|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתם אומרים...?
אני מתגעגע לדדליפט(כן אני מזוכיסט), אין לי שום בעיה עם bentover. אני עובד HST, אני עושה לגב גם bent וגם פולי עליון... האם אפשרי להחליף את הבנט בדדליפט(נא לקחת בחשבון שאני עושה גם סקוואט באימון, אבל אין לי בעיה גם סקוואט גם דדליפט, אני אוהב אימוני הארדקור כאלה)... קיצר מה אתם אומרים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() דדליפט בבלוק של 15 חזרות (במיוחד באימון האחרון) נשמע לי פסיכי ומזוכיסטי בטירוף. ועוד אחרי סקאווט של 15 חזרות לכשל.
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
אני מסכים, דדליפט פשוט לא תרגיל של חזרות גבוהות,ואלא אם כן המשקל מצחיק יהיה כמעט בלתי אפשרי לשמור על טכניקה נקיה 15 חזרות.
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() יש תכניות כמו ws שהעקרונות של כוח מתפרץ הולך שם חזק, יש אימונים של 15 סינגלים מתפרצים. לhst זה לא ממש מתאים אני גם לא רואה מה דדליפט לחזרות גבוהות ייתן לך בהנחה והמטרה שלך היא לגדול ולהתחזק, שלשם הדייון סקוואט לחזרות גבוהות לא ייתן לך
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() ומה אם למשל אני יעשה את הדדליפט במקום הבנט רק בבלוקים של ה5?
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|