|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני כבר כמה חודשים מתאמן. התחלתי במאסה בתחילת החורף וראו שינוי ביידים ובחזה
בכתפיים..הכל..חוץ מהבטן..נשארה אותו דבר. אני פשוט שונא איך שהיא נראית.. אחרי כמה חודשים עברתי לחיטוב, ושוב הבטן נשארת אותו דבר. הרי שהתחלתי הכל רק כדי להעלים את הכרס הקטנטנה והמציקה הזו וזה פשוט לא יורד. שאני רץ זה כמו מן שכבה כזו שמכסה את הריבועים ואין לי מושג מה לעשות...כאילו כל האזורים בגוף מתפתחים ורק הבטן, לא משנה מה נשארת אותו דבר. עכשיו, זה גזירה גנטית או שיש דרך כלשהי לשנות את זה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() מה לעשות...את הבטן תמיד הכי קשה לחטב!(חחח לא שאפשר לחטב אותה ולהשאיר את שאר הגוף כמו שהוא פשוט הבטן זה האיזור בגוף שמחזיק כמות יחסית גדולה של שומן ושתרד מתחת ל10%תיראה קוביות כבר)תמשיך אל תיתייאש ואולי משהו לא בסדר בתפריט תזונה שלך ובגלל זה אתה מתקדם לאט?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() תקשיב..יש מתקדם לאט ויש לא מתקדם בכלל. יש לי חרא גנטיקה את זה כבר הבנתי..אבל אני לא שמן בכלל וזה הענין..אני שחיף רצח אני 187 ומבנה גוף צר...בקלות אני עושה שופינג בשילב הכל נכנס עליי ולא יודע..זה כאילו שקשה לי להגיע למצב של "עור דק" תמיד תיהיה מן שכבה שמטשטשת את ההפרדות..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() ציטוט:
אתה ניראה כמו שאתה ניראה כי אתה כניראה לא מתאמן נכון ולא אוכל נכון,עושה שופינג ונכנס עליך אתה נישמע כמו בחורה שהולכת לקנות בגדים... בקיצור כמה שטויות בהודעה אחת תרשום פה את התוכנית אימונים שלך,אופן הפעילות האירובי שאתה עושה ואת התפריט תזונה היומי שלך מהבוקר עד שאתה הולך לישון. ואז ניראה מה בסדר ומה לא ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() ידידי גלעד תתכונן להפצצת תמונות ממני בקרוב בקרוב יכול להיות עוד חודשיים שלוש אפילו שאני ירגיש שזה הזמן אני יתן כזאת הפצצה לגלריות הגולשים :] זה מה שרציתי להגיד לך עדיין אני לא מרגיש מוכן כאילו רוצה עוד מאסה ואז נדפוק תהפצצה:].
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
A- חזה- 3 סטים לחיצות חזה, 3 פרפר יד אחורית- 3 לחיצה צרפתית, 3 קיקבאק כתפיים- 3 לחיצות כתפיים בישיבה, 3 הרחקת ידיים לצדדים בעמידה בטן- 3 כפיפות בטן עם משקולת בעורף, 2-3 אלכסונים עם משקולת B- רגליים- 3 סטים מכרעיים, 3 סקוואטים גב- 3 חתירה עם משקולות, 3 פולאובר ידיים- 3 פטישים, 3 כפיפות מרפקים עם מוט AXBAXBX אירובי- 3-4 פעמים ריצות בממוצע+ לפחות חצי שעה הליכה כמעט כל יום את זה אני לא מחשיב ריצות- 5.30-6km כל ריצה 30-33 דקות אימון 390~ קלוריות כל אימון ריצה נטו. ~190-205 צעדים לדקה 5800~ צעדים לריצה מהירות ממוצעת- בין 10.2ל 10.7 קמש שכלול עם האטות והאצות. ויש עוד נתונים אבל זה נראה לי זניח. ד'א כל הנתונים זה כי אני רץ עם תוכנה לווינית שמודדת לי הכל ומציירת לי גם גרפים את המסלול השעה המדויקת כל ריצה ועוד שטויות.. תפריט- בוקר- נס קפה, רבע כוס חלב 3 אחוז 1-2 פרוסות לחם קל עם גבינה צהובה 5% 2פרוסות וכפית גבינה לבנה 3-5% ביניים- מלפפון, גזר, ירק כלשהו עם קצת גבינה לבנה/קוטג' 5% צהריים- כף וחצי אורז או פסטה או קצת תפוחי אדמה עם 1-2 כרעיים עוף או חזה עוף וסלט ביניים- ירקות וביס ממשהו מתוק {אני חייב} ונס קפה כמו של הבוקר לפעמים גם כמה בוטנים או פיסטוקים אימון ואחריו קופסאת טונה או 3 ביציםעם חלמון אחד ערב- או טונה או3 ביצים וחלמון אחד עם 2 פרוסות לחם קל או טוסט מ2 פרוסות לחם קל, פרוסת גבינה צהובה 5% צפתית חצי אחוז כפית חריף כפית גבינה לבנה וזהו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
גולש עם אזהרה
|
![]() ציטוט:
כפרעלייך ידידי, עשית לי את היום. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אני במצב שלך אחי.. למרות שהיה לי ירידה באחוז שומן.
לאט לאט נגיע למטרה(בתקווה שהצבא לא יהרוס לי את הכל!) אל תתייאש, תנסה לשחק בתפריט בטח לא במאזן שלילי בקשר לתזונה אני לא מבין גדול :\ אבל אני אוכל כפול ממך ואני מחטב את הגוף. ואירובי אני עושה 3-4 פעמים בשבוע
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() למה בץוכנית שלך לשריר גדול וקטן יש אותו מספר סטים?
נדמה לי שבab זה אמור להיות 6 סטים לשריר גדול ו-3 לקטן (או שזה בFBW ![]() חכה לתגובה ממישהו שמבין יותר ממני
![]() |
![]() |
#12 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה צריך להשקיע באנארובי לא פחות מבכל דבר אחר,כדי לאבד כמה שפחות מסת שריר שעבדת קשה בשביל להשיג אותה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אין לך "ריבועים" כן מן הסתם אין לך מסה שרירית גדולה בבטן, תעלה חזק במאסה, ותפתח על הדרך גם את שריריי הבטן, תעבוד נכון ותאכל נכון ואני מבטיח לך שתראה ריבועים.
אתה סתם עושה חיטוב עכשיו, חבל על הזמן שלך... תתחיל מאסה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
וזה מתסכל :\ ועכשיו גם קיץ אני לא רוצה מאסה ולהיות שמן..לא עדיף אולי להמשיך ת'חיטוב ולהיפטר מעוד קצת שומן ואז להתחיל מאסה עם אחוז שומן יותר נמוך? ככה שיהיה יותר קל לחטב אחכ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|