![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מאמן תרגיל במיוחד לאמות אבל אני מרגיש יותר את האמות מאשר שרירים ולכן רציתי לשאול באיזה תרגילים עובדת האמות כדי להוריד עצימות.
אני בטוח שהיא עובדת בגב וביד קדמית השאלה שלי אם גם בחזה?? יד אחורית?? וכתפיים?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חזה יד אחורית וכתפיים האמות לא עובדות(הן כן, בגלל שאתה תופס את הדאמבל\המוט, אבל לא בעצימות גבוהה בכלל..)
בתרגילים כמו דדליפט, מתח למיניהם, חתירות,פשיטים, כפיפת מרפק במוט w וכו' הם עובדים לא קצת.
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
ובחזה לא צריך להוריד.
![]() |
![]() |
#7 |
מייסד הפורום
כללי:: גיל גרנות
גיל:: מצוות הנהלת הפורום.מדריך כושר מוסמך ממכללת וינגייט - מאמני חדר כושר.יועץ לתזונת ספורט,מתמחה בפיתוח ג
עוסק ב:: יועץ תזונה וכושר
|
![]() לא הבנתי אותך עד הסוף.
בחזה כמעט ולא תרגיש אמות אם בכלל... האם זה אומר שתעשה בעיקר חזה? זה לא הגיוני. העומס שאתה מרגיש על האמות הוא לגיטמי לחלוטין. הגוף מנסה להתאים את עצמו למשקלי העבודה, בעיקר בגלל האחיזה והמשקלים החדשים בהם אתה נעזר. עם הזמן, האמות יתאימו את עצמן למשקלים ואותם כאבים יעלמו. אם תברח מאותם תרגילים, יווצר מצב שבו שרירי המטרה שלך יהיו חזקים ומפותחים והאמות יהיו יחסית חלשות. המלצתי, המשך לעבוד באותם התרגילים כרגיל, נסה לשפר אחיזה. נסה לבצע מעט מתיחות לפני תחילת העבודה. תן לזה זמן ותראה כיצד אתה מתקדם. כמובן, שיש לשלול את האופצייה שמדובר בדלקת ואלו רק כאבי התאמה למשקלי העבודה.
לעיתים אני לא מספיק להגיב בזמן להודעות שמופנות אלי בפוסטים אותם אני פותח או מגיב, מראש סליחה! אתם מוזמנים לפנות אלי גם במייל. צוות ישראלבודי- הנהלה יועץ לתזונת ספורט, תוספי מזון ופעילות גופנית. GilGranot@israelbody.org - ליעוץ, תמיכה ושאלות |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בנאדם שמחזיק 150 קילו ללחיצה או למשיכה לא יכול להיות עם אמות קטנות. לפותח האשכול: מה התוכנית אימונים שלך? אני מוכן לשים 100$ שהווליום גבוה מדי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
גם אחרי 3 סטים של פטישים\דדליפט אפשר להרגיש פאמפ באמות לא אומר שזה לא נכון, אבל אין סיבה להיות בטוח
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אתה יכול לקבל פאמפ באמות גם מ20 חזרות של wrist curls, אז תעשה את זה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
אמרתי שזה שהוא מרגיש פאמפ באמות לא בהרכח אומר שזה בגלל שהוא מעמיס, אפשר לקבל פאמפ גם מ2 סטים של דדליפט.. לדעתי סתם יש לו אמות חלשות ולגוף לוקח זמן להתרגל למשקל.
![]() |
![]() |
#12 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() נכון, אבל באופן כללי אפשר להניח שהוא עובד בנפח גבוה מדי
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל תודה לכולם על התשובות.
רציתי להגיד שאני מרגיש יותר את האמות באימונים מאשר השרירים האחריים ובגלל שאני לא רוצה להגיע לאימון יותר או לפתח דלקת אז אני רוצה לדעת במה לעלות יותר בהדרגה את העצימות ותודה שעניתם לי שזה גב ויד קדמית. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() אני חושב שכדי לפתור את זה פשוט תן לזמן לעשות את שלו.
מה שכן? אל תחשוב אפילו על להשתמש ברצועות אחיזה, כי זה רק יגדיל את הפארים בין הכוח של השרירים האחרים לעומת האמה
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אם ניסתכל על דד ליפט אז השרירים של האמות יבצעו בעיקר כפיפה לאצבעות וגם ייצבו את כף מפשטיה.
בלחיצת חזה אין היתנגדות על אצבעות חוץ מהכוח שמפעילים באחיזה וכופפי כף היד יעבדו אבל בקושי בגלל שהמשקל כמעט ומקביל לגמרי לקו הפעולה של האמה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
מייסד הפורום
כללי:: גיל גרנות
גיל:: מצוות הנהלת הפורום.מדריך כושר מוסמך ממכללת וינגייט - מאמני חדר כושר.יועץ לתזונת ספורט,מתמחה בפיתוח ג
עוסק ב:: יועץ תזונה וכושר
|
![]() מה שלא הורג מחשל... זה משפט קלאסי למצב הזה.
(אל תברח מזה. תתמודד עם זה.) רק בבקשה, תדאג שלא מדובר בדלקת, שאז המצב יכול רק להחריף.
לעיתים אני לא מספיק להגיב בזמן להודעות שמופנות אלי בפוסטים אותם אני פותח או מגיב, מראש סליחה! אתם מוזמנים לפנות אלי גם במייל. צוות ישראלבודי- הנהלה יועץ לתזונת ספורט, תוספי מזון ופעילות גופנית. GilGranot@israelbody.org - ליעוץ, תמיכה ושאלות |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: חייל משוחרר!!!
חדר כושר: אין לו שם
|
![]() ציטוט:
דיבור לעניין לשם שינוי
![]() |
![]() |