|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בדרך כלל אני אוכל צהריים באיזור 14:30, אורז סלט חזה עוף
ואז ב 16:30 הולך להתאמן 18:30 בערך שותה את השייק והתמרים וב 20:00 ארוחת ערב ביצה סלט קוטג'.. עכשיו, ביום שאני לא מתאמן נוצר לי הרווח הזה של האימון ואני מת מת מרעב.. מה אפשר לאכול שישתלב לי סבבה בתפריט? מה, עוד סלט? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() בחיטוב או מסה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אתה יכול בחיטוב גם לשתות את השייק גם אם אתה לא מתאמו אני בחיטוב לדוגמא שותה 3-4 שייקים ביום שאני מחשיב כארוחות ביניים זה אחלה כדי לעקוב אחרי צריכת הקלוריות וכמות החלבון עם לא בא לך לשתות שייק אתה יכול סלט עם טונה או סלט עם חצי גביע קוטג'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני במאסה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() במסה שאני לא מתאמן ביום ללא אימון אני אוכל 200ג חזה עוף עם 150ג פסטה חיטה מלאה
ככה ב 15:00 ב 18:30-19:00 אני שוב אוכל 200ג חזה עוף עם סלט לדוגמא במסה אתה יכול להיות יותר חופשי עם בחירת המאכלים שלך כל עוד זה במסגרת הכמות הקלורית שלך |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אתה במסה ? אז מה אתה חושה יותר מדי ? תכניס עוד ארוחה בין לבין מה הבעיה פה ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() הקטע מה לאכול שיהיה סבבה?
עוד פעם חזה עוף? ולזה שאמר שייק, אני רוצה משהו שישביע אותי. חשבתי על כמה אופציות.. או על שיבולת שועל (שאני ממש אוהב לאכול) או לקנות חליף חלבון מדי פעם אבל החטיפים הכבדים שהם תחליף ארוחה.. או באמת איזה סלט עם חזה עוף או משהו בסבבה כזה |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
רק תדאג שזה יתאים לערכים הסופיים של התפריט
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() ש"ש די מפוצץ בקלוריות וכמות הסיבים לא גדולה יחסית - טוב למסה, נכון, אבל למקרה שאתה רוצה לישבוע ולא להפציץ בקלוריות גם אם אתה במסה, לדעתי תאכל ברנפלקס.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אפשר לבשל אותה(כמות לא גדולה) וזה משביע מאוד.
![]() |
#11 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
זה ממש לא משנה, העיקר קלוריות איכותוית, להשתדל לאכול מזון דל שומן, לא מעובד או משומר, וכמובן לשמור על כמות החלבון היומית הרצוייה (ההמלצה נעה בין 1.7 ל- 2.2 ג' חלבון פיר ק' משק גוף)
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() אם אתה מגיע בתפריט לכמות מספקת של חלבון אם הארוחה בלי אימון תאכל בעיקר פחמימות ומעט חלבון בשביל לחדש מאגרי גליקוגן וחלבון תאכל רק לפי הכמות שדרושה לך
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|