|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() 8:00
יוגורטים 1.5 % [ 2 ] לחם קל 4 פרוסות 10:00 חלב פרה 3 % 2 כוסות קרונפלקס 100 גרם 12:00 מיץ תפוזים חצי ליטר שניצל תירס 320 גרם 4:00 לחם קל 4 פורוסת ( עם חמאת בוטנים ) 5:00 טונה במים 8:00 2 סקופים אבקת חלבון ווניל 75 קילו bmr - 2145 סה"כ קלוריות 2400 סה"כ שומנים 62 סה"כ חלבונים 162 סה"כ פחמימות 291 סה"כ כולסטרול 56 נערך לאחרונה על ידי TheHulKid, 20-12-08 בשעה 08:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() [quote=TheHulKid;723394]8:00
מיץ תפוזים חצי ליטר תוותר על זה שתה מים במקום שניצל תירס 320 גרם אם אתה לא צמחוני תחליף בעוף
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אם הכוונה פה למסה, התפריט דל ביותר אין לי מושג איך הגעת ל- 2400 קלוריות איתו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: קוסטה =]
עוסק ב:: חיים
חדר כושר: שכונה XD
|
![]() זה מאסה? =\
תעלה תקלוריות דחוף אחי. זה ניראה יותר כמו חיטוב אפילו בשבילי ( 62 קילו) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אחי תעלה קלוריות מהר !!
הערכים שנתתה ממש לא הגיוניים !! התפריט הזה נראה לחיטוב ולא למסה |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אתה אוכל יוגורט בבוקר וקורה לזה מסה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() מה הנתונים שלך שהbmr שלך הוא 2145?!
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#9 | |||
חבר מתחיל
|
![]() [quote=CBA;723410]
ציטוט:
ציטוט:
אני שוקל 75 .. במנוחה אני 1800 אימון זה 2100 BMR אני אוכל 2400 קלוריות הכי טוב שגדלים מכל הצד גם מהאימון וגם מהמנוחה ציטוט:
התפריט בישבילי הוא בן **** עליתי איתו כבר 5 קילו של שריר ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() ה
פורסם במקור על ידי Mr.Olimpia אתה אוכל יוגורט בבוקר וקורה לזה מסה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחח זה מה שאנחנו אוכלים במשפחה בבית נפלתי על היוגורטים ביגלל שזה בריא .. עדיף מאשר לאכול שוקולד מסריח שיש בזה 0 בריאות .. התפריט בישבילי הוא בן **** עליתי איתו כבר 5 קילו של שריר מה הקשר שוקולד? תאכל קורונפלקס או שיבועלת שועל בבוקר ותוסיף יוגורט לזה.. ואתה בטוח ש5 קילו שריר ?..
![]() |
#11 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
שתהיה בריא אני אוכל קרונפלקס בבוקר ב10 סתכל על התפריט אחי ![]() נערך לאחרונה על ידי TheHulKid, 21-12-08 בשעה 11:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אתם עושים צחוק שאני יבין... אתם עושים מסה ואוכלים קורנפלקס?
סתם דוגמה לארוחת בוקר במסה. חביתה מ8 חלבונים ו2 חלמונים (סה''כ 8 ביצים) 200 גרם שיבולת שועל (2 כוסות) מיץ תפוזים סחוט על הבוקר... זה ארוחת בוקר |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() 1. אין מצב שיש פה 2400 קלוריות
2. אם עלית 5 קילו שריר זה כנראה התפריט הכי מושלם בשבילך בעולם, למה פירסמת אותו? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() תשמע אי אפשר למיד להסתמך על הbmr של האינטרנט אבל תראה אם אתה עולה עם זה אז סבבה..
הייתי מעיף את המיץ תפוזים זה לא בריא כמו כשה ניראה כמו כן אפשר להוסיף איזה ביצה לפחות למה הכלסטרול ניראהה נמוך מדי |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אם אתה עושה פעילות גופנית אז תוסיף את כמות הקלוריות ששרפת באותו יום בפעילות.
![]() |