|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() טוב, אז נתנו לי איזה מחשבון מעפן באינטרנט לBMR.. עכשיו אני מכניס שם גובה, גיל ומין וזה נותן לי... איך אני יכול לסמוך על דבר כזה? אלא אם אתם נותנים לי משהו אמין.. כמעט מדוייק..
דבר שני, אני תכלס רזה.. חטוב, ואני רוצה להתחיל לעבוד על מסה... החלטתי להתחיל להיכנס חזק לקטע של התזונה אבל אני אפילו לא יודע כמה קלוריות אני אמור לאכול. מבחינת גרמים וזה אני אוכל למצוא.. ואני יודע כמה גרם חלבון צריך ושומן בערך... מה לעשות?? הנה תמונה שלי, סתם... שיהיה להתחלה שלי כאן.. ד"א הודעה ראשונה, מקווה שהפורום טוב =] זה אני פחות או יותר :P : ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() קח נוסחה מדוייקת:
(10 x בק"ג משקל) + (6.25 x בס"מ גובה) - (5 x גיל) + 5 ואם אתה יודע את האחוז שומן אז: משקל הגוף הרזה [=משקל הגוף ללא שומן] * 31-36 , כאשר בעלי חילוף חומרים איטי יבחרו ב31, בעלי חילוף חומרים מהיר ב36, והאחרים – כל ערך באמצע שמתאים לך. הממוצע הוא 33.5. את משקל הגוף הרזה מחשבים על ידי חיסור של (משקל הגוף*אחוז השומן) לחלק ל100 מהמשקל הכולל. קרדיט ל-Moshe לנוסחא השנייה |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() איך אתה יודע שהמחשבון לא נכון?! הנוסחאות ששושואני הביא לך נכונות, יותר נוטים להשתמש בראשונה כי את שני הפרמטרים שלוקחים בחשבון בשנייה קשה להעריך.
אתה צריך 2 גרם חלבון לכל קילוגדרם גוף. 1. גרם שומן לכל קילוגרם גוף. שאר הקלוריות מחפחמימות. בשביל עלייה נקייה במאסת שריר אתה אמור להיות בפלוס קלורי של 300 קלוריות בערך.
![]() |
#4 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
עריכה: שאלה לידע כללי, יש הסבר לנוסחא הזאת? כאילו מה עושים, למה נגיד להוסיף 5 וזה.. נערך לאחרונה על ידי Tombaum, 31-12-08 בשעה 20:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() אתה ממש לא הבנת אותי, אני נתתי עצות כלליות. יש לך עוד הרבה להרחיב בשביל באמת להבין.
עצה הכי טובה שנאי יכול לת לך זה לקרוא את מה שכתוב פה: http://www.israelbody.com/showthread.php?t=39074
![]() |
#8 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() איך יכול להיות שהמחשבון של אולימפוס ראה שהBMR שלי 1525 ובמחשבון של ישראלבודי מראה לי 708?!
המחשבון של ישראלבודי : http://www.israelbody.org/Index.asp?...&ArticleID=619 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() בטח הכנסת את הנתונים לא נכון
![]() |
#11 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() השניה גם לא מדויקת אם יש לי חילוף חומרים ממש איטי אבל הגעתי ל 12% ומישהו עם חילוף חומרים מעולה הגיע לאותם 12 ושנינו שוקלים אותו דבר..?כיצר זה גם בערך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר מתחיל
|
![]() יש רק דרך אחת ליבדוק ב100 אחוז שזה לעשות את הבדיקה בבית חולים\מעבדה אבל אף אחד לא הולך לעשות את זה אז יש תנוסחאות מחשבונים וכ"ד שדרך יותר פרקטית
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|