|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() טוב בפורום האחר כולם שם ישר זרקו אותי לעשות ss....
עכשיו אני רוצה לשמוע מה לכם יש להגיד ![]() אני ב4 חודשי מסה... חודש ראשון לייצנות חודשיים fbw וחודש ab המטרה שלי עד הקיץ היא כמה שיותר נפח ![]() מבחינת תוצאות הab עבדה עלי טוב והשפיעה בצורה טובה.... נתונים: גיל 15 גובה 1.70~ משקל 75 אחוז שומן 15-16 המסה הולכת להמשיך עד ה1.3 ואז חיטוב... מה אתם אומרים...? להמשיך בab? או שss תתאים פה?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מה המשקלי עבודה שלך?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: האיש והאגדה
עוסק ב:: מייבא נשים מחו"ל
חדר כושר: *****
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() כמה שיותר נפח עד הקיץ ידידי
![]() אבל משהו מציק לי בקשר למשקלי עבודה... כאילו כי עד כמה שאני יודע ושמתי לב ההתקדמות בab במשקלים איטית מאוד... ובכללי אני הולך להתמקד בpl פשוט גם הגוף שלי חשוב לי אז חשבתי אולי קודם ננפח אותו במסה הזאת ואז נעבוד על כוח? (שגם שם מקבלים נפח בסופו של דבר...) אבל תגיד לי אתה מה מתאים ומה לא... מה אתה מציע? |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אחרי חודשיים.. | tomer145 | פורום אימוני כוח | 3 | 29-12-10 19:20 |
לקחתי הפסקה של שבוע מהאימונים אחרי חודש וחצי עכשיו הייתי רוצה לדעת... | rosilio | אימונים | 7 | 06-08-09 09:42 |
חיטוב תחילת מרץ או עוד חודש חודשיים? | robert7 | גלריות הגולשים | 31 | 06-03-09 15:15 |
האם זה בסדר לקחת הפסקה של חודש מקריאטין אחרי חודש שימוש? | Real | תזונה ותוספים | 15 | 06-10-08 04:05 |
סיימתי עכשיו חודש עם הקריאטין vassive ce | berkovic | תזונה ותוספים | 6 | 19-09-08 15:14 |