון 2*12 פטישים בעמידה 2*10 בישיבה בכיסא כומר עם מוט w כפיפת מרפק 2*7 b רגליים-גב-יד אחורית מכרעים עם משקולות 12*3 סקוואט עם פיט-בול (הכדור כנגד הקיר) עם משקולות 9*3 כפיפת ברך במכונה 2*9 מתח צר 10*3 מסור 8*3 פולאובר עם משקולת יד 13*2 שכיבות שמיכה צר 12*3 בעמידה פשיטת מרפק עם פולי עליון 9*3 בטן אני עובד 3 פעמים בשבוע 6*20 תריגלים שונים שלרובם אני מוסיף משקל |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() הייתי מוסיף סט ללחיצת חזה ולפרפר.
וגם מוסיף סט למתח ולפולאובר. אין טענות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() קודם כל הייתי עושה : חזה כתפיים יד אחורית, רגליים גב יד קדמית.
כל עוד אתה משאיר את זה ככה אין לי מה להגיב... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() למה היית מוסיף לו סט ללחיצת חזה ולפרפר ? יש לו כבר 12 סטים לחזה זה מספיק יחסית לא ?
אחי מקבילים רחב זה לחזה תחתון או עליון ? לדעתי עדיף אימון חזה כזה לחיצת חזה כנגד מוט 3 סטים לחיצת חזה בשיפוע חיובי 3 סטים פרפר בשיפוע חיובי עם משקולות חופשיים 3 סטים פרפר במיושר עם משקולות חופשיים 3 סטים שיהיה בהצלחה . |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תודה על התגובות אנשים
מקבילים זה לחזה התחתון גם אני עושה את זה עם גב נטוי קדימה מעט |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לחיצת חזה בישיבה עם משקולות יד 7,10,13 בתור לחיצת כתפיים, חשבתי שזאת טעות בכתיבה, לכן אמרתי לו להוסיף... [מזה בכלל לחיצת חזה בישיבה עם משקולות יד??] אבל אם אני טועה אז בכלל צריך לשנות כמה דברים באימון, כמו להוריד את התרגיל הנ"ל ולהוסיף לחיצת כתפיים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הכוונה הייתה באמת לחיצת כתפיים עם משקולות טעות שלי. מה הבעיה עם החזה והגב.. כ"א 3 תרגילים חזה 9 סטים גב 8 סטים (מתוכם 2 מתח חופשיים)... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: במשמש..גויבות..
חדר כושר: קאנטרי גלי גיל
|
![]() ציטוט:
תהנהההההההה.. |
|