|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() התחלתי להתאמן בחד"כ ובניתי לי תפריט:bmr 1514,גובה 1.66 משקל 54
7:30 קונרפלקס 60 גרם חלב 3% כוס 10:00 שש פרוסות לחם אחיד+100 גרם קוטג' 5% צהריים שניצל בציפוי פריך 100 גרם פסטה 200 גרם ביניים קורנפלקס 100 גרם חלב טרי 3% כוס תפוח ארוחת ערב סלט ירקות כף שמן זית פסטרמה+שתי פרוסות לחם אחיד עם מרגרינה זה יוצא: 2657 קלוריות 102.1 חלבון 71.1 שומן 398.5 פחמימות 117 מ"ג כולסטרול 10.5 סיבים תזונתיים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() אתה לא מחלק את הארוחות לארוחה לפני ואחרי אימון?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() זה תפריט לעלייה במאסה..? אני הייתי מאבד 10 קילו בשבוע עם תפריט כזה, נראה יותר כמו תפריט חיטוב..
עכשיו ברצינות, ראיתי שרשמת שה- bmr שלך בסביבות ה- 1500, הנתונים מעידים על זה שאתה רזה מאוד, כביכול עם חילוף חומרים גבוהה.. אולי לא חישבת נכון..? זה נראה לי קצת מוזר... לפי דעתי אתה צריך לפחות 3 או 3 וחצי אלף למאזן חיובי אם לא יותר, אולי אני טועה לא מכיר אותך ולא יודע מי בנה לך את התפריט וחישב לך את ה- BMR אולי אם תתן עוד קצת פרטים נוכל לעזור..
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לדעתך כדאי לי לעבור את ה-3000 קל?אם כן על מה אתה ממליץ להוסיף? ועוד משהו קטן ה-bmr הזה הוא לא מדוייק כי אני מתאמן 3 פעמים בשבוע. שכחתי להכפיל ב-1.2 זה יוצא בערך 1840 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() בארוחת ביניים, שאני חושב שהיא לאחר אימון, תשנה את החלב ל1%, תוסיף 100-200 מ"ל ממנו ותוסיף איזו קופסת קוטג'\טונה.
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() התפריט שלך סבבה ...לא רע