|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() האם ניתן "לחפר" על צ'יט ולעשות אירובי יום אחרי ?
הדגש פה הוא על יום אחרי, לפי מה שאני יודע, לא כי מה שנאכל נאכל כבר באותו יום נסגר, ממ ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אתה במאסה או חיטוב ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() מאסה.
ועכשיו לא לבלבל את השכל על ככה וככה, מעניין אותי אם זה אפשרי או שלאחר "שנסגר היום" אי אפשר לשנות את זה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס דיזנגוף
|
![]() אתה יכול להוסיף אירובי ביום שאחרי אם זה כל כך חשוב לך, אבל אל תיכנס לכדור שלג כזה שבגלל צ'יט אחד תאבד את הכיוון...
יותר מאירובי ביום שאחרי אין לך מה לעשות כי אז תפגע לך בעודף הקלורי שאתה צריך לתת לגוף וחבל לא קרה כלום לא משנה כמה אכלת |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני עשיתי את זה כמה פעמים...
אחרי שאכלתי כמות נכבדת של פיצה ערב לפני... ![]() אם זה יעיל ? לא יודע, אולי פסיכולגית
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() כדי "לכפר" על הצ'יט אתה תצטרך להיות במאזן קלורי שלילי מאוד (כגודל הצ'יט) ביום למחרת, מה שיותר יפריע לך בהשגת המטרה שלך מאשר הצ'יט החד פעמי שעשית.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני בכלל, עושה צ'יטים חופשי, אפילו של 1000 קלוריות פלוס, לא מזיז לי אני עולה נקי יחסית עדיין, כמובן שאפשר יותר נקי בלי הצ'יטים ..אבל בכל זאת ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() מספיק כבר עם האובססיביות הזאת, אתם לא מקצוענים שמתכוננים לתחרות.
תלחץ יותר מידי, זה רק ישבור אותך. תהייה מתון, זה המפתח. אחרי צ'יטינג אתה צריך לחייך חיוך רחב ולחזור לשגרה כאילו כלום.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מנהל ראשי
|
![]() לדוגמא אם אני עושה צ'יט ביום שישי, יום אחרי אני דואג תמיד לעשות עוד אחד זה גם דרך לכפר על הראשון לא?!
![]()