|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: שחייה
|
![]() היי אני חדש פה:
אני עופר, מראשון לציון... כשהתחלתי להתאמן בעצם, בגיל 13 פחות או יותר (14 וחודש חד"כ - באופן אינטנסיבי) אני אף פעם לא זוכר את עצמי באותו זמן מנפח שרירים שבאמת רואים, אלא רק מתעלל בגוף שלי.. הייתי חיי על תפוחים - 8 ביום, בקושי 2 פרוסות לחם ביום.. ואיזה ברנפלקס, אה, וביצה כל יום ולפעמים 2, ככה ההיתי בעצם חיי.. אני אגיד לכם את האמת, אף פעם לא חלמתי להיות אלי-אנה, או רנדי אורטון.. אני לא אוהב את זה ![]() מגיל 13 עד 14, 14 וחצי.. הייתי על סטטוס רזה - לא מצליח לעלות, ובעיקר שחיף.. (שבקושי M עולה עליו) - אבל יש לי בגנטיקה 2 פגמים: המון פצעונים - ואני מתכוון בכל הגוף, ושומן בציצים (ולא, זה לא פרוגסטרון.. או אסטרוגן - זה פשוט נטייה להשמנה באזור הזה) "ומה בעצם עזר לך?" ![]() אני לא יודע אם זה התפריט של הדיאטנית, או העבודה האינטנסיבית שבאמת השקעתי אח"כ.. הייתי מעמיס, ובעצם עד היום.. יש מקרים שאני מפרק את הגוף שלי, ואני נהנה מיזה.. להגיד לכם את האמת? אף פעם לא הצלחתי להיפצע בגוף, כמעט התפוצץ לי וריד, אבל לא הצלחתי אף פעם - לא משנה כמה העמסתי ומה עשיתי.. אי אפשר, הלכתי לדיאטנית קלינית (ממכבי שרותי בריאות), על סטטוס:1.60 (לא גבהתי שנה), ו62 קילו.. מה שבטוח, אחוזי שומן לא היו חסרים לי . "אבל קראתי שמתאמנים צריכים לאכול ביום 3 גביעי קוטג' קופסת טונה והרבה הרבה בשר" מי אמר לך את זה?!?! "אני.. לא יודע זה מה ש.." היא עוד שנייה העיפה אותי משם, ברצינות.. הסטטוס העכשוי שלי: חולצה:M מכנס:42 מידת נעליים:45 גיל:15 וחצי משקל:73 ק"ג גובה:1.81 ![]() אה, ולפני זה.. לפני שהתחלתי בכלל להתאמן - הייתי ממש עצלן, ודבר אחד בטוח.. מאז ומהיום פשוט שיניתי אורך חיים, אני שוחה, טניס, טיולי אופניים, ריצה, וחד"כ.. פעמיים.. 3 פעמים בשבוע - ואני מצליח למצא זמן להכל, באמת ואני אגיד לכם את האמת, אני לא רוצה לעלות מפה: הסטייה שלי היא לסילבסטר סטאלון, למייקלואיס, ואם מתעקשים - אז גם ארנולד שוורצנגר ציטוט:"סיקס פאק.. אתה סוס" . נערך לאחרונה על ידי St.SillaNF, 13-09-08 בשעה 11:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() בהצלחה. יש לך עוד דרך ארוכה, ארוכה, ארוכה.
תשתדל לקרוא קצת ולהשכיל, כבר ראיתי אותך מפזר שטויות בשתי הודעות.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() לא הבנתי מה אתה רוצה, אבל תתחיל לאכול דחוף כי אני רואה עצמות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
משתמש פעיל
|
![]() גם אני לא הבנתי כלום
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() כן אני יודע.. אני צריך ללכת אליה עוד פעם להגדיל מינון, אבל עוד אין לי ערכים שליליים מבחינת ויטמינים וכל השיט הזה
אני צריך לחכות עוד קצת.. כן, מה לעשות |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בהצלחה
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() מה אכפת לי מה המידת נעליים שך
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחח
יש לך תמונות מלפני החיטוב\ הדיאטה?
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() לפי מה שהבנתי ממה שרשמת זה שמגיל 13 וחצי עד גיל 14 וחצי לא גבהת אפילו סינטמטר בשנה הזאת ולאחר שנה מגיל 14 וחצי עד15 וחצי גבעתם 21 סינטמטר?? זה נראה לי קצת מאוד מוזר!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() גם אני משמין בחזה זה מעצבן רצח נראה לי אני יעשה ניתוח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() זה מה שקורה כשיש לך תזונאית קלינית - כן, גבהתי 21 ס"מ.. אני אגיד לך יותר מיזה, עוד 5 ס"מ אני מגיע להכי גבוה במשפחה שלנו.. וזה הוכח שמשקולות לא(ולא) פוגעות בגדילה - אלא, מעודדות את הגוף לאכול חלבונים שעוזרים לגדילה(דורשות יותר נכון), ותכלס, אם לא תאכל נכון.. לא תשיג הישגי מקסימום בתחום שלך(אם זה בודיבליידר, גוף מחוטב), זה משהו שנועד לעשות לנו כיף .
ולא.... אין לי תמונה, לדעתי היו לי שרירים מגעילים . |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
![]() קח את שתי ההודעות האלה ... אפשר לנעול את הפוסט ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() הרגע אמרת את ארנולד ומיקל לואיס באותו משפט או שאני מדמיין..חח
בכל מקרה בהצלחה:d |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() בהצלחה חבוב.
העיקר שתציב לעצמך מטרות. מייקל ![]() או ארנולד ![]() כמו שאתה רואה יש הבדל "קטן"...
![]() |
#17 |
Banned
|
![]() לא הבנתי מה אתה רוצה להגיד פה בעצם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() יפה אחי .. תתחיל לאכול הרבה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() יש לך זיעה בבית שחי
![]()
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() אחי לא הבנתי את הפוסט.. זה לא שהגעת לטופ העולמי אתה בסך הכל רזה ודי שחיף אבל שיהיה בהצלחה
|
![]() |
![]() |