|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני חושב להתחיל לעשות משו חדש
במקום זה שאני עושה קודם10 או 12חזרות ואז 8 ואז 6 ואז 3 אני חושב להתחיל עם משקל עצום 3 חזרות - כי אני רענן בא נגיד דחיקת חזה אחרי זה 6 אחרי זה 8 ואחרי זה 10 מה אתם אומרים? או שכדאי לי להמשיך כמו שאני - אני עובד על כוח מי שרוצה לדעת אבל אני בחיטוב - לא כוכלך מסתדר אבל החיטוב הולך מצוין ואני לא יורד במשקלי העבודה שלא תבינו נכון אני לא חדש בתכום או משהו פשוט אני חושב שבהתחלה עדיף לקרוע את השריר ממש עם משקל עצום 3 חזרות ואז להמשיך עם משקל קצת פחות גדול ואז פחות ופחות.. מ100% יכולת ל60% יכולת כי אני חושב שבזמן שהחזה רענן לקרוע את החזה כמה שיותר - ככה כל שריר סט יורד
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() בדר"כ מתחילים מחזרות נמוכות ועוברים מתרגיל לתרגיל לחזרות רבות יותר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אצלי הסבירו ההפך
קודם לקרוע את השריר עם משקל שאתה יכול להרים 10 פעם אחרי זה 8 אחרי זה 6 ואז רק 3 כדאי להרוג אותו אז חשבתי לי למה לא לעשות איתו משקל יותר גדול 3 חזרות כשהשריר רענן כדאי להרוג אותו ולהמשיך ולהמשיך לקרוע יותר ויותר לפי מה שאני אומר זה יוצא שזה מביא יותר אפקט לא?
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אחת זה פירמידה עולה ואחת זה יורדת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תסביר את עצמך אם אתה יכול?
מה אתה אומר שכדאי? מ3 ל 10 או מ10 ל3?
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו?
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אצל כל אחד זה עובד אחרת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() מה עובד אחרת?
אני שואל ? איך לעבוד עם משקל גדול לקטן או קטן לגדול? הינה התאוריה שלי: עם מתחילים ממשקל גדול - כשגוף רענן אתה אתה יכול להצליח יותר עם משקל גדול במקום 3 חזרות בסוף התרגיל עם 70 קילו עדיף בהתחלה 75? לא? ואז להמשיך לקרוע עם ל6 חזרות ול 8 ואז לבסוף ל10?
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() כל שיטה עובדת עלייך אחרת.
כמו ש ab ו abcd לא יפעלו אותו דבר על אותו בנאדם. אז גם פרמידיות לא יפעלו אותו דבר על אותו בנאדם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() תבדוק איך זה עובד אצלך
3 חזרות נשמע לי בזבוז זמן תתחיל מ10 חזרות ותרד כל סט ב2 חזרות |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() 3 חזרות זה לא בזבוז זמן
כל 3-4 אימונים אני עושה ב1.25 או 2.5 קילו. שזה ממש נחמד++.. דוגמא : אני עושה ככה בערך 3 חודשים מ60 עליתי ל72 . ב3 חודשים בדחיקת חזה - פה הכוונה היא כוח הייתי עושה 60 כוח 3 חזרות עכשיו אני עושה 60 בערך 10-12 חזרות בלי כולכך בעייה. וחשוב לציין שאני בן 14וחצי ככה שאין לי פה רמת טוסטסטרון כמו לבני ה18 שפה תלוי לפי התוכנית שלך אם זה קשור התוכנית שלי abcd. אני לא בטוח שזה קשור ו3 חזרות עם משקל מקסימום שתדע שצריך יותר מ48 שעות כדאי שהשריר יתאושש - הכוונה לסט שלם וככה בכל האימון ובהרבה יותר מ48 ואפילו 72.+ בגלל שבאימון כוח אתה מביא 100% ממך והשריר צריך להתאושש יותר ובאימון של "ניפוח " של 10 חזרות אתה מתאמן על 80% בערך.
![]() |
#12 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]() IsMe, אתה מתייחס לכל התחום הזה כמדע מדויק וזה ממש לא
יש 1001 תוכניות ויש 1001 דרכים סופו של דבר הכל מושתת על ניסוי וטעיהף כששיקול הדעת שלך מכריע במה טוב ומה לא אין שחור ולבן |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
כללי:: Miss Bikini 2d place 2012 NAC
עוסק ב:: מאמנת כושר,ספינינג,פילאטיס וקטלבלס
חדר כושר: great shape
|
![]() אני מצטרפת לשאלה
עד היום, מאז ששהתחלתי לעבוד עם משקלים גבוהים עבדתי בטווח חזרות של 8-10 עוד מאט עוברת ל4-8 ןואז הציעו לי להעלות את טווח החזרות ל16 (???) עדיין לא יצא לי לדבר עם המאמן לשם מה- הסברים באימון הבא. מה יש לכם לאמר על השיטה המוזרה הזו? הסתבכתי לגמרי
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() זה נקרא פרמידה
פרמידה - כמות חזרות גבוה ומשקל נמוך בהתחלה ויורדת בהדגרה אך המשקל גדל באותה הדרגה. פרמידה הפוכה - משקל גבוה וחזורת נמוכות בהתחלה המשקל יורד בהדרגה והחזרות עולות. אין לי מושג מה עדיף.
![]() |
#16 |
על תנאי - פרסום חברות מתחרות
|
![]() אני לא רואה הגיון בפירמידה הפוכה כיוון שככל שמס' החזרות גבוה יותר כך תפריש יותר חומצת חלב בשריר מה שיחליש את הכח שלך לסט הבא.
מה שעובד בשבילך בנאדם :-] |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() לפי דעתי הכי טוב לעשות שלוש או ארבע סטים של 6-8 חזרות