|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() היי קודם כל המטרה שלי היא לחזק את הגוף לקראת מסה והנתונים למטה
לפני איזה שבוע, שבוע וחצי עברתי לתוכנית 2 שהיא עדיין fbw אבל יותר טובה לדעתי הייתי רוצה לדעת מה צריך לשפר: אז אני יסדר לפי השריר שהתרגילים עובדים עליו: חזה: בנץ' פרס- 3*10-12 פרפר במכונה 3*12 גב: משיכת פולי עליון 3*12 חתירה בטי-באר 3*12 ותרגיל לגב תחתון דומה לתרגיל "סופרמן" אם אתם מכירים 3*12 רגליים: סקוואט 3*10 פשיטת ברכיים 3*12 לחיצת רגליים 3*14 יד קידמית: כפיפת מרפקים בתמיכה 3*12 יד אחורית: פשיט מרפקים מאחורי הראש 3*10 כתפיים: הרמת משקולות לצדדים 3*10 כתף קידמית : (אני לא יודע את השם) אני שוכב ב60 מעלות והידיים ישרות ומעלה ומוריד 2*12 בטן: כפיפות בטן 3*15 הרמת ברכיים בשכיבה עם כדור כזה 3*12 תגידו לי מה אפשר לשפר ..ואם צריך אני מתאמן חודש וחצי בן 14 1.70 שוקל 53-4 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() לדעתי תוריד את התרגיל לגב התחתון, תוריד אחד של הבטן ותוסיף עוד איזה סט או שניים לתרגיל שלך של הכתפיים, חוץ מזה נראה סבבה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() יש היתנגשות
![]() |
#4 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() טוב תודה ושחר אתה יכול להסביר ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() למה צריך גם סקוואט וגם לחיצת רגליים? עובד על בדיוק אותו דבר רק שסקוואט עדיף לא?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() בעיקרון זה עובד על אותם שרירים אבל זה תלוי אם הוא עושה אותם דיפ או לא, נגיד אם אתה יורד בסקוואט ל70~ מעלות ומטה אז הדגש עובר להאמסטרינגס ולגלוטוס, אם אתה עושה את זה עד 90~ הדגש הוא על הקוואדריספס, וכנ"ל לגבי הלחיצה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() כמה זמן לוקח לך אימון?
במידה והמטרה שלך היא עלייה במסת שריר הייתי נשאר כרגע רק על תרגילים מורכבים לדוגמה בחזה הייתי עובד 4-5 סטים בלחיצה ומוריד את הפרפר. בגב הייתי משאיר אותו דבר רק מתחיל מהחתירה ורק אז את הפולי עליון. רגליים אותו הדבר כמו חזה הייתי נשאר רק עם תרגיל אחד 4-5 סטים במידה ואתה לא עושה סקוואט מלא הייתי משאיר סקוואט עד 90 ומוסיף כפיפת ברכיים במכונה אבל בטווחי חזרות שלא פחות מ-10 חזרות. ידיים אתה יכול להשאיר זה בסדר כל תרגיל שהוא נוח לך למרות שאני אולי הייתי הולך על כפיפת מרפקים בעמידה עם מוט w באחיזה רחבה וליד אחורית פשיטת מרפקים בשכיבה עם מוט w באחיזה צרה הורדה למצח. בנוגע לכתפיים תרגיל לחיצה או מכונה או משקולות או סמית לפנים/אחור מוריד את ההרחקה ובטח שמוריד את הכפיפת כתף כרגע תרגיל מיותר. בטן מספיק לדעתי 4-5 סטים טווחי חזרות 12-20. בהצלחה
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() האימון לוקח לי עד שעה ורבע וחצי מקסימום ...
ובסקוואט אני יורד ל90 מעלות... אז לא צריך להוסיף עוד תרגיל ליד אחורית ,קידמית ולכתף מספיק תרגיל אחד ? ויש לי שאלה אמרו לי בהתחלה להחליף את הפרפר במכונה לחופשי יש הבדל בינהם ואם אני עובר לחופשי אז לעשות את זה בשכיבה או בישיבה ? |
![]() |
![]() |