|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום אני גולש ותיק בפורום, אף פעם לא העזתי להעלות תמונות
בגלל שתמיד אמרתי נעלה שאני יהיה יותר גדול ושאני יסיים את המסה! ![]() זה תמונות שליוו אותי בתהליך הזה מתקופתי ששקלתי 69 קילו והיום שאני שוקל 102. בנוסף אני התחלתי כילד שמן שעבר תהליך של להיות שחיף ואחרי זה לעלייה מאסיבית במאסה. http://www.facebook.com/profile.php?id=1520200388 זה הכתובת שלי בפייסבוק יש לי שם עוד תמונות מי שרוצה שיוסיף אני יאשר ![]() עכשיו עליתי המון במאסה וכמובן שעליתי גם בשומן מה לעשות זה חלק מהתהליך.. אני מתחיל חיטוב עכשיו רצחניי ![]() התמונות: 69 קילו כן אני זה בצד שמאל חחח עצוב אני יודע!! ![]() 72 קילו ![]() ![]() ![]() 77 קילו ![]() 81 קילו: ![]() ![]() 85: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() 88:
![]() ![]() 92: ![]() ![]() 100: ![]() ![]() 102 עדכני: ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אשמח אם אחד המנהלים יוכל להסביר לי איך אני מקטין את התמונות... או שאם יוכל יקטין בעצמו תודה!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: שחיף שלא עולה במשקל :-)
עוסק ב:: זנות
חדר כושר: בית הנוער ירושלים
|
![]() שאתה מעלה אותם לאתר siz
יש לך כמה שורות קוד לפורומים: תמונה מוקטנת לפורומים: קוד לשימוש באתרים: תמונה מוקטנת לאתרים תעשה תמונה מוקטנת לפרומים ואז בפורומים יראו אותם בקטן ומי שילחץ על התמונות יראו אותם רגיל ולא כזה גדול!! דרך אגב גוף פיצוץ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה אני יעשה פעם הבאה.
תודה אחי ממשיכים לעבוד לקשה יהיה טוב ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() כל הכבוד על ההשקעה!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תודה אחי הכל עניין של השקעה והתמדה!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() יפה אחלה ידיים מה ההיקף?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() היום עומד על 43.5 ס"מ מצב קר
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
נפיחון
|
![]() איכס מה זה אין לך קוביות ואתה סתם שמן.. שינוי מעולה כל הכבוד. מה משקלי עבודה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל והכי חשוב כל הכבוד שינויי מצויין מפרגן מכל הלב על הרצינות והתמדה
מה השאיפות שלך ? מעבר לזה מה הגובה שלך ותעלה בבקשה תמונה פרונט מישומה ניראה שהחזה שלך בפיגור רציני לאומת הידיים שהם מאוד גדולות |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר מתחיל
|
![]() רק אני חושב שהתמונה הראשונה היא סוג של גיי טסט ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בנוגע לשאיפות אז קודם כל אני לא מרגיש שאני עוד מספיק חזק ולא חושב שמיציתי את כל העניין של המאסה לכן אני יעשה חיטובון קטן ואחריו אני יעלה במאסה שאני ירגיש גדול מספיק ![]() הגובה שלי הוא 1.85 וכן החזה והכתפיים הם בפיגור ביחס לידיים! אני יודע את זה ועושה כל מה שאני יכול כדי כמה שיותר פרופרציונאלי וזה לא שאני שם דגש על ידיים.. והנה תמונת פרונט ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() חחחחחחחחחחח עזוב את השחיפים האלה שהם 10 אחוז והם מפחדים לעלות 2 קילו שאחר כך לא יעלמו להם הקוביות בחורף ![]() ![]() חחח אני מאמין במאסה כמו שצריך ואפילו אני חושב שלא מיציתי אבל לאחר שיחה עם המאמן האישי שלי הוא ממליץ לי כרגע לחטב כרגע אבל גם לא בטירוף פשוט להוריד כמה שיותר בפחמימות במסגרת התזונה שלי.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() בתמונה האחרונה רואים את החזה טוב יותר והוא לא בפיגור גדול
אגב לפי התמונות אתה לא על אחוז שומן מטורף לדעתי עכשיו כבר גבולי להתחיל לחטב אתה יכול להמשיך מסה עד סוף השמה עד אז תצבור עוד 8 קילו +- אחרי זה תחטב ל100-95 ככה ותיראה סוף הדרך עם בכל זאת אתה מחטב עכשיו תעשה משהו בקטנה 4-6 קילו זה יסדר אותך עד הסיבוב הבא בכל מקרה שיהיה בהצלחה ושוב כל הכבוד |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() לא נפלתי תאמת עליה של 33קילו בטוח זה לא
... לא מעליב אבל יש עוד המון עבודה % שומן סביר ועדיין הצורה של הגוף לא מספיק טובה לדעתי חסר עוד מאסת שריר. |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
סיום מסה שנתיים וחצי ועלייה של 33 קילו!! | itamar10 | גלריות הגולשים | 1 | 16-08-11 00:10 |
ss ועלייה נקיה | avram1 | אימונים | 5 | 05-11-09 16:18 |
סיום חיטוב ועלייה במסה ? | Spidi man | אימונים | 5 | 20-08-09 14:09 |
חוזר לעבוד חדר כושר אחרי שנה וחצי שנתיים בערך צריך את עזרתכם.. | omer007 | אימונים | 6 | 24-01-07 10:31 |
מתח ועלייה במסה ... | סמי21 | אימונים | 18 | 27-09-06 16:42 |