|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני חוזר אחרי הרבה זמן שלא התאמנתי ורציתי לדעת אם אני יכול לעשות חזה רגיל( לא עליון ולא תחתון) על הסמית' משין ולא על הספה הרגילה,יש לי בראש כל הזמן את המחשבה שזה קורס עליי משום מה.
כשאני מבקש ממישו לשמור עליי אני בכלל מרגיש שאני לא יכול לעשות יותר מ2 דחיקות כי אני כאילו "לא חייב" כי יש מי ששומר עליי. אז האם לעבוד על חזה בסמית' משין שווה משו? ועוד שאלה אחת אידיוטית לגמרי - אילו תרגילים יש לאיזור בערך בין הבולבוליקו לבטן אני חושב שהכוונה ברורה,לכל שחקן פורנו שקיים פחות או יותר האיזור הזה מפותח לאללה יותר משאר המקומות (בנוסף לעוד מקום שמפותח,אבל אני לא מחפש להיות שחקן פורנו,למרות שזה יהיה נחמד) ![]() תודה מראש ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אתה יכול לעבוד על סמית' אבל הרבה יותר טוב בחופשי
ואם אני מבין למה אתה מתכוון זה בטן |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() בכל מקרה,אם אני עושה סמית' משין זה עדיף על כל המכשירים הטפשיים האחרים של החזה שהם לא משקל חופשי לא?
בטן? תחתונה? תרגילים משו? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
סמל מין
|
![]() חופשי תמיד בעדיפות ראשונה תעבוד קצת על סמית ואז תחזור לחופשי.
תעבוד על הבטן כרגיל כפיפות בטן עם התנגדות (משקל) 3x12 פעמיים בשבוע וזזהו!
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הדרך היחידה להתגבר על הפחד של לעשות בנץ חופשי זה לעשות בנץ חופשי
פשוט תתחיל עם משקל נמוך שתוכל להוציא אותו לבד בקלות, שום דבר לא יקרוס עליך, תמשיך לעשות חופשי והפחד ייעלם כשתראה שלא קורה שום דבר רע סמית זה לא תחליף בקשר לאיזור שאתה מתכוון אליו, זה גנטי.
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() פשוט תעשה בנץ' רק עם ספוטר. להפך ככל שאתה מתאמן חזק וכבד ומנוסה יותר אתה לא מעז לעבוד בלי ספוטר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
כללי:: שועל חד"כ
עוסק ב:: Help Desk
חדר כושר: ג'ימי
|
![]() |
![]() |