|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() בניתי לעצמי תוכנית אימונים, אני רוצה לדעת מה אתם חושבים עליה, אם יש דברים לשנות, להוסיף או להוריד.. תודה.
מטרת האימונים: עלייה במשקל (האימונים הפיסיים משולבים בתזונה עשירה בקלוריות). - מקבילים 3x7 - שכיבות סמיכה רחבות 3x12 עם משקל על הגב (בסביבות 10 ק"ג) - מתח רחב 3x8 - כפיפות בטן הפוכות (שוכבים על הבטן וכופפים את הגב לכיוון הרגליים) 3x15 - לאנג'ים 3x15 (לכל רגל, אבל בעיקרון אני לא עושה 3x15 לימין ואז 3x15 לשמאל אני עושה 3x30 שבכל סט זה חזרה ראשונה עם רגל ימין, חזרה שנייה עם שמאל ככה עד 30 ואז זה יוצר שבכל סט אני עושה 15 חזרות לכל רגל) עם משקל על הגב (בסביבות 10 ק"ג) - סקוואטים 3x15 ממש לאט עם משקל על הגב (בסביבות 15 ק"ג) - כפיפות בטן 3x15 ממש לאט בירידה - מתח, כף יד מופנת כלפי הפנים ("מתח בנות") 3x8 את התוכנית הזאת אני אבצע 3 פעמים בשבוע (יום ראשון, שלישי וחמישי). |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() שמע, זה עדיף מכלום, אבל זה לא ממש רציני. בהתחלה אולי תרגיש איזשהו שיפור, אבל לא נראה לי שלאורך זמן.
איזה ציוד יש לך?
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() רק מוט למתח.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() אם אתה לא רוצה לקנות כלום אז אין ממש מה להוסיף..
עוד סקוואט עם תיק עם משקל, כפיפות ופשיטות מרפקים איכשהו עם משקל.. במקומך הייתי קונה סט של דמבלים עם משקל, פחות מ200 שקל, ואתה כבר יכול לעשות הרבה יותר..
![]() |
#5 |
|
![]() תעשה את המתח בנות ישר אחרי מתח רגיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() אבל אז לעשות ברצץ מקבילים, שכיבות סמיכה רחבות ושני סוגי מתח זה קשה לי מדי.
אני יכול לעשות בסדר הזה?: - מקבילים - שכיבות סמיכה רחבות - כפיפות בטן הפוכות - לאנג'ים - סקוואטים - כפיפות בטן - מתח רחב - מתח בנות (העברתי את המתח רחב לסוף) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() תעביר את הכפיפות בטן הפוכות והכפיפות הרגילות לאחרי הסטים של המתח (גם רחב וגם בנות)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אתה יכול להוסיף שכיבות שמיכה יהלום ליד אחורית
|
![]() |
![]() |
![]() |