|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() היי..
בניתי לעצמי תפריט תזונה אבל משום מה אני לא רואה תוצאות לא במשקל ולא בהיקפים. אני מחפש להתחטב ולרדת באחוזי השומן. הינה התפריט שלי: ארוחת בוקר: תפוח או פרי אחר ארוחת ביניים (כשעתיים לאחר ארוחת הבוקר): עגבנייה/מלפפון/קולורבי + יוגורט ביו 1.5% (78 קלוריות על הקופסא) + 60 גרם 'ברנפלקס' (172 קלוריות) ארוחת צהריים: 2 חתיכות שניצל חזה עוף אפוי בתנור + ירקות ארוחת אחה"צ (כ-3 שעות לאחר ארוחת הצהריים): 2 חתיכות שניצל חזה עוף אפוי בתנור + ירקות (שוב) ארוחה לפני אימון: קפה שחור ללא סוכר עם טיפה חלב, 2 תמרים/בננה. מיד לאחר האימון: 35 גרם אבקת חלבון 0% שומן (InterActive ISO Whey) ארוחה אחרי אימון: חביתה מכ-2-3 ביצים, קופסאת טונה בשמן, חצי קופסת גבינה לבנה 5% שומן, חבילת פריכיות אורז (4 יחידות - 120 קלוריות). בקשר לאימונים שלי: 5 פעמים אירובי בשבוע - שעה כל פעם על הסטפר. על הצג מופיע טיפה יותר מ-600 קלוריות כשאני מסיים את השעה. אני רוצה להאמין שאני באמת שורף בסביבות ה-500. בנוסף, 4 אימוני כוח בשבוע בתוכנית A+B סטנדרטית. נתונים על עצמי: גובה: 163 ס"מ משקל: 85 ק"ג אחוז שומן מוערך בכ-25% גיל: 19 אשמח לקבל מכם הערות והארות לגבי התפריט. אני באמת רוצה לראות תוצאות. ![]() נערך לאחרונה על ידי Reflect, 21-10-10 בשעה 11:43. |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אני לא רואה תוצאות סעמקק כנסו! | FDCVCVFB | אימונים | 6 | 19-06-09 00:53 |
אני חודש בחיטוב ואני לא רואה תוצאות | Thunderdome | תזונה ותוספים | 15 | 21-04-09 14:16 |
די משתגע לא רואה תוצאות!!! | bored2death | פיתוח גוף-כללי | 29 | 14-01-09 22:52 |
קצת עזרה אולי- לא רואה תוצאות כל כך | ROCK84 | תזונה ותוספים | 13 | 04-03-08 18:03 |