|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אם אני אוכל 1200-1400 קלוריות בדיאטה (בלי אימונים אירוביים יותר מידי..)
ופעם בשבוע אני עושה העמסה (אוכל 200-2200 קלוריות) אני בהכרח לא יתקע במשקל??תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() 1200 קלוריות של דיאטה.. תחתוך תבטן וזהו למה לא.
אתה לא תתקע במשקל אבל בשביל מה לעשות העמסה בדיאטה? פשוט תהיה בגרעון קלורי עד שתגיע למה שתרצה.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() כי אם הוא בחיטוב על 1200 כניראה התפריט דל בפחמימות ומומלץ לעשות העמסה כל 10-12 יום ככה כדי לבלבל את חילוף החומרים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תעשה פעם בשבוע העמסה.. ביום שאין לך אימון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
1.2.3
![]() |
![]() |
#6 |
הקדוש האישי של ארבל
עוסק ב:: לעצבן אנשים כשמשעמם
חדר כושר: על הספה בבית
|
![]() ת'אמת שלא כל כך הבנתי ת'הבדל בין דיאטה לחיטוב...זה אותו הדבר בעצם לא?
חיטוב-לרדת באחוזי שומן דיאטה-לרדת במשקל(בתקווה שלרדת גם באחוזי שומן) תקנו אותי אם אני טועה |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#8 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() לאדם שעושה דיאטה רגילה, כמה גרם פחמימות צריך ביום?הייתם אומרים ש1200-1400 קלוריות לדיאטה כל יום זה קצת מידי?
אני לא יודע אם לעשות יום חיובי או לא..כי אתם אומרים שכנראה אין מספיק פחמימות אבל איך פחמימות קשור לחילוף חומרים?יותר פחמימות=יותר חילוף חומרים??כבר היתחלתי להתבלבל.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
קודם תעשה נייטרלי לכמה זמן ואחרי זה תחשוב הלאה... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אבל אמרתי שעשיתי כבר ניטרלי!!עשיתי שבועים על 1800 קלוריות זהו סימתי..
עכשיו חזרתי לדיאטה אני כבר שבוע וחצי על 1200-1400 קלוריות כל יום אני מרגיש קצת ירידה במשקל (לא נישקלתי) אבל הגוף יתקע שוב מתי שהוא... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() מומלץ לעשות העמסה ביום ללא אימון ואז באים אם מאגרי גליקוגן מלאים באימון שלמחרת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אז העמסה זה טוב רק מי שמתאמן?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() לא לא אמרתי את זה פשוא אימון לאחר יום העמסה יהיה בדרך כלל טוב בגלל שמאגרי הגליקוגן מלאים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אני בן 17 וחצי עוד מעט, גובה 1.70 שוקל 64-66
הbmr לפי האתר הוא בסביבות 1600-1650..אבל האתרים מגזימים ויש לי חילוף חומרים איטי אז תוריד לאיזה 1400-1500 bmr.. פעילות יומיומית זה נגיד 200 קלוריות ואפקט תרמוגאני זה נגיד עוד 100..זהו |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
|
![]() ציטוט:
אחי, לאכול 400 קלוריות מתחת לbmr זה סתם דופק את הגוף |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי כמה שאלות אז..::
[1]ההכפלה ב1.2 לפעילות יום יומית היא ממש מוגזמת..אני לא ממש פעיל ביום יום סתם ככה רגיל 1.2 זה בסוף המון קלוריות גם לפעילות יום יומית אז איך זה מסתדר? [2]אמרת שלאכול 400 קלריות מתחת לbmr דופק ת'גוף אבל צריך לאכול פחות כדי לרזות..אז מה לעשות?אתה מתכוון להוריד מההוצאה הכללית בטח,נכון?? [3]אם אני עושה דיאטה רגילה אז לא צריך העמסה נכון?? אני כבר לא יודע מה לעשות..נגיד bmr זה 1600 קלוריות כפול 1.2 זה יוצא 1920+- בערך.. כולל אפקט תרמוגאני (של האוכל) (בלי אירובי..)..נגיד 2050.. [4]יש לי חילוף חומרים איטי כי כל המישפחה שלי שמנה..חוץ מאחי הקטן אולי(אבל אני גם לא יודע כי הם אוכלים הרבה..אז גם אם יש להם ח"ח מהיר עדין הם משמינים..)בקיצור המשפחה לא רזה ובעבר היתי שמן אז יש לי נטיה להשמנה..אין לי כבר מושג מה לעשות נראלי הכי טוב אם אני נתקע אז לעשות כל שבוע לעלות בקלוריות.. שבוע 1200 שבוע 1350 שבוע 1500 שבועיים 1600 שבועיים 1800 שבועיים 1900-2000 מה דעתך???אני אשמח אם יענו לי על השאלות,תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
|
![]() ציטוט:
2. מה לעשות? ככה זה... 3. העמסה לדעתי יותר יתאים לירידה באחוזי שומן חד ספרתיים או לשלבים אחרונים של החיטוב. לדעתי הכי טוב לך לעשות חיטוב רגיל וכשתתקע לעשות שבוע נייטרלי. 4. אי אפשר לדעת לפי הנתונים האלו. אתה רוצה לעשות נייטרלי? תאכל שבוע 2000 קלוריות ביום ללא פעילות בכלל, ואם אתה עושה איזושהי פעילות גופנית (חדר כושר או אירובי) תשלים את הקלוריות ששרפת באותה פעילות. אחרי שבוע כזה תקצץ 300-500 קלוריות עד ששתקע ואז תחזור עוד פעם לשבוע נייטרלי וכן הלאה... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() אחי ניסיון אישי הוא הקובע אם על תפריט של 1800קל אתה נישאר על אותו משקל ולא עולה באחוז שומן אז כן זה הניטרלי שלך פשוט תמדוד אחי מדדים והמראה זה האינדיקציה הכי טובה
|
![]() |
![]() |