|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() איזה אבקה לפי דעתכם הכי טובה?
Pro complex true mass (כן אני יודע שהוא גיינר) syntha 6 ועוד שאלה- האם שילוב של no xplode לפני אימון וnitrix תוך כדי אימון וcell mass אחרי האימון יביאו לתוצעות משמעותיות? תודה רבה לעוזרים וחג שמח! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני שם כסף שאתה רוצה לקנות את כל החראטות האלה בגלל שאתה לא מתקדם בגרוש משום בחינה וכל זה בגלל שהתזונה שלך מעפנה (וגם האימונים כנראה).
תקן אותי אם אני טועה, למרות שיש לי הרגשה גדולה מאוד שאני לא. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לי ניראה יותר שאתה צריך יותר לשים לב לתזונה היומית.
בחרת פה אבקות יקרות. הטרו מאס יקרה מאוד יחסית לסך הקלורי שהיא נותנת. הפרו-קומפלקס מספקת כמות גבוהה של חלבון, אבל מחירה בשמיים. מה חסר לך בתפריט?!. האם אתה לא יכול לכסות את זה באוכל ביתי?.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי אז קודם כול xpl1 אתה טועה חמוד שלי...מאוד! עוד לא התחלתי עליה במאסה ככה שלפני שאתה יוצא על מישהו קודם תשאל!
SIMAO, אני שואל כי אני רוצה לקחת אבקת חלבון. ולגבי כול התוספי כוח האלה- איך תזונה נכונה תתן לי את מה שיש בהם??! אלא לא דברים שאפשר למצוא במזון! לא בכמויות גדולות לפחות. עכשיו הבנתם? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() הבנתי מאוד.
המוצרים האלה הם טריקים שיווקיים, אחוז נכבד מההשפעה שלהם עובד על המוח שלך, נקרא לזה "פסיכולוגית" במובן הפשוט. תזונה נכונה תתן לך כל מה שאתה צריך. אתה צריך תיסוף של חלבון לתפריט שלך? זה כבר סיפור אחר, אז כן אבקת חלבון יכולה לבוא במקום בשבילך. אתה צריך איזהשהוא פוש למרץ? תנסה קפאין. רוצה לנסות תוסף שיעזור מעט בביצועים ובכוח? תנסה קריאטין מונוהיידרט רגיל. גיינר זה בזבוז ענק של כסף, אני אמליץ לך לקנות אותו רק במקרה ואתה באמת מהאקטומורפים שלא יכולים להכניס כמות גדולה מספיק של קלוריות כדי לעלות במשקל. Cellmass? חרטא נטו. זה הכל. תאמין לי לא באתי לצאת עליך, באתי לתת לך עצה ידידותית שלא לזרוק כסף על שטויות. קודם כל תבדוק את הדברים הבסייסים, מה שבאמת צריך בשביל להתחזק ולגדול, שזה אוכל אלף-אלף. תרשום כמה ומה אתה אוכל, תן עוד נתונים עליך, אחר כך נוכל לייעץ לך טוב יותר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מסכים בטירוף! אתה תיראה תוצאות מעולות עם אבקת חלבון (במידה וצריך) וקריאטין. לא צריך הרבה מעבר. תיראה את סיקס-פאק. לפי מה שידוע לי הוא לא לקח שום דבר מעבר ותראה אותו. אפשר לראות תוצאות מעולות גם בלי אבקות חלבון וקריאטין (מה שאני עושה),אבל איך שמתחשק לך. אגב בקשר לגיינר,זה פשוט מנות ענקיות. תחשוב על זה שבאבקת חלבון יש לך בערך 400 קלוריות ו80 חלבון ב100 גרם. בגיינר יש לך בערך 990 קלוריות ל250 גרם (בממוצע אני מדבר,לא גיינר מסוים ספציפית). ההבדל הוא רק שאם תעשה את זה עם אבקות חלבון זה יותר מדיי חלבון. חוץ מזה שגם בגיינרים יש 20 מנות בדרך כלל (חוץ מפרובודי שזה 40 מנות) אבל זה הכל תלוי בכמות שאתה לוקח. למשל בperfect 3000 ניראלי קוראים לזה יש 7 מנות בלחץ כי כל מנת הגשה זה 660 גרם. אז זה נעלם תוך שבוע. מה שאני ממליץ לך לעשות,להכין שייקים. פשוט לקחת יוגורטים,שיבולת שועל,פירות,לערבב הכל ביחד. הרבה קלוריות,לא קצת חלבון (ואם מוסיפים לזה אבקת חלבון בכלל זה יוצא נהדר),הרבה פחמימות. זול,קל להכנה. בהצלחה אחינו.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי.
מבחינת קריאטין- איך הno xplode? וניסית את הcell mass שאתה אומר שהוא חרטא לגמרי אחי? תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() no xplode הוא מוצר מעולה ללפני אימון לאנרגיה בזמן אימון. עליי הוא עבד מעולה אבל לא כולם מרגישים את אותה ההשפעה. על כל אחד זה משפיע אחרת עד שלא תנסה לא תידע.
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() כהה אחי הבנתי אותך
![]() מישהו פה באמת ניסה את הcell mass ויכול לומר שהוא באמת חרטא עצבנית?! כי תכלס התפקיד שלו זה לתת נפח כמו שצריך והתאוששות... ולגביי הסינטה 6- אפשר עליה חוות דעת? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אהה ועוד משו- תקציב זה לא בעיה כי אני קונה הכול מחול...אז עכשיו מה הכי מומלץ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() כל המוצרים בסופו של תהליך עוזרים לתת "נפח". אין מוצר ש"מנפח" באופן ישיר. כל מוצר אמור "ליעל" תהליך אחר בפיתוח הגוף והשרירים כדי שבסוף תהיה "מנופח".
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי, הבנתי את זה. אבל האנשים שהשתמשו פה בכמה וכמה אברקות בחיים שלהם- על מה אתם יותר ממליצים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
על איזה חבלון אתם ממליצים לי ועל איזה טעם? | sneori2 | תזונה ותוספים | 9 | 14-06-09 03:31 |
איזה אבקה אתם ממליצים לי? | Ben147 | תזונה ותוספים | 6 | 14-02-09 23:34 |
איזה סוג בשר אתם ממליצים בתפריט?... | gilazar | תזונה ותוספים | 8 | 05-03-08 13:15 |
על איזה תוכנית אתם ממליצים | Devilx | אימונים | 7 | 27-09-07 15:18 |