|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בוקר:
פייבר1 40גרם. חלב 1% 200גרם. 3כפיות קוטג' 3%. ביינים: פרוסת לחם. 2כפיות קוטג' 3%. שקדים 5גרם. ביינים: טכינה גולמית 40גרם//אבוקדו 150גרם. פרוסת לחם. מלפפון. צהריים: חזה עוף 200גרם. 2מלפפונים. 2כפיות שמן זית. 5גרם שקדים. אחרי אימון: טונה במים. 2פרוסות לחם. ליליה: קוטג' 3%. חלבון של ביצה. מלפפון. שקדים 10גרם. כפית שמן זית. איך? קלוריות 1537 חלבון 158 שומן 67.8 פחמימות 72.6 סיבים 31.2 (בבקשה תגיבו ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gay lord
|
![]() חחח טכינה וליליה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אתה רוצה
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() נראה סבבה
הגרעון זה לא יוצא לך גדול מידי נכון? חח אבל מה זה 3 כפיות קוטג'?
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() בשביל לשלב חלבון
![]() גרעון של 800max יש לי אחוז שמון גבוה אז זה בסדר. (אני יכול להיות בגרעון של 1000+) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gay lord
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() 3 כפיות קוטג' "בשביל" חלבון. בקיצור אם זה לא נוח לך אתה לא חייב לאכול אותן בארוחת בוקר.
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() לא זה סבבה אני דוחף אותם וזהו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תפריט סבבה
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() לא טוב ביכללל
בוקר עדיף : כבר קופסת קוט'ג יש בזה בארך 25 גרם חלבון זה מספיק בניים: 6 פרוסות פרסטרמה או טונה במים אם 4 פרוסות לחם ותעשים פה קצת טחינה זה מספיק במיקום אחורה שאחרי זה שרשמתה צהריים : חשוב מאוד לאכול הרבה פחממה כי בדרך כלל הולכים למכון אחרי שעתיים שלוש צריך שהייה לגוף כוח לאימונים אז תוסעיף 2 או 3 כוסות אורז לבן אחרי ביששול או בסטה אחרי מכון : עדיף טונה במים ובננה כי בננה זה בפחממה מהירה ולחם זה לא לילה : או קופסת קוט'ג או 6 לבן של ביצה קשה אם צהוב 1 + לעוסיף קצת פחממה ודרך הגב תוריד את השומן זה סתם שטיות כל מה שרשמתה כף שמן זית 10 שקדים זה חראתה אחי .... תוכל בבוקר כף שמן זית ובלילה 5 שקדים זה מספיק .... ובאחורת בננים קצת טחינה זה מספיק ...
---אורי שלי- - >NEW ![]() נערך לאחרונה על ידי oRis, 11-01-09 בשעה 01:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אני בחיטוב, אני מנסה עם כמה שפחות פחמימות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
אתה יודע שהוא בחיטוב, לא?!
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אז פעם הבא שאתה רוצה לדבר איתי דבר יפה....
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() גם לחיטוב התפריט לא משהו אם תריצה עזרה תגיד לי אני הירשום לך תפריט טוב לחיטוב
![]() |
#16 | |
|
![]() ציטוט:
פעם הבאה שאתה מגיב למישהו על תפריט תדאג קודם לבדוק אם הוא בחיטוב או במאסה....
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() רוצה עזרה
![]() ![]() אני השמח אם תכתוב לי תפריט. תודה על העזרה לכווולם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני לא מחפש בריאות שקדים זה שומן איכותי שחיוני מענייין אותי באמאת ... אני מחפש לעשות מסה ליגדול ואז חיטוב להוריד שומן .. צריך לאכול קצת שומן חינוי תאמיין לי כף שמן זית בבוקר בחיטוב זה מספיק .. ואני לא משחק אותה מבין או משהו פשוט הדיבור שלך לא יפה דבר כמו גבר לא כמו זין ..
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() אז לאיזה ערכים אני צריך להגיע? (הנתונים בחתימה)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() בוקר: קופסת קוט'ג 3% עדיף חצי% 2 פירחיות אורז
בניים: 6פרוסות פרסטרמה דל שומן . או קופסת טונה במים + 2 פרוסות לחם שיפון קל צהריים: כוס אורז לבן אחרי בישול + 150 גרם חזה עוף אחרי בישול + סלט ירוק + כף שמן זית אחרי מכון: הפבקת חלבון אם אין קופסת טונה מים + חצי בננה לא לאכול את זה ממש לפני השנהה עדיף שעתים אחרי המכון כושר לילה: 6 לבן של ביצה + כף גינה לבנה דל שומן + סלט ירוק + [2 פירחיות אורז לא חובה] 3 ליטר מים ביום כל האוכל שרשמתי לא לעשים מלח או שמן או סוג של תבלין חובה 3 פעמים בשבוע לעשות הורבי של 45 דקות לא ריצה הליכה מהריה או סטפר