|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() קצת מבולבל בנושא.
חלק מהמאמרים אומרים שיש לרוץ בעצימות מאוד נמוכה ולאורך זמן (60% דופק), אבל זה כבר נהיה מגוחך מבחינת מהירות (ריצה- הליכה...) וחלקם מדברים על לעשות מאמץ מטורף על מנת "לחפור" את השומן החוצה. מה נכון? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() בשבילי עבד הכי טוב 20 דקות בסוף האימון בעצימות משתנה, דקה ספרינט-דקה רגוע
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כמה קמ"ש?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() 14 מהיר, 8 רגוע
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() וראית תוצאות בחיטוב?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() Bump bump
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() אכן אינטרוולים [הפוגות] הכי יעיל
ספרינט ואז הליכה ושוב תעשה בהתחלה זמן שווה בין ספרינט לבין הליכה [תמדוד את הזמן של הספרינט שאתה מסוגל לבצע] ובהדרגה אפשרי לעשות חצי מהזמן של הההליכה אח"כ א]שר ספרינט ואז ריצה קלה [1:1] ואז ספרינט ואח"כ ריצה קלה לחצי מהזמן [2:1 לטובת הספרינט] ככה תנצל את בצורה טובה יותר את מאגרי השומן
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 |
סמל מין
|
![]() אני הייתי עושה ריצה (12 קמ"ש) 20-30 דק' ובסוף ספרינט עד שאני לא יכול יותר זה יוצא בעררך דקה ספרינט ממש מהיר
![]() |
#10 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() לא ממש......העצימות תהיה יותר נמוכה מריצה
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
גולש עם אזהרה
|
![]() ציטוט:
אגב רק להוסיף שאני רואה פוסטים שלך בכל הפורום ואני חייב לציין שאתה אחד המשתמשים שאני הכי מחזיק ממנו. הידע שלך נראה מקיף, מדויק ונכון ובדרך כלל אני מקשיב למה שאתה אומר בלי כמעט להטיל ספק (לפחות ביחס למה שאחרים כותבים פה...).
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() מצטרף לשאלה של ok
האם אינטרוולים עדיף בחיטוב על ריצה בקצב קבוע? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שאתה אומר לעשות ספרינט ואז הליכה כל כמה זמן לשנות מהירות? לעשות דקה ריצה דקה הליכה? ועל כמה קמ"ש מומלץ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
עוסק ב:: כדורגל
חדר כושר: מתאמן בבית
|
![]() כמה הבדלי זמן בין הספרינט לריצה קלה? כאילו ריצה קלה ואז לכמה זמן ספרינט וכמה זמן ריצה קלה???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אני גם לא הבנתי ^^ =\
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() במקום ריצה ספיניג זה גם אפשרות טובה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() hyper
תוכל לענות לי על השאלות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() בשביל לשרוף שומן אין ויכוח על זה שצריך לרוץ פרק זמן יחסית ארוך עד בשביל לשרוף את השומן
כי השרשרת הולכת ככה: atp פחמימות ואז שומן חלבון בשביל להגיע לשומן צריך לרוץ פרק זמן יחסית אורך זה אומר 40+- דקות בשביל לרוץ משומה צריך לרוץ על קצב בינוני, שזה אומר דופק בסביבות 130+- הכי יעיל לשריפת שומן! אני עובד עם יאיר להב , ככה הוא עובד, וככה עבד עלי , וככה הכי יעיל |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() בשביל לרוץ משומה?(מה זה שומה?)
ועוד שאלה להעיף שומן לחפור אותו החוצה מה עדיף אינטרוולים או ריצה ממושכת לפרק זמן על אותו קצב? |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|