|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() השאלה נמצאת בכותרת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אף אחד עוד לא הוכיח שמתיחות לפני אימון מונעות פוצעות או תורמות לאימון עצמו
מצד שני יש מחקרים על זה שמתיחות לפני אימון יכולות להוריד יכולת ביצוע בזמן אימון אבל זה במחלוקת
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כן שמעתי שמיתיחות משחררות נוזל או חלבון או משהו בגוף שיכול להוריד את עצימות האימון אבל כמו שאמרו שזה במחלוקת מה שכן זה יכול לעזור לגמישות לדעתי לא יותר מיזה.. ואני ניתפח טיפה לפני האימון אולי בשרירים קצרים כמו כתף וכו' כי הם נתפסים בקלות..
![]() |
#4 |
|
![]()
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אז לפי מה שאתם אומרים המתיחות לא חשובות עד כדי כך (שאני אומר עד כדי כך-יפגעו בי במהלך האימון פרט למתיחת שריר פה ושם)?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() קרא את מה שהבאתי.
![]() |
#7 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() יש על זה מאמר באתר הראשי תקרא אותו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אין צורך במתיחות לאחר ולפני אימון. באופן כללי אני מאמין בשילוב של מתיחות, במיוחד למטרות מסוימות, אבל הן עלולות לפגוע בהתאוששות.
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|