|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() כדאי לעשות FBW?
a1 a2 בעקרון בשרירים הגדולים לשנות תרגיל אחד דוגמא: 1a בנץ פרס דחיקת משקולות בזווית/ a2 פרפר פולי עליון בנט אובר\ a2 חתירה במכונה a1 a2 a1 וחוזר חלילה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() זה יכול להיות נחמד, תלוי בבחירת תרגילים...
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כן, זה מה שאני עושה
![]()
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() 6 סטים שריר גדול
3 לקטן זו ההמלצה לfbw נכון? ואם אני מכניס דדליפט בa2 זה במקום החתירה זה הגיוני? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
לא, דדליפט תכניס במקום סקוואט
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() זתומרת a1 סקוואט a2 דדליפט?
כתרגיל לרגליים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() כן הגיוני. לדעתי כשאתה עושה סקוואט תשלים אותו עם סט-שניים דדליפט רומני וכשאתה עושה דדליפט תעשה אותו דבר עם לאנג'ים
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() תחווה דעתך בבקשה
חזה:5 סטים 3x6 בנץ 2x8 דחיקת משקולות בשיפוע עליון\ גב: 3x8 פולי עליון 2x10 יד יד חתירה\ חתירה בכבלים כתפיים: 2x8 מילטרי פרס בעמידה 2x8 הנפה לצדדים בדאמבלים\ תמליץ לי על תרגיל לכתף לא לקדמית יד קדמית: כפיפות מרפקים במכונה\ כפיפות מרפקים במוט 2x8 - בטוח שלא צריך פה עוד סט? יד אחורית: לחיצה צרפתית\ פשיטת מרפקים בכבלים 2x8 רגלים: נותן לך יד חופשית לסדר לי פה תוכנית שתכלול סקוואטים שאני עושה ודדליפט שאני אלמד בטן פעמיים בשבוע 12 סטים 3 תרגילים |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
סקוואט 3x6-8 דדליפט רומני 1x8-10 וכשתלמד דדליפט כמו שצריך אז תעשה בa2: דדליפט קלאסי 3x6-8 לאנג'ים\לג פרס 1x8-10
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה גבר.
לא להגיע לכשל בכלל נכון? כל האימון לדעתך כמה זמן צריך לקחת פלוס מינוס? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() מסכים עם ההמלצות של אנימל.
רק הייתי מוריד את הטווח חזרות בגב. תרגיל אחד 6, תרגיל שני 8. ומעלה את טווח החזרות בידיים ל10-12. ואולי מוסיף לבטן עוד סט. 2 סטים של כפיפה עם משקל ו2 סטים של הרמות ברכיים בשיפוע שלילי/בתלייה על מתח |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() מעולה תודה
דדליפט רומני מצאתי סרטון ביו טיוב וזה נראה כמו דדליפט ררגיל, למשהו יש סרטון טוב? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]()
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() היום עשיתי את האימון הראשון.
כמה שאלות במילטרי פרס, אמרו לי לשבת ולא לעמוד - זה משנה? אתה מציע בכל זאת לעמוד? ועוד דבר לגבי העניין הזה, הכתף הקדמית נסחטה לגמרי באימון אך מה עם האחורית? היא עובדת בשאר האימון? אותו דבר לגבי טרפזים הם מקבלים גירוי מספק באימון? לגבי הרגליים, עשיתי 3 סטים של סקוואט כבד ואני מרגיש תרגליים בצורה ממש טובה לגבי הדדליפט, 35 קילו היה לי לא קל, סיימתי את הסט כמובן ועשיתי עוד אחד כדי לתרגל טכניקה - זה הגיוני\מספיק? כי זה נשמע לי מעט משקל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() עדיף שתעמוד.
הכתף האחורית מקבלת גירוי בתרגילי הגב, בדרך כלל זה מספיק.. אתה לא אמור להרגיש אותה בצורה מיוחדת גם ככה. לגבי טרפזים - בדרך כלל לא עובדים עליהם בצורה ישירה.. מקסימום בתוכנית הבאה אתה יכול לשלב איזה תרגיל לטרפזים אבל בד"כ הם מקבלים את הגירוי משאר התרגילים. משקל זה עניין אינדיוידואלי - אם היה לך קשה זה טוב. עם הזמן תעלה במשקל.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
|
![]() ציטוט:
באימון גב. החתירה תספיק בד"כ, אבל אתה יכול להוסיף פעם בשבוע 3 סטים של שראגס. אם עשית את זה ישר אחרי הסקוואט זה סביר... עדיף שתעבוד סקוואט, בנץ', מתח,בנץ' עליון, חתירה, מיליטרי, דדליפט ואז כפיפה\פשיטה
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() כן זה היה אחרי סקוואט
לפי הסדר שלך אני מתפזר בין החזה לגב ושאר השרירים זה בסדר? נניח עשיתי סטים לחזה ללכת לעשות גב כמה דקות ואז שוב חזה?? אפשר הסבר לגבי זה. תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
|
![]() ציטוט:
הסבר אין לי ממש... אבל זה בסדר
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() לא כל כך הבנתי למה הסדר הזה?( חזה- גב- חזה)
במתכונת לייל ? :d
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|