|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום לכולם.
זו התכנית שלי . אודה לכם אם תתנו לי חו"ד. אני מתאמן כבר שנה. כרגע אני עושה את התכנית הבאה. במטרה לגדול ולהתחזק. AB, A: 1. Squat 3*6 2. leg extention 3*8 3. Bench press 3*6 4. Flys 3*8 5. Dips 2*10 6. יד אחורית 3*10 7. בטן 3*12 B: 1. מתח 3*מקס 2. Deadlift 1*5 3. חתירה עם כבל 2*10. 4. לחיצת כתפיים משקולות 3*6 5. leg curl 3*8 6. תאומים בסמית 2*12 7. יד קדמית 3*10 8. בטן 3*12. תדירות AXBXAXX BXAXBXX (3 פעמים בשבוע) תגיבו חופשי |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אפ.. מישהו ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() למה אתה מפצל את האימון רגליים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() עדיף לפצל את הבטן רק לאימון אחד.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() ???????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() זה כמו וריאציה נחותה של ss, אתה כאילו מנסה לשלב עקרונות של low volume/high intesity עם BB קונבנציונלי, זה טפשי ולא יעיל.
אל תנסה לבנות תכנית אם אתה לא מבין את העקרונות של בניית כוח ומאסה. למה לא לעשות פשוט ss
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
Ss היא תכנית אמנם מוגדרת למתחילים, אך היא דורשת המון תשומת לב. כגון מספיק שינה ותפריט בעל ערך קלורי גבוה להתאוששות מאימון לאימון. בתכנית שציינתי אני לא מעלה במשקלים כמו בתכנית ss. אין לי כוונה להעלות ולהגיע לשיאים. מצד שני, אני לא מזלזל בתרגילים הקלאסים כמו סקואט ודדליפט ככה שאני חייב להכניס אותם לתכנית. בניתי תכנית שהיא מבוססת על התרגלים הקלאסים. לא יותר מידי סטים, מעלה במשקלים בהדרגה איטית יותר. וחלוקה של חלק גוף קדמי/אחורי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
איך התכנית? Abc | matzov1 | אימונים | 0 | 25-04-09 17:35 |