|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() תגידו כשאני עושה את התרגיל פרסס אני אמור להרגיש את האמה עובדת חזק?
ועוד שאלה כשעשיתי היום את התרגיל פרס הרגשתי לחץ בגב.. יכול ליהיות שטכניקה לקויה? או יותר מידי משקל? ד"א עם זה משנה אני לוקח את המוט מהספה של הבנץ' פרס למה אין לנו כלוב במכון בנתים אני לא במשקל בשמים אז אני מרים לבד אבל בעתיד אני מאמין שמישהו יעזור לי להרים ולהוריד את המוט |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() כי כנראה אתה משחק אותה רמבו ומרים משקלים שלא מתאימים לך..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() בגלל שטות כזאת אתה תשאר מתאמן מתחיל לעד....
הלחץ בגב זה תקין כי מין הסתם הזוקפים ומקרבי השכמות עובדים חזק בפרס..... יש מצב שהאמה תכאב קצת [לא נתקלתי בזה] תראה שכשהמוטט נמצא על החזה בתחילת התנועה כפות הידיים מעל המרפקים
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
האמה לא עובדת בפרס. הלחץ תקין, אבל תעלה סירטון אולי נוכל לעזור לך, תשים לב שהמוט עולה צמוד לפנים ואתה לא עושה איתו סיבוב, מה שכן יכול להפעיל לחץ גדול על הגב, תשים לב גם שאתה מכניס מרפקים פנימה. זה סירטון שמסביר טוב איך הפרס צריך להראות http://www.youtube.com/watch?v=SAXPJ...ayer_embedded#! נערך לאחרונה על ידי sason, 31-05-10 בשעה 06:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() זה לא, אבל אם אין ברירה.
אתה תראה בעצמך למה, גם לי היה פעם סיפור דומה. |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה על התרגיל הזה | avram1 | אימונים | 6 | 05-09-09 05:44 |
שאלה - על מה התרגיל הזה עובד? | orpir | אימונים | 2 | 09-07-09 19:12 |
שאלה בנוגע למילטרי פרס והביצוע של התרגיל שאלה כללית | The-One | אימונים | 15 | 27-03-09 08:05 |
שאלה בקשר לביצוע התרגיל מקבילים.... וכאב באמצע התרגיל. | The-One | אימונים | 15 | 06-10-08 18:48 |
שאלה על התרגיל ליד קידמית...קשור לגב | ohadhost | פציעות ספורט | 1 | 04-01-07 15:47 |