![]() |
התפריט שלי ( מאסה )
8:00
יוגורטים 1.5 % [ 2 ] לחם קל 4 פרוסות 10:00 חלב פרה 3 % 2 כוסות קרונפלקס 100 גרם 12:00 מיץ תפוזים חצי ליטר שניצל תירס 320 גרם 4:00 לחם קל 4 פורוסת ( עם חמאת בוטנים ) 5:00 טונה במים 8:00 2 סקופים אבקת חלבון ווניל 75 קילו bmr - 2145 סה"כ קלוריות 2400 סה"כ שומנים 62 סה"כ חלבונים 162 סה"כ פחמימות 291 סה"כ כולסטרול 56 |
[quote=TheHulKid;723394]8:00
מיץ תפוזים חצי ליטר תוותר על זה שתה מים במקום שניצל תירס 320 גרם אם אתה לא צמחוני תחליף בעוף |
אם הכוונה פה למסה, התפריט דל ביותר אין לי מושג איך הגעת ל- 2400 קלוריות איתו
|
זה מאסה? =\
תעלה תקלוריות דחוף אחי. זה ניראה יותר כמו חיטוב אפילו בשבילי ( 62 קילו) |
אחי תעלה קלוריות מהר !!
הערכים שנתתה ממש לא הגיוניים !! התפריט הזה נראה לחיטוב ולא למסה |
אתה אוכל יוגורט בבוקר וקורה לזה מסה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחח
|
מה הנתונים שלך שהbmr שלך הוא 2145?!
|
ציטוט:
|
[quote=CBA;723410]
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
אני אוכל 2400 קלוריות הכי טוב שגדלים מכל הצד גם מהאימון וגם מהמנוחה ציטוט:
התפריט בישבילי הוא בן **** עליתי איתו כבר 5 קילו של שריר :Embarrassment: |
ה
פורסם במקור על ידי Mr.Olimpia אתה אוכל יוגורט בבוקר וקורה לזה מסה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחח זה מה שאנחנו אוכלים במשפחה בבית נפלתי על היוגורטים ביגלל שזה בריא .. עדיף מאשר לאכול שוקולד מסריח שיש בזה 0 בריאות .. התפריט בישבילי הוא בן **** עליתי איתו כבר 5 קילו של שריר מה הקשר שוקולד? תאכל קורונפלקס או שיבועלת שועל בבוקר ותוסיף יוגורט לזה.. ואתה בטוח ש5 קילו שריר ?.. |
ציטוט:
שתהיה בריא אני אוכל קרונפלקס בבוקר ב10 סתכל על התפריט אחי :Embarrassment: |
אתם עושים צחוק שאני יבין... אתם עושים מסה ואוכלים קורנפלקס?
סתם דוגמה לארוחת בוקר במסה. חביתה מ8 חלבונים ו2 חלמונים (סה''כ 8 ביצים) 200 גרם שיבולת שועל (2 כוסות) מיץ תפוזים סחוט על הבוקר... זה ארוחת בוקר |
1. אין מצב שיש פה 2400 קלוריות
2. אם עלית 5 קילו שריר זה כנראה התפריט הכי מושלם בשבילך בעולם, למה פירסמת אותו? |
תשמע אי אפשר למיד להסתמך על הbmr של האינטרנט אבל תראה אם אתה עולה עם זה אז סבבה..
הייתי מעיף את המיץ תפוזים זה לא בריא כמו כשה ניראה כמו כן אפשר להוסיף איזה ביצה לפחות למה הכלסטרול ניראהה נמוך מדי |
ציטוט:
אם אתה עושה פעילות גופנית אז תוסיף את כמות הקלוריות ששרפת באותו יום בפעילות. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:38. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ