![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני רוצה להחליף את המתח בתרגיל אחר מלבד פולי עליון שאני שונא את התרגיל הזה לא מרגיש שאני עובד בכלל על הגב והוא פשוט מרגיש לי חרא
איזה תרגיל מומלץ יש במקום מתח במקום פולי? אני כבר 4 חודש עם מתח רחב/צר כל הווירציות אס קצת שינוי לא יזיק אשמח להמלצות .... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: וינגייט
חדר כושר: עוזיאל
|
![]() חתירה רחבה.. חתירה קצרה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני עושה בנוסף למתח חתירה
כדאי לעשות את כל התרגיל גב לחתירות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() מתח זה תרגיל טוב וחשוב, חבל להוריד אותו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() כן אבל לא צריך מידי פעם גיוון?
המדריך שלי וגם אתם כותבים כאן שכל כמה חודשים צריך לגוון בתרגילים אז בגלל זה חשבתי לגוון בתרגילים ולהחליף את המתח |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() מתח זה יותר תרגיל בסיסי לחימום, ואין לו תחליף מושלם - הוא עצמו מושלם, אין סיבה להחליף אותו, אלא רק להתרגל עליו...
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() יש בנט אובר רואו ויש פולי עליון , זה שאתה לא מרגיש לא הופך את התרגיל לחרא , בפולי עליון תשים דגש שהגב שלך ישר ושאתה מוריד את המוט אתה לא מכופף את הגב בכלל ונשאר זקוף .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() מדוזה בפולי עליון הגב צריך להיות אחורנית מימה שהבנתי
אתם אומרים שמתח הוא כמו הסקווט יענו תרגיל בסיס שהוא תמיד צריך להישאר בתכנית? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() לא הייתי אומר שהוא צריך תמיד להישאר.
אם נמאס לך ממנו אתה יכול לעבור לפולי עליון. לשריר הרחב גבי יש שני מישורי תנועה בהם הוא עובד : קירוב בכתף ופשיטה בכתף. פשיטות בכתף יש אין סוף - חתירה צרה (שזה גם מיליון וריאציות), מתח צר, פולי עליון אחיזה צרה, פולאובר במכונה/פולי עליון/משקולת. אבל לקירוב בכתף אפשר לעשות רק : מתח רחב, פולי עליון רחב וקירוב בכתף בפולי. רצוי לשלב בתוכנית את 2 התנועות. נ.ב. מכיוון שבמתח יש תנועה שבה הטורסו (חלק הגוף ללא הגפיים) עובר מרחק, זה הופך אותו לתרגיל מעולה לגב, כי אתה צריך להרים גם את המשקל של עצמך, מה שדורש גיוס של יותר שרירים, ובשל כך יש יותר גירוי עצבי-שרירי, ואתה בעצם מפתח יותר כח פונקציונאלי. פולי עליון מחזק אותך בעיקר בפולי עליון, הכוח שאתה מפיק שם הוא לא 'עביר' ושימושי כמו הכח שאתה רוכש ממתח. נערך לאחרונה על ידי obzion, 05-05-09 בשעה 18:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() דוגמה לאימון גב שעובד עלי יופי:
מתח אחיזה רחבה- 3x8 בנט אובר4x6-8 שבסט אחרון אתה מגיע לכשל בחזרה שישית-שביעית פולי אחיזה צרה- 3x10(עבודה נקייה) תעבוד ככה חודש,אתה תרגיש אחלה שינוי בגב |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() תודה על ההסבר אחי
בפולי אני לא מרגיש ת'גב עובד וסתם אני מרגיש שאני סוחב את המוט לחזה בכח בגלל זה שאלתי אם יש תחליף. בכל מקרה תודה רבה@! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
בנט אובר 2x5 מתח עם משקל 2x5 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() חבל לא לפתוח על זה אשכול אבל האם האימון גב הזה טוב?
מתח רחב בנט אובר מתח צר+משקל |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|