|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום לכולם
אני התחלתי להתאמן לפני כמה ימים עשיתי אימון רק פעם אחת גיל : 14 עוד 3 חודשים גובה : 1.63 משקל : 45 אני עכשיו עושה מסה אני מתאמן בבית! תקשיבו זה בסדר המשקלים שאני מרים והתוכנית אימונים?, אני עכשיו יכתוב את התוכנית אימונים שאני עושה (התוכנית שמקס כתב במדריך שלו) אני עושה את התוכנית אימונים הזאת במקום הביתית כי יש לי אפשרות לעשות את כל התרגילים האלה . תוכנית fbw לדוגמא למכון כושר חזה: לחיצת חזה במוט 2x8 ____לחיצת חזה בדאמבלים בשיפוע חיובי 2x10 גב:__בנט אובר רואו 4x8 כתפיים: ____מיליטרי פרס 2x8 יד אחורית: ____לחיצה צרפתית 2x8 יד קדמית: ____כפיפת מרפקים בעמידה 2x7 רגליים: ____סקוואט 4x12 תאומים: ____לחיצת תאומים 2x15 בטן:_כפיפות בטן 3x12 במקום : תוכנית fbw לדוגמא לבית, התוכנית מתאימה גם למסה וגם לחיטוב (ציוד נדרש: 2 משקולות מתברגות ושפת כושר או משהו דמוי שפת כושר) חזה:לחיצת חזה במשקולות 2x8 ____פרפר במשקולות 2x10 גב:__מסור 4x8 כתפיים: ____לחיצת משקולות 2x8 יד אחורית: ____קיק בק 2x12 יד קדמית: ____כפיפת מרפקים עם משקולות 2x10 רגליים: ____סקוואט עם משקולות 2x12 ____מכרעיים (לאנג'ים) 2x10 בטן:_כפיפות בטן 3x12 ובקשר למשקלים אני התחלתי להתאמן רק השבוע אני מרים : לחיצת חזה במוט : 30 (2 סטים של 8 חזרות כמו בתוכנית) בנט אובר רואו : 30 קילו (4 סטים של 8 חזרות כמו בתוכנית) מיליטרי פרס : 22 קילו אם אני לא טועה אני בטוח אבל שזה 22 (2 סטים של 8 חזרות כמו בתוכנית) לחיצה צרפתית : אני עוד לא יודע מה לעשות הלחיצה צרפתית לא מסתדרת לי אם שבגלל המשקל אז זה לא נוח כפיפות מרפקים בעמידה עם מוט רגיל, לא דבאליו : 17 קילו (2 סטים של 7 חזרות כמו בתוכנית) סקוואט : 30 קילו (4 סטים של 12 חזרות כמו בתוכנית ) לחיצת תאומים : עוד לא יודע כמה, באימון היום אני יבדוק כפיפות בטן : 3 סטים של 12 חזרות (כמו בתוכנית) זה התוכנית אימונים שאני עושה זה בסדר ? יום טוב. וחופשה נעימה |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|