|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() התכנית אימונים :
A- חזה ויד קידמית לחיצת חזה כנגד מישקולות פרפר מישקולות לחיצת חזה שיפוע חיובי ושלילי מכונה כפיפת מרפקים בישיבה מישקולות מוט w b - רגליים וכתפיים לחיצת רגליים בעמידה מכונה כפיפת ברכיים בישיבה מכונה פשיטת ברכיים מכונה לחיצת כתפיים אחיזה רחבה מישקולות הרחקת זרועות בעמידה c - גב ויד אחורית- פולי עליון לעורף רחב חתירה מכונה חתירה בשכיבה על הבטן מישקולות פשיטת מרפקים בעמידה פולי עליון לחיצה צרפתית w מקבילים אני במסה רציתי שתסבירו לי איך לחלק תסטים וחזרות לכל שריר אני בכללי עושה בהכל 3-4 סטים של 8-10 חזרות ואם יש מה לשפר להוריד תגידו תודה ושבוע טוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא יודע מאיפה להתחיל אחי, התוכנית על הפנים..למה בכלל החלטת שאתה עושה abc??????
איפה הבנץ' פרס? ולמה הפולי מאחורי העורף? כמה פעמים אתה מתאמן בשבוע? איך זה שגב ויד אחורית מקבלים אותם כמות תרגילים? בתכלס שעושים abc לא מספיק 3 תרגילים. תקרא כמה אשכולות מתחת בדיוק אותו נושא.
![]() |
#3 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
אני עושה גם את זה וגם אם מישקולות.. כי זה מה שהוא אמר לי אני מיתאמן 4-5 פעמים בשבוע ביגלל זה אני לא יודע אני צריך שתסביר לי .. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כמה זמן אתה מתאמן? כמה אתה שוקל? מה הגובה?
![]() |
![]() |
#5 |
נפיחון
|
![]() תכלס זה לא באשמתו. המאמן שלו טמבל כמו רוב המאמנים. שחר-תתמקד כמה שיותר על התרגילים המורכבים אתה תראה איך תגדל יופי. אתה יכול להוסיף כמובן תרגילי עזר כמו מקבילים וכלמיני תרגילים ליד קידמית. אבל קח בחשבון שאתה צריך להתאושש. בתרגילים המורכבים תעבוד כבד,תוכל,תנוח ויהיה בסדר. כמו ליפטון אמר,תעבוד ab..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() איפה התרגילים המורכבים חבר?
בהפגנה על מחירי הדיור? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
נפיחון
|
![]() באנץ פרס,פרס,סקוואט,דדליפט.
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
בקשה|תכנית אימונים | arthur93v | אימונים | 7 | 07-04-10 15:06 |
תכנית אימונים | Bozaglo | אימונים | 3 | 11-02-08 21:14 |
תפריט אימונים / תכנית אימונים ללא חד"כ. | ..oR.. | אימונים | 20 | 11-06-07 16:48 |
תכנית אימונים - ביקורת | פינגווין | אימונים | 4 | 04-06-07 17:50 |
תכנית אימונים Ab-איך היא? | omer87 | אימונים | 10 | 24-05-07 15:17 |