|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום לכולם.
אני חדש באתר ובתחום, 3 חודשים בחד"כ בסה"כ. עד לאחרונה התאמנתי עם התוכנית שקיבלתי מהמאמן במכון, שחיברה את היד הקדמית עם החזה ואת היד האחורית עם הגב. לאחר קריאת מס' מאמרים ות'רדים בפורום, ראיתי שבגלל העבודה של הגב שמשלב יד קדמית וחזה שמשלב יד אחורית, עדיף לשלב אותם בצורה הזו. היום הייתה הפעם הראשונה שעשיתי זאת והמשקלים הרגילים שלי נפלו בהרבה (כמעט 50%) ובסוף האימון כמעט ולא הצלחתי להרים כלום. האם זה עדיף למרות זאת? ובנוסף, יוצא וכמעט ואיני עושה תרגילים מורכבים (דדליפט לא עושים במכון, סקוואט המאמן המליץ לי בחום לא לעשות ופרס הוא לא נתן לי) . האם להוסיף אותם לאימון שלי? תודה רבה ומצטער על החפירה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() יש איזושהי לגיטימציה מאחורי זה שהוא לא ממליץ סקוואט ?
פרט לעובדה שהוא קוקסינל כמובן.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מאמנים בדרך כלל לא אומרים לעשות תרגילים כאלה כי
1 הם עצלנים מדיי בשביל להדריך 2 הם לא רוצים לקחת אחריות אם תעשה תנועה לא נכונה ותשבור תגב בקיצר מאמנים של חדר כושר נותנים תמיד רק את הבסיס של האימון בשביל לצאת מדי חובה ככה זה בחדרי כושר שהייתי עד היום לפחות. לא שאני נעזר בהם... אני פשוט רואה מה נותנים למתאמנים שהולכים אליהם ופשוט צוחק רק מאמנים אישיים באמת משקיעים ונותנים תרגילים מגוונים
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() אפשרויות לפציעה, לפי מה שהוא אומר.
הבנתי. אז אני אוסיף, תודה. ומה לגבי החזה-יד אחורית; גב-יד קדמית. עדיף ככה? עם ירידה חדה במשקלים? תודה רבה:] |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() בשלושה חודשי אימון אני מאמין שאתה מתעסק בתפל
כרגע אתה צריך להתחזק בתרגילי הבסיס המורכבים לפני שאתה מתעמק בסוגיות "מתי אני מכניס את העבודה המבודדת שלי" פוטנציאל פציעה קיים בכל תרגיל שמבוצע לא נכון,אפילו בכפיפות מרפק עם המשקולות הורודות של הפילאטיס.
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() אוקיי.
אז מה אני צריך לעשות כרגע? לעבור לתוכנית שמתבססת על התרגילים המורכבים? =ss |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() במכון שלנו עוד לא ראיתי מדריך מלמד פעם 1 איך לעשות סקוואט כמו שאני מגדיר סקוואט
בסופו של דבר סקוואט זה סקוואט, עולים ויורדים עם מוט על הגב אבל כשאני רואה את הרגליים הצמודות, הברכיים שגולשות קדימה והירידה לרבע טווח תנועה זה פשוט עושה לי לא טוב בעין, לא מסתדר, ועוד המדריכים תומכים בזוועה הזאת!
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
סטים ליד קדמית ואחורית? | GT707 | אימונים | 3 | 26-03-09 16:27 |
עזרה יד קדמית ואחורית | buzaglo | אימונים | 3 | 04-04-08 14:19 |