|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() תראו אני עובד לפי תוכנית ab
ואני עושה לרגלים: סקוואט,דד לפיט סומו,פשיטת רגלים.. השאלה שלי כזאת האם זה בסדר לשלב סקוואט ודד לפיט באותו אימון ובמקרה שלי זה ישר אחר יסקוואט דד לפיט האם זה הגיוני לשלב ככה?... או שלא כדי לשלב את שני התרגילים האלה ביחד במיוחד אחד לאחר השני.. אגב איפה אתם ממליצים להכניס דדלפיט באימו ןרגלים או גב..? או שבגלל שאני עושה דד לפיט וסקוואט צריך לשנות תחלוקה כי החלוקה שאני עושה של התוכנית a:חזה כתפיים יד אחורית b:רגלים גב יד קידמית.. האם בגלל שהוספתי דד לפיט כדי לי לשנות תחלוקה של התוכנית?... לחלוקה השניה.. A:רגלים חזה יד קידמית אני חושב ו b:גב כתפיים יד אחורית אשמח לעזרה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לא שאלת כבר תשאלה הזו?
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() זה האשכול המיליון שאתה שואל את אותן השאלות, אם אני מנהל אני מוחק לך אותו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
אזהרה ראשונה - פרסום אתרים מתחרים על גבי הפורום
|
![]() אני יש לי אימון abcde וe זה רגליים
האימון שלי הולך ככה פשיטת בירכיים (חימום) סקוואט דדליפט מכרעים פשיטת בירכיים הפוכה כפיפת כפית לדעתי אין שום בעיה עם זה הולך לי מצוין ככה |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() צח כבר אמרתי לך שאתה מתעסק יותר מידי בשטויות,
תפסיק לשאול הרבה שאלות ותן את עצמך באימונים!!!!! אתה מתאמן בסדר! סקוואט ודדליפט באותו אימון זה נפלא! גם אני עושה את זה עכשיו לך למכון, תתאמן ותפסיק לשחק בקקי |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
עוסק ב:: חייל משוחרר!!!
חדר כושר: אין לו שם
|
![]() גם אני עושה סקוואט ודדליפט באותו יום... אין בעיה עם זה, למרות שזה אינדיוידואלי..
![]() |
#10 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() כפיפת כפית זה לתאומים...
לעניין, עניתי לך כבר, אני רואה שאתה פשוט לא רוצה את התשובה שלי...
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() הוא התכוון לזה שרוסיליו כתב "פשיטת ברכיים הפוכה"
![]() |
#13 |
|
![]() אה נכון, לא ראיתי את זה חח
![]() |
#14 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ו theanimal הציע לי לעשות אימון אחד סקוואט אימון אחר דד לפיט כדי לא לשלב אותם מה דעתך על זה?. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אנשים פה אמרו לך מה הם חושבים אתה לא רוצה אל תעשה יחד דד ליפט וסקוואט אתה רוצה? אחלה זה יופי זהו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]() אלו שני התרגילים הכי כבדים שיש. למה לשלב את שניהם באותו אימון ולגרוע מהמקסימום שאתה יכול להפיק מהשני.
![]() |
#17 |
חבר מתחיל
|
![]() לי יש אימון גב+רגליים ויש לי את שניהם באותו אימון וזה בסדר גמור אין לי אותם אחד אחרי השני כי דד ליפט זה נחשב בקטגוריה של גב (תחתון) למרות העבודה של הרגליים .
אני לא חושב שזה גורע אחד מהשני אבל האימון יותא אינטנסיבי שלפי דעתי זה טוב אם הגוף שלך מוכן לזה |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
האימון שלו יכול להיות הרבה יותר אינטנסיבי וטוב אם הוא ישלב את שניה ומצד שני,יכול להיות שהוא יתעייף ולא ילך לו האימון אני אוהב לקרוע את עצמי, שיראה מה מתאים לו... אני אישית חושב שאפשר לשלב אותם בלי יותר מידי בעיה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]() יכול להיות, אבל לא משנה איך תציג את זה, אתה תוכל להרים יותר משקל בדדליפט כתרגיל ראשון מאשר כתרגיל שני אחרי סקוואט
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה כמו שתגיד לו לעשות חזה עליון או משהו לפני בנצ' שטוח בגלל שהוא יוכל לעשות יותר משקל... סדר התרגילים פה זה אולי הפרט הכי זניח והדרך לאימון טוב ואינטסיבי הוא לא המשקלים שהוא ירים. וכמו שגם קראתי באיזה פוסט פה הוא מתלונן שהרגליים שלו לא גודלות אז דד ליפט וסקוואט יכול להיות לו מצוין..... |
|
![]() |
![]() |