|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() נגיד יש לי להוריד את ה 10-15 קילו אבל אני מפחד שיהיה לי אחרי זה צמיגים כאלה אתם בטח יודעים על מה אני מדבר.
מה עושים בשביל שלא יהיה את זה? תרגיל כולשהו שיכול לעזור? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לי יש את זה.
עשיתי דיאטה של 15 קילו, עכשיו כל השומנים שלי מרוכזים בבטן ובעגן. בבטן יותר קל להסתיר את השומנים באמת על ידי תרגילים לבטן, אבל גם אני אשמח לדעת איך להוריד את השוניפ בעגן/צמיגים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תלוי עד כמה קיצונית הדיאטה שלך, כמה שהיא תהיה יותר מוקפדת ומבוקרת ועם אימונים בהתאם ככה תוכל למנוע יותר צמיגים, כמובן שלא לגמרי.
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() בלרדת בגדול 3 לכולם היו בגמר עם היקף יד 40 וזאת שזכתה יצאו לה ורידים במצח מרוב האחוז שומן הקטן שלה אבל עדיין יש עליהם עודף אור שזה יותר מגעיל משומן ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אם לא תעשה דיאטת כאסח ותירד כמו בן אדם לאט לאט עם תזונה טובה ואימונים לא יהיה לך את "הצמיגים" האלה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() יש דרך להפתר מעודף עור?
ואחרי שכבר עשיתי את הדיאטה, אין שום דרך להוריד את הצמיגים? לא עשיתי דיאטת כסאח, הורדתי בערך קילו בשבוע. (סליחה שאני משתלט קצת על הדיון :p) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אתה יכול לעשות ניתוח למתיחת עור, שבו מותחים את העור, ובכך מעדקים אותו יותר לגוף, ולא יהיו לך את הצמיגים הללו, אבל כן יהיה לך צלקת קטנה(שאפשר להסתיר אותה די בקלות), באזור של האגן למעלה.
או, ואני לא בטוח בזה, אבל אתה יכול גם לעלות במסת שריר, וככל שתעלה במסת שריר נקיה, ככה הבעיה הזאת תלך ותקטן. אגב, גם לי יש בעיה דומה, יש לי קצת עור עודף בבטן, רואים את זה בעיקר כשאני יושב, כשאני עומד לא רואים כלום, אצלי זה בגלל שהייתי ילד cubby, ועשיתי דיאטה לא נכונה וירדתי מהר, אבל לא היה לי כל כך הרבה להוריד, אז המצב שלי יחסית טוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
כללי:: עילי צרור
חדר כושר: פיטנס בתים
|
![]() מצטרף לשאלה
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() Up
help please |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
כללי:: אני חתיך
חדר כושר: קאנטרי קלאב לזקנים בלבד!
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#11 |
חבר מתחיל
|
![]() חבר'ה אני לא מדבר על משקל עודף של 50 קילו כן?
סך הכל אני רוצה להוריד 10-15 קילו(לא של צמיגים, בכללי) אז אני מפחד שיהיה לי לאחר מכן צמיגים זה הכל הלכתם רחוק ניתוח שמיתוח מה נסגר |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() ציטוט:
כמו סימני מתיחה אי אפשר להעלים אותם גם כשעולים לאט. |
|
![]() |