|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: תוצאות נכון ל-22.1.09
עוסק ב:: תלמיד :S
חדר כושר: Target
|
![]() גיל: 17.4
גובה: 1.68 משקל: 69.9 BMR: 1754 וזה ללא הכפילה של ה-1.2, עם כפילה זה 2104.8 ![]() אז התחלתי ללכת לחדר כושר, זאת התוכנית שהמאמן נתן לי, מה אתם אומרים? אני רק מתחיל ולא עסקתי בכושר בכלל.. בעיקרון אני רוצה להוריד באחוזי השומן, אני אשמח אם תוכלו לתת חוות דעת על התוכנית ואם יש משהו לשפר. תודה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() בתור תוכנית התחלתית נראה בסדר.
תוריד חזרות בבטן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() בכפיפות בטן מכונה? לכמה להוריד? זה באמת דיי קשה אבל אני מסתדר..
ממ ועוד דבר יעצו לי לעשות אירובי(ריצה) ואנאירובי בנפרד, כדאי? מה ההבדל בין זה לבין זה שאני עושה הכל ביחד? ואם כדאי איך לסדר את זה? במידה ואני עושה 4 אימונים בשבוע? תודה, |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() למה אתה עושה כפיפות בטן במכונה?
תעשה חופשי... אני מעדיף לשלב אירובי ואנאירובי באותו אימון ולעשות את האירובי אחרי האנאירובי. ההבדל הוא שכשאתה עושה את זה בנפרד אתה נותן לשרירים לנוח פחות כשהם צריכים 48 שעות מנוחה מינימום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() כי במכונה אני מוסיף משקל, וגם רציתי לדעת אם הכפיפות בטן מכונה זה אירובי..
ולא הבנתי מה יותר טוב להפריד את האירובי והאנאירובי? או לא... מה אתה אומר לעשות בינתיים להישאר ככה או להפריד? ואם אני מפריד אז יצאו לי רק אימונים קצרים... ופחות עבודה גם... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() כשאתה מוסיף משקל לבטן אתה לוקח משקולת ושם אותה מאחורי הראש.
כפיפות בטן במכונה זה אנאירובי. וזה בסדר שיוצאים לך אימונים קצרים. בחודשיים הראשונים שלי יצא לי 45 דקות אימון. ואל תפריד את האירובי מהאימון פשוט תעשה אותו בסוף האימון האנאירובי |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מממ אז רגע.... הכפיפות מכונה זה טוב לחיטוב הבטן? למה אני רוצה לטב כמה שיותר מהר עד הקיץ ואז מסה אם הכל יהיה כמו שצריך... כי אני דיי שמן.. ואני רוצה לרדת באחוזי שומן... אני חייב לזוז לישון אז בשורה התחתונה אם אני יוריד את מספר החזרות זה יהיה אחלה תוכנית אימונים לחיטוב?
תודה שוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() הכפיפות בטן זה לא מה שיעשה לך את החיטוב
הכי חשוב שתשמור על תפריט תזונה ומאזן קלורי שלילי. וזה ידוע שמעל 15 חזרות לא תעזור לך לפתח את הבטן |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אם כך, אז אני אשמח אם תוכל לעזור לי גם פה:
http://israelbody.com/showthread.php?t=48253 זה התפריט שהרכיבו לי בFXP.. ואני רוצה עליו חוות דעת... מה לשנות מה לפשר הוספתי ערכים.. שוב תודה מקס. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אפילו בלי להסתכל על התכנית, השטויות שכתובים על הדף הזה גורמים לי לרצות לבוא לחדר כושר הזה ולזרוק רימון בשעת עומס
בקשר לתכנית: 1.תיקח את הדף הזה 2.תשתין עליו 3.תביא בשקית למאמן 4.תוציא מהשקית 5.תשים לו את זה בפה 6.תלך לחדר כושר ששמעו בו על squat rack
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() לנשוף בזמן מאמץ
![]() אוי ואבוי |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() איום ונורא לא שמתי לב לזה , לא
![]() ![]() ![]() ![]() עוד יותר גרוע אין לך רגליים בתוכנית!
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מבין כלום... מזה squat rack? אני כבר נרשמתי? מזה לנשום בשעת מאמץ? מה לא טוב?
אם אתם סתם מגיבים לפחות תנו עצות לשיפור מה להגיד למאמן? ואל תשכחו שאני מתחיל!! אני לא יכול להרים כל כך הרבה, הוא אמר שעוד חודש הוא ישנה לי את התוכנית... וכבר נשרמתי, אני לא מכיר הרבה חדרי כושר ברמת גן, למעשה רק את זה ואת פיזיקל.. מה גם שהמדריך אמר לי שבגלל שזאת לא תוכנית אימונים אינטנסיבית אני גם יכול להגיע פעמיים רצוף נגיד, כי אני צריך 4 פעמים בשבוע.. הוא צודק? נערך לאחרונה על ידי pwn2own, 21-01-09 בשעה 17:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() מה רע בלנשוף בזמן מאמץ?
וולסוה זה לא הדרך היחידה לעשות סקוואט
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() The sun בלבלת אותי מה רע בלנשוף אוויר?
^Fatboy הרגע עליתי על זה.. חשבתי (שהוא התכוון) לנשוף אוויר זה כמו לנשום אוויר :/
![]() ![]() נערך לאחרונה על ידי CBA, 21-01-09 בשעה 17:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() לא עניתם לי, בבקשה זה חשוב לי:
אני לא מבין כלום... מזה squat rack? אני כבר נרשמתי? אם אתם סתם מגיבים לפחות תנו עצות לשיפור מה להגיד למאמן? ואל תשכחו שאני מתחיל!! אני לא יכול להרים כל כך הרבה, הוא אמר שעוד חודש הוא ישנה לי את התוכנית... וכבר נשרמתי, אני לא מכיר הרבה חדרי כושר ברמת גן, למעשה רק את זה ואת פיזיקל.. מה גם שהמדריך אמר לי שבגלל שזאת לא תוכנית אימונים אינטנסיבית אני גם יכול להגיע פעמיים רצוף נגיד, כי אני צריך 4 פעמים בשבוע.. הוא צודק? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() מזה אומר???? למה מתעלמים ממני? אפשר רק תשובות בבקשה?
אני לא מבין כלום... מזה squat rack? אני כבר נרשמתי? מזה לנשוף בשעת מאמץ? מה לא טוב בזה? אם אתם סתם מגיבים לפחות תנו עצות לשיפור מה להגיד למאמן? ואל תשכחו שאני מתחיל!! אני לא יכול להרים כל כך הרבה, הוא אמר שעוד חודש הוא ישנה לי את התוכנית... וכבר נשרמתי, אני לא מכיר הרבה חדרי כושר ברמת גן, למעשה רק את זה ואת פיזיקל.. מה גם שהמדריך אמר לי שבגלל שזאת לא תוכנית אימונים אינטנסיבית אני גם יכול להגיע פעמיים רצוף נגיד, כי אני צריך 4 פעמים בשבוע.. הוא צודק? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]() 1rm של תרגיל כמו סקוואט או דד זה לא רלוונטי לרוב הפורום כי הם בחיים לא יעשו את זה,
בטח שלא לפותח הפוסט הזה תחשוב עכשיו שמתאמן ממוצע לוקח את מה שאמרת ומתחיל להחזיק את הנשימה ב10 חזרות של לחיצת חזה, נראה לך רעיון טוב?
![]() |
![]() |