![]() |
מה היא רמת העצימות הנכונה לאירובי בזמן חיטוב?
קצת מבולבל בנושא.
חלק מהמאמרים אומרים שיש לרוץ בעצימות מאוד נמוכה ולאורך זמן (60% דופק), אבל זה כבר נהיה מגוחך מבחינת מהירות (ריצה- הליכה...) וחלקם מדברים על לעשות מאמץ מטורף על מנת "לחפור" את השומן החוצה. מה נכון? |
בשבילי עבד הכי טוב 20 דקות בסוף האימון בעצימות משתנה, דקה ספרינט-דקה רגוע
|
כמה קמ"ש?
|
14 מהיר, 8 רגוע
|
וראית תוצאות בחיטוב?
|
Bump
Bump bump
|
אכן אינטרוולים [הפוגות] הכי יעיל
ספרינט ואז הליכה ושוב תעשה בהתחלה זמן שווה בין ספרינט לבין הליכה [תמדוד את הזמן של הספרינט שאתה מסוגל לבצע] ובהדרגה אפשרי לעשות חצי מהזמן של הההליכה אח"כ א]שר ספרינט ואז ריצה קלה [1:1] ואז ספרינט ואח"כ ריצה קלה לחצי מהזמן [2:1 לטובת הספרינט] ככה תנצל את בצורה טובה יותר את מאגרי השומן |
ציטוט:
|
אני הייתי עושה ריצה (12 קמ"ש) 20-30 דק' ובסוף ספרינט עד שאני לא יכול יותר זה יוצא בעררך דקה ספרינט ממש מהיר
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אגב רק להוסיף שאני רואה פוסטים שלך בכל הפורום ואני חייב לציין שאתה אחד המשתמשים שאני הכי מחזיק ממנו. הידע שלך נראה מקיף, מדויק ונכון ובדרך כלל אני מקשיב למה שאתה אומר בלי כמעט להטיל ספק (לפחות ביחס למה שאחרים כותבים פה...). |
מצטרף לשאלה של ok
האם אינטרוולים עדיף בחיטוב על ריצה בקצב קבוע? |
ציטוט:
שאתה אומר לעשות ספרינט ואז הליכה כל כמה זמן לשנות מהירות? לעשות דקה ריצה דקה הליכה? ועל כמה קמ"ש מומלץ? |
כמה הבדלי זמן בין הספרינט לריצה קלה? כאילו ריצה קלה ואז לכמה זמן ספרינט וכמה זמן ריצה קלה???
|
אני גם לא הבנתי ^^ =\
|
במקום ריצה ספיניג זה גם אפשרות טובה?
|
ציטוט:
בלה בלה |
hyper
תוכל לענות לי על השאלות? |
בשביל לשרוף שומן אין ויכוח על זה שצריך לרוץ פרק זמן יחסית ארוך עד בשביל לשרוף את השומן
כי השרשרת הולכת ככה: atp פחמימות ואז שומן חלבון בשביל להגיע לשומן צריך לרוץ פרק זמן יחסית אורך זה אומר 40+- דקות בשביל לרוץ משומה צריך לרוץ על קצב בינוני, שזה אומר דופק בסביבות 130+- הכי יעיל לשריפת שומן! אני עובד עם יאיר להב , ככה הוא עובד, וככה עבד עלי , וככה הכי יעיל |
בשביל לרוץ משומה?(מה זה שומה?)
ועוד שאלה להעיף שומן לחפור אותו החוצה מה עדיף אינטרוולים או ריצה ממושכת לפרק זמן על אותו קצב? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:42. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ