|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() נתקלתי במאמר הזה
http://israelbody.org/Index.asp?Arti...ryID=82&Page=1 הוא נורא שונה מכל מה שקראתי והבנתי עד היום, גם נראה לי דיי מוזר שממליצים שם לא להתאמן על ידיים כי כשעןבדים נכון על שאר הגוף גם הידיים עובדות. ֿמה דעתכם על כל מה שנאמר שם...והאם יהיה נכון עבורי להתאמן בצורה הזו? בן 20 מתאמן כחצי שנה שוקל 85 ו185, ד"א מה בדיוק הרעיון של תוכניות AB? איך הן בנויות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() הן בנויות(אמורות להיות) מתתרגילים מורכבים , בכל אימון צריך יש לך את התנועות הפונקציונליות - משיכה + לחיצה + סקוואט, אתה מתחיל מ70-80 אחוז ומעלה בהדרגה, כמובן שום מטרה לא תשיג בלי תזונה נכונה.
ובקשר לידיים, אפשרי להוסיף 2 סטים(לא יותר) אחרי חודש אימונים במקרה ואתה באמת רואה שאין שינוי, ואתה מרגיש צורך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() דעתי שהכתבה הזו מצויינת וככה בדיוק אני מתאמן על פי העקרונות האלו.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מאמר טוב.
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מה דעתכם על התוכנית הבאה: | hadash | אימונים | 19 | 06-11-09 20:41 |
משו שאני לא מבין מתוך המאמר לעליה במאסה באתר.. | The-One | תזונה ותוספים | 9 | 14-05-09 14:41 |
המאמר שפורסם באתר מחדד את הויכוח על דיאטה של 1-2 ארוחות ביום | bigbit | תזונה ותוספים | 63 | 04-11-07 18:56 |
מה דעתכם על החלוקה הבאה? | AAA | אימונים | 16 | 27-02-07 19:09 |