|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני רוצה לקנות דאמבלים ולהתחיל לעבוד מהבית, כמה עולה ספה שיהיה אפשר גם באיזה ארון ומאיפה אפשר לקנות?
מה עדיף להתאמן מהבית או מהמכון? כי מכון זה פשוט המון כסף לילד בגילי (14) אימוני אירובי אני עושה כבר בכדוריד 3 פעמים בשבוע ואני רוצה לפתח את שאר השרירים כמה תרגילים אני צריך לכל איזור? אל תגידו לי שריר קטן ככה ושריר גדול ככה תגידו נגיד: יד אחורית 1 יד קדמית 1 חזה 3 כאלה (סתם נתתי מספרים) תודה על העזרה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() ההשקעה של הספה,הדאמבלים(ומן הסתם גם מוט אולימפי וצלחות) ועוד כל מיני דברים תהיה הרבה יותר יקרה מאשר שנתיים במכון כושר, וגם הרבה פחות אפקטיבית.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() איך?
ערכת דאמבלים עד 20 ק"ג 300 ש"ח, ספה 100 ש"ח [אני מדבר על ספה קטנה לא על איזה משהו ענקי] ומוט אולימפי אני לא יודע כמה עולה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אגב גם אתה צריך צלחות. תחשוב גם שלא תוכל לגוון יותר מידי בתרגילים וגם אתה תהיה לבד, זה משעמם ואתה מאבד את המוטיבציה מהר, הכי כיף בחדר כושר עם כולם וזה.
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני מדבר על ספה כזאת, לא צריכה לעלות יותר מדי
http://213.8.106.75/pics/9/4/4/6/16756449b.gif ועם דאמבלים יש דיי הרבה תרגילים לכל חלק בגוף תגיד אחי כמה זמן אתה מתאמן ולפני כמה זמן התמונה הזאת למטה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
סמל מין
|
![]() 20 ק"ג לא יספיקו לך!! וספה כזאת עולה בסביבות 300-400 ש"ח
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל כל זה היה בלי חדר כושר ככה שלא גדלתי יותר מידי... אני רק 4 חודשים בחדר כושר ויש המון הבדל על עבודה בבית(עבדתי עם ספה ודאמבלים)
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אני מרים בכל יד 5 בלחץ ביד קדמית איך לא יספיק לי?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() חזה, כתפיים, במיוחד מסור
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() בחזה אני עושה 20 ככה שזה 10 קילו דאמבלים בכל יד כתפיים אני מרים 10 קילו ככה
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|